|
| Ktorá strana má najlepší billboard |
| SDKÚ |
|
51% |
[ 31 ] |
| KDH |
|
6% |
[ 4 ] |
| HZD |
|
1% |
[ 1 ] |
| SF |
|
5% |
[ 3 ] |
| SMER |
|
25% |
[ 15 ] |
| SMK |
|
3% |
[ 2 ] |
| HZDS |
|
6% |
[ 4 ] |
|
| Celkom hlasov : 60 |
|
| Autor |
Správa |
13 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2005 Príspevky: 496 Bydlisko: medzi nebom a blatom Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2006, 22:07 Predmet: Billboardy |
|
|
Ktoré aktuálne predvolebné billboardy sa vám páčia? Je haluzné že KDH má:Teraz letí slušný život a SF má: Slušný život,..blablabla Asi chcú byť spolu v koalícii.
//hojko: pridane HZDS & SMK |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2500 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2006, 9:13 Predmet: |
|
|
smial som sa nad bilboardom - verite prezidentovi = verite nam HZD  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vajda65 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 1052 Bydlisko: hojko.com Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2006, 9:52 Predmet: |
|
|
mne sa páči bilboard SDKU, - začali sme reformy, je asi najlepší zo všetkých čo som do teraz videl,
HZD - ako povedal linkman - smiešne
KDH - stará klasika
SF - decentný bilboard, nič noc nehovorí
SMER - kde vidím Fica tam rýchlo odvraciam hlavu, takže neviem ako vyzerá |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2500 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2006, 9:56 Predmet: |
|
|
ja mam bilboard s ficom pred barakom tak obcas chodim k nemu triafat kamene do neho  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 1052 Bydlisko: hojko.com Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2006, 9:58 Predmet: |
|
|
všimol som si podľa tvojich príspevkov že máš k nemu veľmi podobné sympatie ako ja. Takže naše dva hlasy asi nedostane.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SLIMO Light Star

Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 295
Zaslal: 23 Apr 2006, 10:15 Predmet: |
|
|
| vajda65 napísal: |
všimol som si podľa tvojich príspevkov že máš k nemu veľmi podobné sympatie ako ja. Takže naše dva hlasy asi nedostane.  |
Dufam ze to nebude pravda, ale on bude mat tolko hlasov, ze tie dva mu nebudu prekazat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2006, 12:08 Predmet: |
|
|
Jo, ja com som sa tu vcera chvilku poprechadzal po meste, vsimol som si SDKU. Jednoduchy a vystizny, ten sa mi paci. Ficove si absolutne nevsimam a chalanim nebojte sa, uz 3 hlasy mat urcite nebude.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

|
Zaslal: 23 Apr 2006, 12:33 Predmet: |
|
|
| kym Ficove bilboardy su typu "aha aky som ja K...ing" SDKU bilboardy su vecne a hovoria pravdivo co sa snazili doteraz robit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
cubix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 327
Zaslal: 23 Apr 2006, 13:01 Predmet: |
|
|
| Linkman napísal: |
| kym Ficove bilboardy su typu "aha aky som ja K...ing" SDKU bilboardy su vecne a hovoria pravdivo co sa snazili doteraz robit. |
no pokial by tam malo byt pravdivo co SDKU spravilo doteraz - stacilo by spravit billboard s vytlacenym psim h*vnom a nad tym logo SDKU  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bobormako Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 796 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2006, 13:06 Predmet: |
|
|
áno, pekne si to vystihol, to čo sa snažili robiť, čiže nič !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2106
Zaslal: 23 Apr 2006, 13:09 Predmet: |
|
|
| bobormako napísal: |
áno, pekne si to vystihol, to čo sa snažili robiť, čiže nič !  |
nič... respektive hlavne pre seba
a zbohatlikom to vyhovuje co? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

|
Zaslal: 23 Apr 2006, 13:09 Predmet: |
|
|
snazili ale keby tu nebolo takych exootov ako Fico a spol. aj by sa vela veci podarili, tak sa podarili iba niektore
keby nic neurobili nechvalil by nas svet ako sa dobre vyvijame |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4691
Zaslal: 23 Apr 2006, 13:20 Predmet: |
|
|
| maslo napísal: |
nič... respektive hlavne pre seba
a zbohatlikom to vyhovuje co? |
nemyslim si ze neurobili nic, ale nie o tom som chcel. myslis ze ked sa k moci dostanie niekto iny bude to fungovat inak? prihravanie statnych zakaziek, zvyhodnovanie znamych atd atd atd. vzdy to tak bolo, aj bude.
fico sa hra na moralistu ale ti co mu pred 4 rokmi zaplatili megalomansku kampan nezabudli a budu chciet svoj podiel z kolaca. argumentovat tym, ze sa "kradlo" je zbytocne. treba naozaj otvorit oci a porovnat postavenie slovenska pred 8 rokmi a dnes. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 23 Apr 2006, 13:26 Predmet: |
|
|
tak tak
Fico to hrá na jednoduchých ľudí, ktorí nerozumejú istým makroekonomických veciam, t.j kým na tom nebude štát dobre, tak ani ľudia sa nebudú mať príliš dobre. Myslím tým väčšinu nie top 10000.
Lobizmus a mocné záujmové skupiny tu budú stále, tak isto ako sú aj všade inde.
Musíš si povedať tak že títo už nakradli dosť a hádam už nebudú toľko.
Predsa preto chce Fico zoštátnovať, aby to mohol o dva roky zprivatizovať a boli z toho cashe pre neho a jeho družinu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bobormako Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 796 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2006, 13:28 Predmet: |
|
|
snazili ale keby tu nebolo takych exootov ako Fico a spol. aj by sa vela veci podarili, tak sa podarili iba niektore
keby nic neurobili nechvalil by nas svet ako sa dobre vyvijame |
jasné . A pred 8 rokmi celý rozvoj brzdil v.Mečiar takže chudáčikom sa nič nedarilo, a teraz je to Fico takže im dáme ešte 4 ročky, aby sa po 2 dnoch opat rozpadli atď atď... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|