|
|
|
| Autor |
Správa |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2831 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2006, 17:49 Predmet: |
|
|
| Je sanca, ze mi zo sprintu porastu lytka?Futbalisti ich mavaju docela vymakane, ake sprinty by som mal davat?Kolko sekund,ake prestavky a tak...som do toho dost lama |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2949 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2006, 18:00 Predmet: |
|
|
| Holubar napísal: |
| Je sanca, ze mi zo sprintu porastu lytka?Futbalisti ich mavaju docela vymakane, ake sprinty by som mal davat?Kolko sekund,ake prestavky a tak...som do toho dost lama |
lytka maju z behania do kopcov,sprinty nebehaj absolutne vobec,ak nemas nabehane aspon pol roka dlhe trate,co urcite nemas , a ak chces behat sprinty,nauc sa abecedu behania,co je dost tazka vec kamo
by si chcel mat aj velke lytka,ze?hehe
s lytkami je to velmi tazke,najtazsie rastu
lytka rastu dlhodobym ak nie aj najdlhsim sportovanim,ale velke jedine cvicenim so zavazim,btw oni ich nemaju z behania ale s cvicenia so zavazim,hlavne s vyskokmi,cvicia tak vybusnu silu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2831 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2006, 18:11 Predmet: |
|
|
| No tak srat na lytka, ale preco nemam davat sprinty?Ja nechcem schudnut, nemam rad dlhe behy, potrebujem len kondicku pre drepy |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2949 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2006, 18:13 Predmet: |
|
|
| No tak srat na lytka, ale preco nemam davat sprinty?Ja nechcem schudnut, nemam rad dlhe behy, potrebujem len kondicku pre drepy |
bracho tak do vrchu so zavazim,ked chces mat kondicku a velke lytka (zavazie take suche zipsy s pieskom si prilep na clenky),alebo dlhe trate,vsak ked davas objemovku,tak preco asi?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
M4jk1:-) Star

Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Ved, ja som tvoj sused. Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2006, 18:14 Predmet: |
|
|
| tie lytka jednoducho zober si cinku daj si na ramena a zdvihaj sa na spickach a hned budes citit bolest na lytkach a s tym behom je to tak najprv musis behat dlhe trate aby si ziskal kondicku a potom sa ide na ten sprint do kopcov atd aby si nabral rychlost |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus121 Light Professional

Stav:  Založený: 14.01.2006 Príspevky: 873 Bydlisko: Big city Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2006, 18:15 Predmet: |
|
|
no mne sa sprinty celkom paci, zarucia ti vybusnost svalstva a behanie na dlhe trate je skor na chutnutie a kardiovaskularny system, ale nehovorim, ze sprinty nie su, ale behanie na dlhe trate sa mi zda byt pre toto lepsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

|
Zaslal: 12 Jún 2006, 18:15 Predmet: |
|
|
| Dlhe trate to by s ami nechcelo,ale v juli sa skusim trochu rozbehat, Po prazdninach pojdem zas tazke drepy,tak nech stacim s dychom |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

|
Zaslal: 12 Jún 2006, 18:17 Predmet: |
|
|
| Dlhe trate to by s ami nechcelo,ale v juli sa skusim trochu rozbehat, Po prazdninach pojdem zas tazke drepy,tak nech stacim s dychom |
to ja zse milujem skor dlhe trate,mne by sa zase nechelo nehat sprinty,nemam to rad,ale davam si potom na koniec 4 tartanovske sprinty po 60metrov |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

|
Zaslal: 12 Jún 2006, 18:21 Predmet: |
|
|
No cely aerobny trening je na hovno,akurat to devastuje svaly ale nieco robit treba, nech sa tolko tuku neuklada a srdce nech stiha pumpovat...Takze kondicku si teda dokazem spravit aj zo sprintov nie?
Mozem ist taky system, ze napr 30m sprint do kopca,potom taky lahsi beh spat dolu a tak niekolko krat zopakovat?Mam medzi tym davat prestavky alebo v kuse?kolko takych cyklov by som mal dat? |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

|
Zaslal: 12 Jún 2006, 18:29 Predmet: |
|
|
No cely aerobny trening je na hovno,akurat to devastuje svaly ale nieco robit treba, nech sa tolko tuku neuklada a srdce nech stiha pumpovat...Takze kondicku si teda dokazem spravit aj zo sprintov nie?
Mozem ist taky system, ze napr 30m sprint do kopca,potom taky lahsi beh spat dolu a tak niekolko krat zopakovat?Mam medzi tym davat prestavky alebo v kuse?kolko takych cyklov by som mal dat? |
podla toho kolko vladzes stanov si na zaciatku nejaku metu,ze kolko cyklov das,na zaciatku daj takto 5x,postupne zvysuj,kup si tie vacky kde si das piesok |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

|
Zaslal: 12 Jún 2006, 18:33 Predmet: |
|
|
| kde to kupim?je nejaky presny typ, co mam pytat?Kolko asi stoja? |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

|
Zaslal: 12 Jún 2006, 18:43 Predmet: |
|
|
| kde to kupim?je nejaky presny typ, co mam pytat?Kolko asi stoja? |
ja som to mal of fatiho,ked som este behaval kedysi davno atletiku,chod do nejakeho sportoveho obchodu,btw som to uz dlho nikde nevidel dostat,urcite to nie je drahe,viem ze je to site z Cordury,pytaj si zavazia na zapastia a lytka,oni urcite budu vediet |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4750
Zaslal: 12 Jún 2006, 19:19 Predmet: |
|
|
Al mozem poradit, na lytka je fajn beh po schodoch a svihadlo. Ja som ich tak trenoval este kvoli tenisu a teraz myslim, ze su fajn.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2271
Zaslal: 12 Jún 2006, 20:24 Predmet: |
|
|
osobne som sa prave vratil z behu - vidno,ze som dlhsie nebehal - 4km a isiel som skapat... ale treba treba,lebo som nejaky zmlandraveny...
co sa tyka lytok - bud v posilke na stroji,alebo cinka na chrbat a zdvihat sa(to iste ako na stroji), svihadlo, schody, pripadne beh len po spickach=> paty sa nedotknu zeme-to je dost zaberak...
ad zavazicka - kamos to minule kupil v Tescu za cca 350skk myslim ze hovoril - 1,5kg jedno... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

|
Zaslal: 12 Jún 2006, 21:48 Predmet: |
|
|
| Ja lytka cvicim, teraz uz dokonca 2x do tyzdna, ale zaostavaju mi za stehnami, preto by som im rad dal nejaku alternativu a prinutil ich rast. Inak dik za rady |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|