Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Samo. Tie updaty si nahadzovali iba servere. 
Tak to snad zajtra rozbeham uz normalne.Nitril napísal:Samo. Tie updaty si nahadzovali iba servere.
dosla uz niekomu krabica z Game.co.uk?
este nie 
Nejde niekto do 4 packu?
Ale čo najrýchlejšie
//este dvaja
Ale čo najrýchlejšie
//este dvaja
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja sa hlasim!
a to sa oplati dat za to ~37€ ked krabica vychadza na 31€?
-
p4ra
Redeemer
Ja som zakupil v piatok tiez. Hra je genialna. Spracovanie je perfektne. Vyladenost je tiez vyborna. Maxnute to vyzera velmi pekne. Multiplayer s klanom je genialna zalezitost. Ked sa este zapne Friendly Fire, vypne Crosshair, pripadne zapne Hardcore Mode nabera to uplne ine otacky. Ak si chcete zahrat na dobrom europskom serveri s tymito nastaveniami, tak navstivte nas na http://www.sonaf.net.
Nas server sa nachadza vo Francuzsku, IP adresa je 195.72.154.9:19567. Je pre 32 ludi. Momentalne hrame Conquest Mode. Takisto mame TS3 server 24/7 72.233.68.90:9988.
See you, soldiers.
Nas server sa nachadza vo Francuzsku, IP adresa je 195.72.154.9:19567. Je pre 32 ludi. Momentalne hrame Conquest Mode. Takisto mame TS3 server 24/7 72.233.68.90:9988.
See you, soldiers.
Caute, mam mensi problem s touto hrou, hra mi sice ide ako ma ale nechce mi ju ukladat
Napise aj Saving ale to je asi vsetko kedze po vypnuti hry a naslednom zapnuti uz mi nejde ked kliknem na resume hgame, neviete preco ?
-
xH4wK
Ja sa uz tesim na nove mapy 
MP ma strasne vzal je to chytlave, nebyt tych kickov alebo nemoznosti sa napojit na niektore servre a vysokeho pingu tak to nema chybu
MP ma strasne vzal je to chytlave, nebyt tych kickov alebo nemoznosti sa napojit na niektore servre a vysokeho pingu tak to nema chybu
To mate Slovensky klan? Asi nie co?p4ra napísal:Ja som zakupil v piatok tiez. Hra je genialna. Spracovanie je perfektne. Vyladenost je tiez vyborna. Maxnute to vyzera velmi pekne. Multiplayer s klanom je genialna zalezitost. Ked sa este zapne Friendly Fire, vypne Crosshair, pripadne zapne Hardcore Mode nabera to uplne ine otacky. Ak si chcete zahrat na dobrom europskom serveri s tymito nastaveniami, tak navstivte nas na http://www.sonaf.net.
See you, soldiers.
-
Norick98
Medium Star
no to vyzera na francuzsky klan.. ale serverov maju pozehane
ja sa asi treti den hram s webstrankou, ktora bude akoze klanova... dnes poobede by to malo byt ako tak hotove tak to sem dam a mozme zacat drtit. snad budu nejaki zaujemci
ja sa asi treti den hram s webstrankou, ktora bude akoze klanova... dnes poobede by to malo byt ako tak hotove tak to sem dam a mozme zacat drtit. snad budu nejaki zaujemci
-
p4ra
Redeemer
Nitril, Norick98,
Sme medzinarodny klan, ale drviva vacsina chalanov je z USA, Irska a Velkej Britanie. Jeden Brit zije v Spanielsku. Potom mame jedneho chalana z Bosny a Hercegoviny, dalej jedneho Slovaka madarskej narodnosti (kt. bohuzial takmer vobec nevie po slovensky), ktory zije blizko Komarna, potom som ja za Slovensko/Chorvatsko, mame tam Holandanov. Proste sme z celeho sveta, preto aj nazov skratky Soldiers From Near And Far. "Uradnym" jazykom klanu je anglictina, ale nikto vam nic nepovie, ked prehovorite na TS aj vo svojom rodnom jazyku s niekym, kto je z vasej krajiny. Ked sa citite, tak sa kludne prihlaste do recruitmentu. A ked nie, tak si aspon pridite zahrat na nas server, pripadne navstivte aj TS.
Sme medzinarodny klan, ale drviva vacsina chalanov je z USA, Irska a Velkej Britanie. Jeden Brit zije v Spanielsku. Potom mame jedneho chalana z Bosny a Hercegoviny, dalej jedneho Slovaka madarskej narodnosti (kt. bohuzial takmer vobec nevie po slovensky), ktory zije blizko Komarna, potom som ja za Slovensko/Chorvatsko, mame tam Holandanov. Proste sme z celeho sveta, preto aj nazov skratky Soldiers From Near And Far. "Uradnym" jazykom klanu je anglictina, ale nikto vam nic nepovie, ked prehovorite na TS aj vo svojom rodnom jazyku s niekym, kto je z vasej krajiny. Ked sa citite, tak sa kludne prihlaste do recruitmentu. A ked nie, tak si aspon pridite zahrat na nas server, pripadne navstivte aj TS.
-
Norick98
Medium Star
p4ra to je parada taketo grupy sa mi vzdy pacili aj som si s nimi odohral svoje este v SWAT4. ja si isto pridem dakedy zahrat a zaspikovat
mohli by sme si aj zahrat resp zatrenovat spolu ked sa rozbehen ten "moj klan" 
pridam sa
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 14:45)
//Obrazky vkladaj do priloh.
keby ste chceli mat aj vy taky obrazok tak podte sem http://bfbc2.elxx.net/sigg-o-matic.php
-
p4ra
Redeemer
V pohode. Ked vas bude dost, napis a dame nejaky scrimmage.Norick98 napísal:p4ra to je parada taketo grupy sa mi vzdy pacili aj som si s nimi odohral svoje este v SWAT4. ja si isto pridem dakedy zahrat a zaspikovatmohli by sme si aj zahrat resp zatrenovat spolu ked sa rozbehen ten "moj klan"
-
Norick98
Medium Star
no ak by sa nasli zaujemci o daku tu timovu hru tak http://www.slovakbc.co.nr/
Nevie niekto poradiť v hlavnom menu zbraní mam odomknutu M1 Grand ale v hre ju nema nikto v ponuke da sa ta zbraň nejako použiť v MP ???
bmw4595 -> http://steamcommunity.com/profiles/76561198000784698
lenze dnes sa idem na to kuknut a pozeram 4pack nikde..tak neviem co to ma znamenať
//

lenze dnes sa idem na to kuknut a pozeram 4pack nikde..tak neviem co to ma znamenať
//
jaj sry ja som ta asi zle pochopilOpak napísal:bmw4595 -> http://steamcommunity.com/profiles/76561198000784698