Behanie

O športe...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Je sanca, ze mi zo sprintu porastu lytka?Futbalisti ich mavaju docela vymakane, ake sprinty by som mal davat?Kolko sekund,ake prestavky a tak...som do toho dost lama
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Holubar napísal:Je sanca, ze mi zo sprintu porastu lytka?Futbalisti ich mavaju docela vymakane, ake sprinty by som mal davat?Kolko sekund,ake prestavky a tak...som do toho dost lama
lytka maju z behania do kopcov,sprinty nebehaj absolutne vobec,ak nemas nabehane aspon pol roka dlhe trate,co urcite nemas :lol:, a ak chces behat sprinty,nauc sa abecedu behania,co je dost tazka vec kamo :wink:
by si chcel mat aj velke lytka,ze?hehe
s lytkami je to velmi tazke,najtazsie rastu
lytka rastu dlhodobym ak nie aj najdlhsim sportovanim,ale velke jedine cvicenim so zavazim,btw oni ich nemaju z behania ale s cvicenia so zavazim,hlavne s vyskokmi,cvicia tak vybusnu silu
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No tak srat na lytka, ale preco nemam davat sprinty?Ja nechcem schudnut, nemam rad dlhe behy, potrebujem len kondicku pre drepy
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:No tak srat na lytka, ale preco nemam davat sprinty?Ja nechcem schudnut, nemam rad dlhe behy, potrebujem len kondicku pre drepy
bracho tak do vrchu so zavazim,ked chces mat kondicku a velke lytka (zavazie take suche zipsy s pieskom si prilep na clenky),alebo dlhe trate,vsak ked davas objemovku,tak preco asi? :wink:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

tie lytka jednoducho zober si cinku daj si na ramena a zdvihaj sa na spickach a hned budes citit bolest na lytkach a s tym behom je to tak najprv musis behat dlhe trate aby si ziskal kondicku a potom sa ide na ten sprint do kopcov atd aby si nabral rychlost
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Holubar napísal:No tak srat na lytka, ale preco nemam davat sprinty?Ja nechcem schudnut, nemam rad dlhe behy, potrebujem len kondicku pre drepy
no mne sa sprinty celkom paci, zarucia ti vybusnost svalstva a behanie na dlhe trate je skor na chutnutie a kardiovaskularny system, ale nehovorim, ze sprinty nie su, ale behanie na dlhe trate sa mi zda byt pre toto lepsie
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dlhe trate to by s ami nechcelo,ale v juli sa skusim trochu rozbehat, Po prazdninach pojdem zas tazke drepy,tak nech stacim s dychom
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:Dlhe trate to by s ami nechcelo,ale v juli sa skusim trochu rozbehat, Po prazdninach pojdem zas tazke drepy,tak nech stacim s dychom
to ja zse milujem skor dlhe trate,mne by sa zase nechelo nehat sprinty,nemam to rad,ale davam si potom na koniec 4 tartanovske sprinty po 60metrov
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No cely aerobny trening je na hovno,akurat to devastuje svaly :) ale nieco robit treba, nech sa tolko tuku neuklada a srdce nech stiha pumpovat...Takze kondicku si teda dokazem spravit aj zo sprintov nie?

Mozem ist taky system, ze napr 30m sprint do kopca,potom taky lahsi beh spat dolu a tak niekolko krat zopakovat?Mam medzi tym davat prestavky alebo v kuse?kolko takych cyklov by som mal dat?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:No cely aerobny trening je na hovno,akurat to devastuje svaly :) ale nieco robit treba, nech sa tolko tuku neuklada a srdce nech stiha pumpovat...Takze kondicku si teda dokazem spravit aj zo sprintov nie?

Mozem ist taky system, ze napr 30m sprint do kopca,potom taky lahsi beh spat dolu a tak niekolko krat zopakovat?Mam medzi tym davat prestavky alebo v kuse?kolko takych cyklov by som mal dat?
podla toho kolko vladzes stanov si na zaciatku nejaku metu,ze kolko cyklov das,na zaciatku daj takto 5x,postupne zvysuj,kup si tie vacky kde si das piesok
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kde to kupim?je nejaky presny typ, co mam pytat?Kolko asi stoja?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:kde to kupim?je nejaky presny typ, co mam pytat?Kolko asi stoja?
ja som to mal of fatiho,ked som este behaval kedysi davno atletiku,chod do nejakeho sportoveho obchodu,btw som to uz dlho nikde nevidel dostat,urcite to nie je drahe,viem ze je to site z Cordury,pytaj si zavazia na zapastia a lytka,oni urcite budu vediet
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Al mozem poradit, na lytka je fajn beh po schodoch a svihadlo. Ja som ich tak trenoval este kvoli tenisu a teraz myslim, ze su fajn. :oops:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

osobne som sa prave vratil z behu - vidno,ze som dlhsie nebehal - 4km a isiel som skapat... ale treba treba,lebo som nejaky zmlandraveny...

co sa tyka lytok - bud v posilke na stroji,alebo cinka na chrbat a zdvihat sa(to iste ako na stroji), svihadlo, schody, pripadne beh len po spickach=> paty sa nedotknu zeme-to je dost zaberak...

ad zavazicka - kamos to minule kupil v Tescu za cca 350skk myslim ze hovoril - 1,5kg jedno...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja lytka cvicim, teraz uz dokonca 2x do tyzdna, ale zaostavaju mi za stehnami, preto by som im rad dal nejaku alternativu a prinutil ich rast. Inak dik za rady
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

btw aj ja som sa teraz vratil z behu

to HOLUBAR:je to dane aj genetikou, ale lytka sa cvicia dlhe roky ked ich chces mat velke a pekne
je to fakt otrasne ked mas nohy ako byk a nozicky od kolien ako cibiky :lol:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Lytka sa fakt tazko cvicia, to mozem aj ja potvrdit. Pocul som pripad znameho kuturistu z minulych rokoch FRANK ZANE (teraz neviem, ci som to spravne napisal :oops: ) a on pisal, ze je to jedna z natazsich partii, napr. on cvici uz roky, ale az teraz formuje trenig lytok :?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

MystiQ napísal:Lytka sa fakt tazko cvicia, to mozem aj ja potvrdit. Pocul som pripad znameho kuturistu z minulych rokoch FRANK ZANE (teraz neviem, ci som to spravne napisal :oops: ) a on pisal, ze je to jedna z natazsich partii, napr. on cvici uz roky, ale az teraz formuje trenig lytok :?
stary dobry FRANK,dobre si to napisal,a este prikladal tiez pozornost predlaktiu,ake mal on ze coooo :roll:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja myslim, ze na tom behani a lytkach predsa len nieco bude. Co vidim typkov len tak z posilky, tak ich lytka sa na futbalistov (ktori tiez cvicia aj v posilke) nechytaju, chce to urcite aj dlhsi cas, tak isto aj na predlaktia, to su trake problemove partie, na ktore treba mat riadnu davku trpezlivosti.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:Ja myslim, ze na tom behani a lytkach predsa len nieco bude. Co vidim typkov len tak z posilky, tak ich lytka sa na futbalistov (ktori tiez cvicia aj v posilke) nechytaju, chce to urcite aj dlhsi cas, tak isto aj na predlaktia, to su trake problemove partie, na ktore treba mat riadnu davku trpezlivosti.
ja som sa rok a pol zameral na predlaktie a potom som trhacky pri mrtvaku 150 az 170kg nemusel vobec pouzivat,take som ich mal silne jak slak,ale tieto svaly aj najrychlejsie odidu
Napísať odpoveď