Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Bažant Pohoda 2006
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
allias
Star
Star

Stav: Odhlásený
Založený: 06.05.2005

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 5:31    Predmet: Bažant Pohoda 2006 Odpovedať s citátom  

Tak kto sa ide pozriet do Trencina na Pohodu? Dufam, ze aspon Trencania. Rozmyslam, ze tam vybehnem, ale mam ist aj do Prahy.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 8:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

jakoze velmi skoro si zalozil temu, ked je to uz dnes Smile som z Trencina, lenze nemam liter na vstupne Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 8:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

O par hodin vyrazam z domu, neviem sa dockat. Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 8:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

p4ra napísal:
O par hodin vyrazam z domu, neviem sa dockat. Smile

skoda ze tento rok neprivideli dakeho vyznamneho hosta...pre teba p4ra ram bude A.M.O a Vec co ? Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 8:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Drago napísal:
skoda ze tento rok neprivideli dakeho vyznamneho hosta...pre teba p4ra ram bude A.M.O a Vec co ? Smile
Pre mna osobne to budu:

- GZA
- Stereo MCs
- Gipsy
- PSH (dufam, ze budu dobri)
- Scratch Perverts
- Andy C
- Im Cyber & Katcha
- Break Dance Battle
- Coldcut
- Vec
- Darren Emerson

To tak najviac, na co sa tesim..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
allias
Star
Star

Založený: 06.05.2005

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 9:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Drago napísal:
jakoze velmi skoro si zalozil temu, ked je to uz dnes Smile som z Trencina, lenze nemam liter na vstupne Rolling Eyes

Ved si ju mohol zalozit aj ty.
Návrat hore
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 16 Júl 2006, 16:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak som doma z toho osialu. Smile Co povedat? V skratke Pohoda zase raz nesklamala. Vela ludi, silna organizacia, perfektne pocasie (aj trosicku vela Slnka - spaleny som Embarassed ), vyborna muzika.. Fakt len chvalu by som mohol..

Co ma osobne najviac uputalo, tak boli jednoznacne Scratch Perverts - NEUVERITELNA DVOJICA nazivo ich pocuvat. Samsung Stage bol vymakany do poslednej bodky (ozvucenie, osvetlene, projekcia..), ale co ma v nom zamrzelo bolo, ze zrusili Break Dance Battle takmer pred samotnym finale, ale Laci nesklamal a vymyslel nahradu - vonku na letisku, bez muziky za tleskotu ludi - pecka najvacsia!

Unikatni boli Stereo MCs. Vyborny zvuk, show, pesnicky, kt. ma asi kazdy fanusik Stereo MCs rad, proste goooooood.

Co sa tyka HH, tak jednoznacne najlepsi a tu nedebatujem GZA s kumpanmi, potom Afu-Ra. Velke sklamanie Vec-ko, nie, ze by bol zly, ale mal prechlastany hlas, kt. ho neposluchal, tak to nestalo za vela. AMO - velmi ich nemusim, az na 2-3 veci od nich. Hazard bol ale neskor dobry v Oaza FM stage, kde zahral zopar peciek.

Dalo by sa toho pisat fakt vela, proste to vyslo a myslim si, ze kazdy kto tam bol, nemusi lutovat... O rok zase raz...
Návrat hore
Holubar
Guru
Guru

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 16 Júl 2006, 18:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

Prave som dorazil, boze ja som ale vytrety AA mam pocit, ze mi niekto nasral do hlavy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
C954
Light Star
Light Star

Založený: 21.05.2006

PríspevokZaslal: 16 Júl 2006, 19:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vraj niekoho pripučila konštrukcia nejakého stage-u... a na následky poranení... IN MEMORIAM Crying or Very sad
--
inak najlepší bol kinematograf, tento rok mi chybal kofola vláčik, najlepší stage bol Teatro Tatro a najhoší Oáza_FM - ako v stajni. A Viktorovi H. to zo začiatku veľmi nešlo. Aj tak najlepší bol ten dedko čo tancoval s cigaretou smerom k hradu, hneď za Oázou... bol super no Smile
--
Slniečka bolo dosť, no nebolo také vedro ako minulý rok. No tento rok som si všimol viac stanov a stratégiu v parkovaní áut. Bolo zadržaných 7 vodičských oprávnení na základe riadenia auta pod vplyvom alkoholu.
--
Strašne som závislý na slovenskú muzičku a jej zástupcov bolo málo, veľmi málo. Akurát môžem radiť HEX. Ostatné také nezaujímavé. Wink
Návrat hore
Holubar
Guru
Guru

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 16 Júl 2006, 21:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

skocil niekto bungee?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
C954
Light Star
Light Star

Založený: 21.05.2006

PríspevokZaslal: 16 Júl 2006, 21:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja žiaľ nie... ale mal som možnosť byť hore v košíku... v červenom. Biely sa mi zdal akosi malý. A vodič červeného žeriavu LiebHerr bol vonkoncom milý, skočili sme na kofolu i na cigánsku pečienku... inak najlepšia bola tá baba (v sobotu) čo zaplatila, vytiahli ju hore a keď už bola hore tak na ňu skočil strach a tak sa bála, že plakala. Všetci ju vypískali... aj ja Laughing dúfam, že to nebolo dakoho priateľka z hojka lebo ma trescne Very Happy minulý rok som skákal, bolo to pri Radiu_FM a bolo to FM. Teraz to bol Kelly´s (keksy a nie bicykle, ako som spočiatku myslel)... tento rok som mal štastie skladať rameno žeriavu. Presne minúta a dvadsaťtri sekúnd Razz
Návrat hore
atrey
Star
Star

Založený: 17.04.2005

PríspevokZaslal: 17 Júl 2006, 5:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Moj prvý ročník pohody bol úžastný. Skvelý ľudia(fakt čo som ja všetko pozažíval), po <> hudba, pekné baby, a vlastne všetko. A.M.O nesklamali, COldcut prekvapili(ku koncu tam prišiel aj Viktor Hazard - a stál predo mnou waaa), Polemic som si užil.. fajne som si zaskákal.V samsungu som sa vybláznil do rána. Bola to pecka. najviac sa mi páčilo keď v piatok pustil dj NIRVANU. Bolo to skvelé. Musím pochváliť všetkých úplne lebo akcia čo strach..
Stan sme mali rozlozeny v mestecku za armadou a ešte tak sproste, že celý čas som počul generátor. I keď mi to nevadilo šak som tam nebol často. Hajzle. No čo už bolo tam 25000 ludi. Inak to asi nebude. (ako povedal Mišo K.: kým nebude mat kazdy vlastny zachod tak nikto nebude spokojný).To je asi tak všetko. Domov som si doniesol silný emotívny zážitok a sklenku kúpenú v stánku ktorý sa volal Sklo.
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 17 Júl 2006, 9:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

booze aj ja by som siel...to musia byt zazitky Crying or Very sad najviac by som sa tesil na Stereo MCs
Návrat hore
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 17 Júl 2006, 9:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

atrey: Ta Nirvana od Scratch Perverts bola premakana a necakana, ze? Smile

Add Toi Toi - myslim si, ze organizatori si dali zalezat riadne na tych zachodoch, ved stale behali, cistili ich, makali, co to len dalo, urcite je to lepsie kazdym rokom.
Návrat hore
Saq.utd
Star
Star

Založený: 01.11.2004

PríspevokZaslal: 17 Júl 2006, 9:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

inac Nirvanu hral aj DJ od Dizzee Rascal..

dobra bola pohoda,hubdu som nevidel ziadnu az na D.Emersona a Schimeka,trochu ma nasralo ze Toky+Loktibrada boli posunuti na 23-30 a som sa to dozvedel o 3 tej.A sere ma ze DNB som tiez cely zmeskal.
nevadi budu aj dalsie festivaly.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: