Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Behanie
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Stoporko
VIP
VIP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 28.12.2005

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 20:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

vedeli by ste mi poradit kde v Ba sa da ist behat, kde je klud, malo aut a psov? A aby to nebolo daleko od ružinova Embarassed lebo som codieval behávať do rače, ale to padlo kvôli dialke. Som zabil hodinu MHD...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
micpu
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.08.2006

PríspevokZaslal: 18 Apr 2008, 0:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

k petrzalskej hradzi to mas daleko?... neviem posudit... chodi tam behat vela ludi popri asfaltovom chodniku co je na nej je vyslapany chodnicek vedla v trave ,ktory vyslapali prave bezci.

a njn 2,5 km za 12 min nieje nic extra.... ja beham tiez kvoli relaxu a ani pravidelne nebeham skor ako mam naladu (niekedy sa podari sotva raz za mesiac) ale behavam trasu 8km a za 30 min ju dam v pohode a mozem povedat ze kludne by som este zopar km dal... ak sa chcem rozbit tak posledny km dam maximalny sprint.
Návrat hore
Calvin SFX
Light Star
Light Star

Založený: 27.09.2006

PríspevokZaslal: 04 Júl 2008, 20:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja behavam tak ze ked je neaka skolska sutaz tak mi ucielka povie dopredu a ja sa potom trenujem ze kazdy den behavam prenedavnom som mal z toho perfektnu kondicku ale teraz bieda Sad ale asi si iddem kupit kolkobezku Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
xXPAINKILLERXx
Light Star
Light Star

Založený: 27.09.2007

PríspevokZaslal: 04 Júl 2008, 20:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

aj ja behavam niekedy. Hlavne za autobusom. Very Happy ale ked sa mi chce tak idem s pesom alebo s kamaratom. Smile
Návrat hore
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Založený: 17.06.2006

PríspevokZaslal: 05 Júl 2008, 0:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja behávam skoro každý deň momentálne, dávam si od 6 do 20 km. A rád behávam tempom 4:30 na kilometer. Samozrejme pri kratších tratiach ako je napr. 6 km to viem dať aj na 4:15. No uvidíme, lebo zatiaľ som len začal s tréningom, bol som asi len 17 krát. Uvidíme čo bude tak o 2-3 mesiace. Chcel by som dať polmaratón pod 1 hodinu 35 minút ale uvidíme. Nie je to nič extra ale viac ako meciac a pol alebo 2 mesiace vkuse som ešte netrénoval. Vždy mávam medzitým pauzy. Už by som chcel konečne vytrvať aj v polročnom tréningu, ale to chce veľa pevnej vôle a málo lenivosti Smile

Celý čas pri behaní dýcham ústami. Viem že sa to tak nemá robiť, no ja mám problémy s dýchaním. Neviem dýchať nosom. Mám vybočenú nosnú prepážku a väčšinou stále dýcham len ústami.Či cez deň či v spánku či pri športe. A dosť často mám zapchatý nos. Ešte som aj alergik Very Happy

Ale behávam rád. A hudba mi tiež dosť pomáha pri behaní. Ako keby ma ťahala dopredu v tempe aj keď nevládzem dodáva mi energiu.

Takisto rád bikujem a hrám volejbal, takže behanie mi dosť pomáha v aj kondičke.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7

Prejdi na: