|
|
|
| Autor |
Správa |
Kentus Light Expert

Stav:  Založený: 27.03.2006 Príspevky: 70
Zaslal: 15 Feb 2008, 12:57 Predmet: Batoh na Notebook |
|
|
Zdravim, viem ze to nieje celkom elktronika, ale nevedel som kam inam to napisat.
Potreboval by som nejaky sportovy batoh na NB, ale nie len taky hociktory ktory ma napisane ze ma priecinok na laptop....potreboval by som poradit od niekoho kto ma skusenosti s niektorym, pobehal som uz mnozstvo obchodov ale ani jeden mi nevyhovoval...
Konecne k veci...potrebujem aby sa don vmestil moj notas (15ka), ale zas aby tam ostalo este vela miesta aj na ine veci, nieze tam dam NB,kable a skoncil som, zosity, prip nake ine veci mozem brat v ruke....
a este by bolo dobre aby bol aspon ako tak nepremokavy, ked uz zacne liat nech sa nemusim bat presunov s laptomom v batohu
Dakujem za pomoc. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5413 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 15 Feb 2008, 13:09 Predmet: |
|
|
Ja mam Dicota BacPac Campus a som nadmieru spokojny Ten vrchny lichobeznik si mozes vymenit a prisposobit tak farbu svojim predstavam.
To vrecko na nb je ukoncene vyssie ako spodok, cize sa tym znizuje riziko poskodenia pri polozeni na zem. VYborne sa nosi a je v nom veeela miesta Bezne som s nim chodil do skoly aj s nejakymi zositmi a pri ceste spat sa do neho vosiel aj mensi nakup.
PS: mam 15,4'' nb |
|
| Návrat hore |
|
 |
medo8 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.02.2006 Príspevky: 199
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1605 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 15 Feb 2008, 15:20 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
Ja mam Dicota BacPac Campus a som nadmieru spokojny Ten vrchny lichobeznik si mozes vymenit a prisposobit tak farbu svojim predstavam.
To vrecko na nb je ukoncene vyssie ako spodok, cize sa tym znizuje riziko poskodenia pri polozeni na zem. VYborne sa nosi a je v nom veeela miesta Bezne som s nim chodil do skoly aj s nejakymi zositmi a pri ceste spat sa do neho vosiel aj mensi nakup.
PS: mam 15,4'' nb |
súhlasím, mam ten isty a je super  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kentus Light Expert

Stav:  Založený: 27.03.2006 Príspevky: 70
Zaslal: 15 Feb 2008, 15:31 Predmet: |
|
|
a kde by sa dali kupit ? napr v BA...rad by som to videl na vlastne oci nez to kupim, nechcem naslepo objednavat....
este nieco sportovejsie by sa nenaslo ? tieto su super ale troska take vyzorovo premna nepritazlive bral by som povedzme nieco ako vak na snowboard (akoze na jazdenie, nie na ulozenie boardu:D) |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5413 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 15 Feb 2008, 15:56 Predmet: |
|
|
No skus si nieco vybrat tu: link
O ochrannej funkcii batohu vacsinou dost dobre vypoveda hmotnost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
reznick Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 102 Bydlisko: Sheffield UK, Kosice SK Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 23:51 Predmet: |
|
|
| Ja pouzivam Burton DJ Bag je prakticky, 29L, osvecil sa mi ako prirucna batozina do lietadla zmesti sa don kopec hovadin |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|