Bioshock Infinite
Re: Bioshock Infinite
dohrane a stale nechapem... silno pochybujem ze tuto hru v najblizsej dobe daco prekona...
-
palciii
huh, no neviem ludia co robi bioshock takym skvelym, mozno nie to co je ale to co nie =DD
Presiel na 1999, co bolo pomerne peklo ale aj tak som si to uzil, pocuval voxofony a skusal sa ponorit do deja. Pribeh ako taky som pochopil, prislo mi to to taka infizia Fringu.
No nemozem pochopit ludi ktory hru sice presli, pribeh nepochopili a tvrdia ze je skvela. Ja osobne si myslim ze bioshock ako celok sa vydaril ale ked si to preberiem po castiach daktore su dost slabe. Tym by som rad poukazal na combat. V mojom druhom gameplay-i som to uz isiel na Hard a tam to cele spadalo do isteho druhu monotonie. Vigor, zabi to co je oslabene, skry sa pockaj na stity a toto opakovat dokolecka dokola. V tomto nevidim skoro ziadne zlepsenie oproti Bio 1+2. Co sa vydarilo su skylines. Pre mna bol zazitok lietat po skylinoch a potom robit tie executiony. V svojej podstate to nemalo daleko od batmanovskych gargiolov, no ked som letel na gargoilu alebo z nej urcite som nezazival taky skvely "vi" pocit ako v Bioshocku.
Rad by som vedel vase nazory na bioshock bioshock
odlozme "hype" , priznajme ze bioshock bola skvela hra, ale este jej stale chyba par veci k dokonalosti.
Presiel na 1999, co bolo pomerne peklo ale aj tak som si to uzil, pocuval voxofony a skusal sa ponorit do deja. Pribeh ako taky som pochopil, prislo mi to to taka infizia Fringu.
No nemozem pochopit ludi ktory hru sice presli, pribeh nepochopili a tvrdia ze je skvela. Ja osobne si myslim ze bioshock ako celok sa vydaril ale ked si to preberiem po castiach daktore su dost slabe. Tym by som rad poukazal na combat. V mojom druhom gameplay-i som to uz isiel na Hard a tam to cele spadalo do isteho druhu monotonie. Vigor, zabi to co je oslabene, skry sa pockaj na stity a toto opakovat dokolecka dokola. V tomto nevidim skoro ziadne zlepsenie oproti Bio 1+2. Co sa vydarilo su skylines. Pre mna bol zazitok lietat po skylinoch a potom robit tie executiony. V svojej podstate to nemalo daleko od batmanovskych gargiolov, no ked som letel na gargoilu alebo z nej urcite som nezazival taky skvely "vi" pocit ako v Bioshocku.
Rad by som vedel vase nazory na bioshock bioshock
da sa nejako upgradnut aby som mohol mat viac zbrani, alebo mozem mat stale len 2?
-
lekoklatik
VIP
Completna hra ako film.
Práve dávam ťahať zo steamu, toľko dát to je fakt výzva pre môj internet, hlavne keď nesmiem prekročiť FUP limit
Dúfam, že sa oplatí.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Heh, konečne som si rozbalil Bioshocka, teraz keď mám naňho čas. Hrám ho asi pol hodinu a len "dafuq am I seeing?
" brutálne. Tomu hovorím umenie. Cítim sa ako zdrogovaný z Columbie. Kukám každú jednu lokáciu, kochám sa spevom toho kvarteta a všetky haluze. Proste dovi dopo, parádna atmosféra, si nepamätám kedy som naposledy hral takto "immersive" hru. Ináč Bioshock je tak dobre optimalizovaný? V 1920 x 1200 na ultra detailoch mi papá s vsyncom len 40-60% GPU power. Žeby podarená hra po dlhšje dobe?
uplink - hra je optimalizovana normalne, to len ty mas na tuto dobu az zbytocne predimenzovany stroj 
Stacil by ti HighEnd spred 5 rokov. Aj mne bezi supermario bez toho, aby zral vela systemovych prostriedkov...
Stacil by ti HighEnd spred 5 rokov. Aj mne bezi supermario bez toho, aby zral vela systemovych prostriedkov...
-
uplink
VIP
KoCi - to povedz vývojárom Crysisu 3, Tomb Raidera a StarCraftu 2. A predimenzovaný by som mal asi len vtedy, keby som mal 690, alebo OCnutého Titána, 680 je taký "štandart", najmä na tom mojom 24" hebede s 1920 x 1200.
Preto som to napísal, že som príjemne prekvapený. Pekná hra, super farby, fantastická geometria, až na tie balóniky a tak, dobre je to spravené
Preto som to napísal, že som príjemne prekvapený. Pekná hra, super farby, fantastická geometria, až na tie balóniky a tak, dobre je to spravené
Dajú sa nejako v hre nastaviť titulky? Kde pozerám, ako pozerám, nikde nevidím túto možnosť a dosť mi to chýba.
// tak už som to našiel, bolo to pod pod audio settings, tam som to ozaj nečakal
// tak už som to našiel, bolo to pod pod audio settings, tam som to ozaj nečakal
Ten koniec uplny mindfuck 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
jop, tiež som musel spraviť trocha výskum aby som to pochopil 
Celkom straight forward je ten koniec, len treba celu hru nespat a vnimat 
-
uplink
VIP
Hra dohraná. Paráda, fakt špica. Aj ma chytila za srdco veľmi. Koniec prekvapil príjemne, nečakal som ho taký.
Spoiler
Čakal som kedy Comstock/Dewitt pobozká Elizabeth/Annu, bolo by celé zle
a ten prst bol haluza, na to by sa dalo spraviť: "why is time travelling dangerous." ináč super hudba, super atmoška, s loďou som si nevedel dať rady až ku koncu mi zaplo že môžem použiť "srdiečko" na tých patriotov a oni sa postarali o vojakov. Super hra, super zábava, super príbeh a celkom obstojná dĺžka, pre mňa 10/10
-
Wishmaster
Medium Professional
Tyjo.. Fakt, to srdce ma nenapadlo
ani po 50tich umrtiach . .ci kolkokrat som tam scipol na tej lodi
)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
lod bola easy