mam taky mensi problem po velmi dlhej dobe som si stiahol battlefield2 a nainstaloval a teraz hladam patch ktory mi v single dovoli nastavit take veci ako pocet ticketov a pod. stiahol som si ten posledny ale ten ked som nahodil a crackol hru tak hned ako ju spustim tak mi vyhodi len ciernu obrazovku a hodi ma spat do winu beztoho patchu mi ide hra normalne vedel by mi plz niekto povedat aky patch a aky crack potrebujem aby hra isla v pohode ???
Tusim okolo 2GB alebo malicko cez 2GB, k tomu treba patch co ma okolo 500MB a este zrejme bude treba doplnkove mapky, ktore sa zvyknu hravat, zalezi vsak od konkretneho servera.
čawte mam taky jeden problem .. na pc mam bf2 a ide mi cez net v pohode na notebooku (notebook je od dost silnejši a je tam vista) mi ale robi jednu vec ked sa pripojim na neaky server tak ma hned alebo po chvili hned do windowsu a vypne hru .. neviete prečo ? može to byt aj v tom že ta hra je testovana len na xp32bit ?
to Jameshet: pokial viem tak v singleplayeri sa da s botmi hrat len mapa o velkosti 16 hracov, ale nie som si uplne isty..
to Manson: original dneska uz nestoji vela, neviem presnu cenu pozri si to cez google, ale ked chces hrat na neoficialnych serveroch musis stiahnut patch 1.41 a potom pozri stranku http://www.bfstats.info/ kde sa po par nahranych bodoch registrujes a mas plnohodnotnu statistiku tvojho hrania
V nitrianskom brlohu (Centro) stoji 500 Sk... aj s datadiskom Special Forces. Popripade 1204 Sk so vsetkymi troma datadiskami. (da sa hrat aj bez originalky napr na Antiku... ale kupit sa oplati )
Tie datace dost sucks. Ja som to kupil za 9 E od jednoho typka nepouzite [Deluxe edition] Euro Force a Armoured Fury sa daju stiahnut od DICE zadara myslim [ked mate deluxe]