|
| Autor |
Správa |
Nino Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 451 Bydlisko: Bratislawa Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2007, 21:08 Predmet: Bielkoviny |
|
|
Ahojte chlapci mam 14 a pytam sa vas ty co sa vyznate mozem uz pit bielkoviny viete ake myslim co predavaju s tymi prichutami vanilka,cokolada atd. zatial iba boxujem,beham...neuskodi my to?? pozeral som si zlozenie a neni tam nic take co by my mohlo uskodit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1635 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2007, 21:56 Predmet: |
|
|
Nemyslim ze by ti to mohlo uskodit asi by to potom len tak nepredavali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2241
Zaslal: 08 Mar 2007, 22:36 Predmet: |
|
|
| bielkoviny uskodit nemozu... ved ked ich mas v mlieku,syroch a podobne.. skodia ti? a v mase? jasne ze mozes... akurat podporuju rast svaloej hmoty co je len dobre... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1618 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 20:26 Predmet: |
|
|
| Maki suhlasim s tebou ale namal by si zabudat aj na to ze priberie nielen svalovu hmotu ale aj tuk. Dost tuku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
puls Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.08.2006 Príspevky: 215
Zaslal: 09 Mar 2007, 20:36 Predmet: |
|
|
| bielkoviny - cista priroda to uskodit nemoze v kazdom pripade ale ak ich budes pit a cvicit vela tak moc nenarasties |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1845 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2007, 16:19 Predmet: Re: Bielkoviny |
|
|
| Nino napísal: |
Ahojte chlapci mam 14 a pytam sa vas ty co sa vyznate mozem uz pit bielkoviny viete ake myslim co predavaju s tymi prichutami vanilka,cokolada atd. zatial iba boxujem,beham...neuskodi my to?? pozeral som si zlozenie a neni tam nic take co by my mohlo uskodit  |
na tvojom mieste by som radsej zainvestoval radsej do poriadnej knihy gramatiky ako do nejakych bielkovinovych napojov ...podla mna pokial mas vyvazenu stravu tak ti to netreba ... ked tak az neskor ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2241
Zaslal: 11 Mar 2007, 19:39 Predmet: |
|
|
| pHysIQ napísal: |
| Maki suhlasim s tebou ale namal by si zabudat aj na to ze priberie nielen svalovu hmotu ale aj tuk. Dost tuku. |
sak jasne - prave preto treba k tomu cvicit... aby narastali svaly a palili sa tuky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1884 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 20:56 Predmet: Re: Bielkoviny |
|
|
| smejo napísal: |
na tvojom mieste by som radsej zainvestoval radsej do poriadnej knihy gramatiky ako do nejakych bielkovinovych napojov ...podla mna pokial mas vyvazenu stravu tak ti to netreba ... ked tak az neskor ...  |
neviem čo šeci chcete byť jak Kulturisti...podľa mňa by si si to nemal dávať, veď si ešte mlady, vo vyvine..kto vie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 755 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 12 Mar 2007, 0:05 Predmet: |
|
|
| uskodit neuskodia ale nezabudaj ze vsetkeho vela skodi, takze s mierou |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |