Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 30 Júl 2014, 13:06



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4771 ]  Predchádzajúca  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 239  Ďalšia

Choď na stránku
BattleField 3
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.1.2011
Príspevky: 1120
Karma: Level -5
Príspevok Re: BattleField 3
Ja odporucam Logitech mx518, ma uz nejake roky ale radila sa medzi prve pro-gaming mysky, da sa zohnat v dnesnej dobe za smiesnu cenu, pritom ma vsetko co potrebuje myska na pro-gaming ucely.


29 Feb 2012, 11:01
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 1.4.2010
Príspevky: 111
Karma: Neutrál
Príspevok Re: BattleField 3
Ten Roccat vyzerá dosť zauímavo, hlavne to shift tlačítko, len je mimo môjho finačného limitu, takže to vidím na tú G400. Dosť sa podobá na M500 ktorú som mal do teraz, takže by nemal byť problém si na ňu rýchlo zvyknúť. Vďaka


29 Feb 2012, 11:46
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.7.2008
Príspevky: 4705
Bydlisko: Pri PC
Karma: Level -6
Príspevok Re: BattleField 3
A aký je vlastne tvoj cenový limit?


29 Feb 2012, 12:19
Profil  ICQ  WWW
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.10.2005
Príspevky: 5190
Bydlisko: KE
Karma: Level +5
Príspevok Re: BattleField 3
Korag píše:
Ja odporucam Logitech mx518, ma uz nejake roky ale radila sa medzi prve pro-gaming mysky, da sa zohnat v dnesnej dobe za smiesnu cenu, pritom ma vsetko co potrebuje myska na pro-gaming ucely.

G400 je vlastne vylepsena MX518-ka. Uz 518-ka bola tak dokonala ze na nej nebolo v podstate co vylepsovat.


29 Feb 2012, 12:25
Profil  
Site Admin
Site Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 30234
Bydlisko: Európa
Karma: Level +6
Príspevok Re: BattleField 3
Este jeden prispevok na temu myska a premazem to tu. Toto je tema o BF3 a nie o kupe mysky. Tem o myskach je tu neurekom.


29 Feb 2012, 14:23
Profil  WWW
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 1.4.2010
Príspevky: 111
Karma: Neutrál
Príspevok Re: BattleField 3
Peace man. :indian:
Ono keď ale BF3 je po dlhom čase hra ktorá mi pije nervy. A ono si to potom odnáša hardware. Tak som si dovolil zneužit temu k tejto hre na obstaranie rýchlej adekvátnej náhrady. Takže sory. Z mojej strany posledný offtopic dotaz. :surrender:


29 Feb 2012, 22:55
Profil  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.12.2011
Príspevky: 804
Karma: Neutrál
Príspevok Re: BattleField 3
ONLY IN BATTLEFIELD 3 - BEST OF 350 HOURS GAMEPLAY
YouTube
Názov videa: ONLY IN BATTLEFIELD 3 - BEST OF 350 HOURS GAMEPLAY
Autor: gamesprout
Dĺžka: 00:03:21
Zobrazení: 1212224
Hodnotenie:
 
Odkaz na video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0_jjnpLSwdc

Dobre video :D


01 Mar 2012, 1:28
Profil  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.10.2005
Príspevky: 5190
Bydlisko: KE
Karma: Level +5
Príspevok Re: BattleField 3
Nainstaloval som si na domaci kompjuter Windows 8 a mozem potvrdit ze BF3 sa hybe na novom systeme o kus sviznejsie. Benchmarky som nerobil cize rozdiel v FPS neviem poskytnut ale celkovo mam z hry lepsi pocit. Rovnako problem s pamatou je vyrieseni. Este som si nedokupoval dalsie pamate cize mam 4 GB a pocas hrania mi zostavalo okolo 750MB volnych. Na Win7 je to pravdepodobne nejaky problem ked hra pohlcuje pamat. Aspon nejake pozitivum pre osmicku. :)


01 Mar 2012, 19:14
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.7.2008
Príspevky: 4705
Bydlisko: Pri PC
Karma: Level -6
Príspevok Re: BattleField 3
U mna stacilo zapnut strankovaci subor (teda prepnut ho z 1GB na 8 GB a uz nemam problem s padanim a hlskamy OUT OF MEMORY). A to mam 8 GB RAM a ked hram hru mam zaply len Rainmeter a DropBox + Chrome.


01 Mar 2012, 20:09
Profil  ICQ  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.7.2010
Príspevky: 661
Bydlisko: Kosice
Karma: Level +1
Príspevok Re: BattleField 3
tiez uvazujem, ze dokupim si ramku a zdvihnem ju na 8GB. Tak len tak zo zvedavosti som zapol performance monitor a vysledok vid na obr.
Sledoval som Available Mbytes. Min hodnota bola 317. Doba hrania cca 20min
Mozno keby som vypol este Operu, steam... ziskal by som nejaku tu stovecku navyse :) Takze tie 4GB by mali ltt stacit :P


Prílohy:

01 Mar 2012, 22:57
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.7.2008
Príspevky: 4705
Bydlisko: Pri PC
Karma: Level -6
Príspevok Re: BattleField 3
Ak nevypnes strankovaci subor tak 8 GB staci bez problemu. Skus ho ale znizit alebo vypnut tak sa system sice zrychli pri beznom pouzivni ale BF3 ti bude stale padat (najprv hodi LOW MEMORY varovanie a potom to crashne).

Na toto asi len 16 GB ak nechcem stránkovací súbor :/


02 Mar 2012, 0:11
Profil  ICQ  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.7.2010
Príspevky: 661
Bydlisko: Kosice
Karma: Level +1
Príspevok Re: BattleField 3
Mozno tych 16 uz je v poho. Inac nevidim dovod to vobec robit. Jedine, ze malo miesta na disku co pri dnesnych kapacitach je malo pravdepodobne. BF ma dost vlastnych errorov tak naco do toho miesat este aj system :)


02 Mar 2012, 7:46
Profil  
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.2.2005
Príspevky: 16367
Bydlisko: KE
Karma: Level +6
Príspevok Re: BattleField 3
Michaelo píše:
Ak nevypnes strankovaci subor tak 8 GB staci bez problemu. Skus ho ale znizit alebo vypnut tak sa system sice zrychli pri beznom pouzivni ale BF3 ti bude stale padat (najprv hodi LOW MEMORY varovanie a potom to crashne).

Na toto asi len 16 GB ak nechcem stránkovací súbor :/

Ja mam 12 GB (4+4+2+2), vypol som strankovaci subor a ide to bez problemu, cize 16 netreba. Ale BF3 aj s Windowsom vyuzivaju do tych 6 GB, takze 8 by malo stacit, nerozumiem tomu preco to hadze chybu (teda ak to mas otestovane).


02 Mar 2012, 9:59
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.3.2005
Príspevky: 3260
Bydlisko: Bratislava Petrzalka 851
Karma: Level +2
Príspevok Re: BattleField 3
Rochedo mal som 4GB ram hra išla dobre nič nepadalo to som mal v pozadi otvorene 2 prehliadace +winamp+steam atd. , mam teraz 8GB je tam menši rozdiel ,ale vobec to nieje tak poznat.
Pokial maš 32bit windows tak sa ti ani nečudujem , kedže ten nevyuživa plnohodnotne tvoju ram :) a zo 4GB využije max 2.99GB


02 Mar 2012, 10:04
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.7.2008
Príspevky: 4705
Bydlisko: Pri PC
Karma: Level -6
Príspevok Re: BattleField 3
Slavo: 32bit vyuziva okolo 3.5 GB ram.

GothaR: Jo 12 GB mozno staci ale 8 GB + 1GB strankovaci subor rozhodne nestaci. Po par minutach hry mi to vzdy vyhodilo hlasku ze mam malo pamate a aby som vypol BF3. Ked som ho nevypol tak sa to vyplo samo s hlaskou DX11 error.


02 Mar 2012, 10:22
Profil  ICQ  WWW
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.10.2005
Príspevky: 5190
Bydlisko: KE
Karma: Level +5
Príspevok Re: BattleField 3
->slavo<- píše:
Rochedo mal som 4GB ram hra išla dobre nič nepadalo to som mal v pozadi otvorene 2 prehliadace +winamp+steam atd. , mam teraz 8GB je tam menši rozdiel ,ale vobec to nieje tak poznat.
Pokial maš 32bit windows tak sa ti ani nečudujem , kedže ten nevyuživa plnohodnotne tvoju ram :) a zo 4GB využije max 2.99GB

Mal som Win7 64bit.


02 Mar 2012, 11:05
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.3.2005
Príspevky: 3410
Bydlisko: Doma
Karma: Level +4
Príspevok Re: BattleField 3
32bit vyuziva 3,25GB. Strankovaci subor by mal byt 1,5 nasobok RAM, teda pri 8GB ho treba nastavit na 12GB alebo rovno az na 2,5 nasobok. Ked mate amatersky rozdeleny disk s 20GB particiou na system, tak je to neprijemne.


02 Mar 2012, 12:44
Profil  WWW
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.3.2005
Príspevky: 3260
Bydlisko: Bratislava Petrzalka 851
Karma: Level +2
Príspevok Re: BattleField 3
Michaelo píše:
Slavo: 32bit vyuziva okolo 3.5 GB ram.

GothaR: Jo 12 GB mozno staci ale 8 GB + 1GB strankovaci subor rozhodne nestaci. Po par minutach hry mi to vzdy vyhodilo hlasku ze mam malo pamate a aby som vypol BF3. Ked som ho nevypol tak sa to vyplo samo s hlaskou DX11 error.


ja by som povedal že bude problem inde a nie v 4 gb ram kedže ako som pisal mne to išlo uplne bez problemov a ešte som mal v pozadi kopec aplikacii :)


02 Mar 2012, 12:51
Profil  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.11.2007
Príspevky: 473
Bydlisko: Zvolen - okolie
Karma: Level +1
Príspevok Re: BattleField 3
Mám tento problém s grafikou v BF3
http://youtu.be/FmlUXNnFD5o

Grafická karta ATI Radeon Mobility HD 5650 ...ovládače som aktualizoval na najnovšie a problém pretrváva.


02 Mar 2012, 13:15
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.3.2005
Príspevky: 3260
Bydlisko: Bratislava Petrzalka 851
Karma: Level +2
Príspevok Re: BattleField 3
1.Najprv uplne odstran drivre http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... ivers.aspx
2.nainstaluj nove
3. Disable Catalyst AI
4. zmazat \Documents\Battlefield 3\settings .
Play & Fun :)
Pokial problem pretrvava tak este preinstalovat celu hru a predtym v zlozke Origin Games zmazat battlefield 3 .

Takto som fixol ten isty problem na ATI 4850 na kamaratovom PC . Tiež mal všade čierne textury .
Snad som pomohol . :)


02 Mar 2012, 14:28
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4771 ]  Predchádzajúca  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 239  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2014
[ Time : 0.510s | 14 Queries | GZIP : On ]