Battlefield 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

sergej napísal:problem: nainstaloval som hru dal som crack tak patch a neide. vymazal som nainstaloval znova dal som patch a potom crack i tak neide, WTF?! a ked dam len cisto bez patchu tak to ide co mam robit?
hej a este otazka odstrani mi ten patch toto ze ked sa pripajam na server tak mi nebude vyhadzovat to s tym connection? dikeska vopred
Preto ti nefunguje crack s patchom lebo ten crack je robeny na zakladnu verziu patch niečo upravi a proste to už potom nesedi musíš si najst crack na danu verziu ......
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

sergej: Nic necracknuj, daj patche a pouzi do virtualnej mechaniky miniimage (Deamon-Tools, Alcohol 120...), pripadne normalny image alebo nechaj DVD v mechanike.
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

cauko,mam problem s BF viem ze by som to mal dat skor do Pomoc ale dufam ze mozem aj tu,mam origo BF2 nahodene patche a ked proste pustim hru nabehne cierna obrazovka asi na 5 sekund a potom ma vrati do winu akoby sa nic nestalo,skusal som aj uninstal,reinstal,ale nic nepomohlo,neviete ako to mam rozchodit?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Diablo: Neuskutocnil prechod z CRT monitoru na LCD??? Vyzera to tak, ze by to mohla byt chyba, ktora sa stava pri prechode na LCD alebo s pevne nastavenou frekvenciou zobrazovania. Je mozne, ze mas pusteni RivaTuner, RefreshLock alebo nieco podobne...
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

tou frekvenciou by to mohlo byt vzdy ked preinstalujem windows tak sa da na 60Hz ale to mam potom taky monitor do bubliny tak to davam na 85Hz moze to byt tym?idem to skusit zmenit
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

cahte chalani mate dakto skusenosti s nahadzovanim map ? hodil som si mapu tam kam som mal a ked dam pripojit nacitavanie prebehne a potom padne do windowsu co stym? plz
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

ClicK napísal:cahte chalani mate dakto skusenosti s nahadzovanim map ? hodil som si mapu tam kam som mal a ked dam pripojit nacitavanie prebehne a potom padne do windowsu co stym? plz
pozri sa či je daná mapa vytvorená na tvoju verziu hry. :wink:
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

mam jedno mozno blbu otazku.. da sa tam neak zmenit nick bez toho aby som musel robit novy account?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Shamway: Account je account, nick je nick. Na account sa ti viazu statistky a podobne, nick si mozes menit ako sa ti zachce, aj tak ti bude pocitat do statistiky body na zaklade accountu. Je to nieco ako steam ucet v pripade CS.

Zmena nicku:
localprofile.setnick moj_nick
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

inak hrávate nejaké mody na BF2?

Ja teraz naradšej hrávam Operation Peacekeeper http://www.opkmod.com/
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

xJEDIKNIGHTx: Project reality som hral par hodin, nevyzeralo to zle, ale mapky boli strasne velke a niekedy si bezal len 3 minuty a bezal, bezal, bezal... a akcia ziadna. Ked ta zabili, tak si zase len bezal, cize tu by som videl problem v tomto mode, ze strasne velke mapky a pokial si nevychytal techniku, tak si mal smolu. Ine mody som neskusal.
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

Hojko: Project Reality tiež hrávam,mne osobne sa to neustále presúvanie bez prestrieliek velmi páči,len záleží,aký je veliteľ squadu a ako usmerňuje svojich spolubojovníkov. Inak atmosféra je tam super

Ešte hrávam mod Point of Existence 2 a Forgotten Hope 2,ktorý je tak premakaný, že ma s BF2 spoločné asi len menu,treba vyskúšať 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Forgotten Hope som skusal este na BF1942 a nevyzeralo to zle, ale robilo mi to problemy. Vtedy mi tam nesiel zvuk a este dake nedostatky, potom som uz neskusal. Ale kamarat si to dost pochvaloval ked to hraval.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

hojko napísal:Shamway: Account je account, nick je nick. Na account sa ti viazu statistky a podobne, nick si mozes menit ako sa ti zachce, aj tak ti bude pocitat do statistiky body na zaklade accountu. Je to nieco ako steam ucet v pripade CS.

Zmena nicku:
localprofile.setnick moj_nick
taka otazka , zmena plati aj online ? cize nevidis zmenu len ty ale aj ostatny hraci ? ...

// prave som to testoval nic sa nezmenilo
/// pozeram po nete , tak zmena nicku nie je mozna , pretoze sa na EA server logujes najprv z Account name a potom na k accountu asociovany player name , takze to nie je mozne
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

noo mne to tiez nezmenilo...ale zasa myslim ze ako sa robia Clan tagy to sa kazdy musi regnut znova? to je kravina :?
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

mam taky mensi problem po velmi dlhej dobe som si stiahol battlefield2 a nainstaloval a teraz hladam patch ktory mi v single dovoli nastavit take veci ako pocet ticketov a pod. stiahol som si ten posledny ale ten ked som nahodil a crackol hru tak hned ako ju spustim tak mi vyhodi len ciernu obrazovku a hodi ma spat do winu beztoho patchu mi ide hra normalne vedel by mi plz niekto povedat aky patch a aky crack potrebujem aby hra isla v pohode ???
UnaBombeR
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa UnaBombeR »

Ked som si stiahol demo , tak mi pojde MP ? alebo či neni nejaky patch alebo crack na MP verziu ... alebo take nieco
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

pojde ti ale len jedna mapa a mozes hrat len na demo serveroch
UnaBombeR
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa UnaBombeR »

nj :( dost na kkt ... kolko ma asi MB / GB full hra?
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

nvm presne jedno dvd tak okolo 4gb
Napísať odpoveď