bike tuning

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

bike tuning

Príspevok od používateľa Zaxman »

nepoznaate nejake stranky kde predavaju tuning na bike ? ? nedavno som videl kamarat mal svetiace hlavičky a pri pohybe to robilo pekny efekt ma aj taku nalepku po celom rame cez den ju nevidno iba z bliska a vnoci svieti a je tam nakreslene nejake somarinky no on to vraj kupil cez net z bazaru ale tak podla mna možno je aj nejaky taky šop
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ty skor asi myslis styling :wink:
skus pozriet tuto temu, poviem pravdu necital som ju tak neviem ci tam nieco je :) http://www.hojko.com/tuning-biku-bicykla-t51337.html
svietiace ventilky najdes aj tu
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no styling no nenašiel som nato ten spravny vyraz ale viacmenej je to to iste zatial dik našiel som v tej teme par užitočných rad
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Zaxman napísal:no styling no nenašiel som nato ten spravny vyraz ale viacmenej je to to iste zatial dik našiel som v tej teme par užitočných rad
no praveze je to konsky rozdiel :wink:
styling je len uprava vzhladu, tuning je zmena vlastnosti so snahou nieco vylepsit, jazdne vlastnosti, vahu...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no ja to kcem len skrašliť bike tak teda hladam niečo ako styling stranku no
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

hladal som ale nic konkretne som nenasiel, bud treba zapojit vlastnu fantaziu alebo skus navstivit bike shop, tam budu udrcite mudrejsi :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no praveže som pozeral po meste ale unas ich je zopar author ctm leader fox kellys a zopar takych miešanich šrotou olpran pyranha atd ale to su proste iba bike nič ine pytal som sa či nemaju nejake take doplnky ale jedine všade mi ponukly len chromove hlavičky ze to jedine maju čo sa tika čačkania biku takže nič som nezohnal a ponete stale hladam ale zatia nič

alebo skusit nastriekat niečo s fosforom či by to vnoci svietilo ?? je taky nejaky sprej aj na železo no tera nech to drži na rame
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

fosfor potrebuje vela svetla aby sa "nabil", cize ak budes mat bike na chodbe a vecer s nim vyjdes von, necakaj ziadne efekty typu F&F. farba sa da zohnat si myslim a drzat by asi aj drzala ak by si sa trosku pohral. skus napisat co konkretne chces vystajlovat, nech daco "vykoumame"
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no ja ani nekcem aby som svietil ako neonka kcem proste na ram nastriekat nejaky napis možno nejaky obrazok a vnoci nech to vidno trochu nekcem teda svietit ako neonka to by bolo kktske ...........proste spravim maketu a niečo tam streknem .............

alebo špajdle možno streknut ................

popripade ze by sa mi to nepačilo da sa to dat dole nejakym odlakovačom riedidlom abo tak potom ?
Napísať odpoveď