cawte... precital som to tu skoro vsetko .. mozno som slepy ale nikde som nevidel taky problem jak mam ja.. mam grafiku ATI HD2600 a ked hram hru tak podlaha je uplne cierna... ruka a zbrat uplne cierna..vsetko zblbnute.... na googli som nasiel nejaky hotfix..nainstaloval som to a aj tak to robi..dpc neviete co s tym ? please
sak hej 1.1 a ked ho stahnem drbnem do Zlozky tam kde je Bioshock.exe tak ma pyta ze kde je ten subor... a automaticky mi tam da E:Bioshock..ale on neni tam.. on je E:bioshock:Builds:Release ... a tam je to exe.... a ani za boha to nemozem zmenit..a ked dam ok... aby mi to dalo tam kde to xe dat tak vypise ze nenasiel ,,old file" a pri 47% sa zastavi..mna uz slak ide trafit... boa
EDIT// hra je uz patchnuta a aj tak to nepomohlo..stale je vsetko cerne.... no ne vsetko... ale to iste
aha
Dnes vyšli nové Catalysty, stiahni si ich, nainštaluj a ozvi sa. A to čo ti vypisovalo pri patchovaní si nevšímaj, to vypisovalo aj mne a hra išla v pohode.
http://www.pcforum.sk/bioshock-problem-vt33136.html ako pozerám, rozhodil si siete :D
Taká otázka na telo...nainštaloval si ten hotfix správne? Lebo čo som na googli videl, nie si sám a ostatným ten hotfix pomohol.
Tiez mam problem s hrou
Mam verziu od LOLCATS....po uvodnom videu v novej hre prestane pracovat, a vypne sa az po stlaceni ukoncit...menu aj nacitanie hry + to prve video v lietadle ci kde ide, ale potom to padne
Viete niekto poradit ?
Dakujem
mam taky problem so zvukom 5.1 v tejto hre
na zaciatku ked su reklamy hudba v pohode ide aj ked sa dostanem do menu tak tiez ide,ale nastavim si zvuk 5.1,spustim hru a zvuk nejde
vie mi niekto poradit co s tym?diky moc
btw mam verziu BioShock.PROPER-LOLCATS a vyskusal som 2 verzie a na oboch neslo
//autoeditácia príspevku ( 06 Nov 2008, 20:06 )
existuje cestina k verzii 1.1?bo som nainstaloval staru k verzii 1.0 a hru mi uz ani nespustilo
presne ten isty problem mam aj ja v reklamach, videach ide normalne zvuk a ked pustim hru tak uz nejde zvuk a navyse hned v prvej misii ked idem tym vytahom a potom uz mam z neho vystupit tak sa mi neda vobec hybat