Nelubi sa mi ani jeden , podla mna tie napisy su primitivne , nudne a trapne a pozerat na ich ksichty nemusim , tie napisy nepatria do sucasnosti. Ak chcu dat najavo , ze idu kandidovat tak by sa to mohlo obist aj bez tych volovin co tam pisu.
Linkman napísal:smial som sa nad bilboardom - verite prezidentovi = verite nam HZD
Ja ties, Vsak co za ***** by veril prezidentovy. Najprv bol dlhe roky z meciarom potom si zalozil vlasnu stranu, spolcil sa s fickom aby vyhral prezidentske volby (co sa mu podarilo len koli tomu ze oproti meciarovy posobyl ako mensie zlo) a terz vystupuje ako uzsne "nestranicky" prezident. NO JA MU URCITE VERIM
Bola by celkom sranda keby tam bolo:
Ano! Dialnica az do kosic! Len nas zvoltee!
Ano! Nizsie odvody! Len nas zvoltee!
Ano! Dam ti za*ebat! Len nas zvoltee!
Ano! Vyfajcim ti ho! Len nas zvoltee!
Ano! Viac ku*iev v politike! Len nas zvoltee!
maslo napísal:no hej ale z ekonomickych ukazovatelov sa chudobni ludia nenajedia
Mozno sa len nepohybujem na "spravnych" miestach, ale ja som este nezazil ze by sa tu niekto doslova nemal z coho najest, a to aj ked je len na socialnych davkach (ak samozrejme nepocitam homelessakov a socky ktore su v kazdom state, nie len tu). Tento argument - ze vacsina slovakov su chudaci a pomaly nemaju co jest je imo len nieco co sa nam snazi vsugerovat Ficko.
Som dnes videl Slotov billboard...paneboze to co mu urobili ...sak to vobec nie je on. To je pomali horsie ako ten meciarov z minulych volieb. Fica tiez slusne doje*ali. Ti grafici su nejaky amateri...ved to je otras.
LumberJack napísal:trapni sraci vsetci politici - ako anjely na tych bordox
hmm.. skus sa troska zamysliet, co by sme bez nich asi tak robili. Netvrdim, ze su vsetci svati, no nehadz ich vsetkych do jedneho vreca! Hlavne, ked napises anjely a porusujes pravidlo o nepouzivani x namiesto ch...ok?
Inak dost pekne su rozobrate billboardy v plus 7 dni.
SDKU su best of...ako ste tu uz pisali: vystizne,jednoduche...
cez vikend som bol na skoleni v NR a zarazili ma tam auta s Meciarovym bilboardom na streche
TV spoty som este nevidel,ale ceske su dost akcne