|
|
|
| Ktorá strana má najlepší billboard |
| SDKÚ |
|
51% |
[ 31 ] |
| KDH |
|
6% |
[ 4 ] |
| HZD |
|
1% |
[ 1 ] |
| SF |
|
5% |
[ 3 ] |
| SMER |
|
25% |
[ 15 ] |
| SMK |
|
3% |
[ 2 ] |
| HZDS |
|
6% |
[ 4 ] |
|
| Celkom hlasov : 60 |
|
| Autor |
Správa |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
MCBuddy Expert

Stav:  Založený: 17.02.2006 Príspevky: 196 Bydlisko: Sliac CITY Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2006, 15:43 Predmet: .... |
|
|
| Podla mna naj bilboard ma SMER... najhorsi SDKU.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3249 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2006, 16:32 Predmet: Re: .... |
|
|
| MCBuddy napísal: |
mozem sa ta aj spytat ze preco si to myslis? jasne ze ma do toho nic, ale zajimalo by ma ci si jeden z vymytych ficovych mozgov, alebo ta k tomu vedie aj nieco konkretne okrem politickej nenavisti a zaslepenosti jednou stranou?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
=»M4tO«= Light Star

Stav:  Založený: 20.05.2006 Príspevky: 252 Bydlisko: Atomový kryt Web: http Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2006, 16:46 Predmet: |
|
|
Smer! Nemá chybi a ten antifico  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SLIMO Light Star

Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 295
Zaslal: 17 Jún 2006, 23:14 Predmet: Re: .... |
|
|
| MCBuddy napísal: |
sa ti paci Kalinak alebo Fico?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2106
Zaslal: 18 Jún 2006, 8:23 Predmet: Re: .... |
|
|
| SLIMO napísal: |
sa ti paci Kalinak alebo Fico?  |
neviem preco vzdy utocite na toho, kto ma iny nazo ako vy... fakt je ze je tu 3/4 fora pravicove a vsetkym sa tym padom pacia bilboardy SDKU... ale ked ma niekto iny nazor hned sa mu smejete alebo s nim nesuhlasite... ked ste taki pokrokovi praviciari aspon sa naucte tolerancii |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3249 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2006, 11:25 Predmet: Re: .... |
|
|
| maslo napísal: |
| neviem preco vzdy utocite na toho, kto ma iny nazo ako vy... fakt je ze je tu 3/4 fora pravicove a vsetkym sa tym padom pacia bilboardy SDKU... ale ked ma niekto iny nazor hned sa mu smejete alebo s nim nesuhlasite... ked ste taki pokrokovi praviciari aspon sa naucte tolerancii |
nejde o to...zober si ze vacsina nas heh...praviciarov neodsudzujeme billboardy smer-u. Ale ked sa tu oblavi nejaky priaznivec smer-u tak okamzite zmetie zo stola sdku bez akychkolvek argumentov |
|
| Návrat hore |
|
 |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2106
Zaslal: 18 Jún 2006, 11:36 Predmet: |
|
|
| jin153 napísal: |
| nejde o to...zober si ze vacsina nas heh...praviciarov neodsudzujeme billboardy smer-u. Ale ked sa tu oblavi nejaky priaznivec smer-u tak okamzite zmetie zo stola sdku bez akychkolvek argumentov |
ak bezdovodne niekto odsudzuje druhu stranu tak s tym nesuhlasim bez ohladu na to ci je to praviciar alebo laviciar... ale na fore je vacsina praviciarov a co tu vidim tak sypu len na priznivcov Fica atd... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|