BioShock
mam taky problem so zvukom 5.1 v tejto hre
na zaciatku ked su reklamy hudba v pohode ide aj ked sa dostanem do menu tak tiez ide,ale nastavim si zvuk 5.1,spustim hru a zvuk nejde
vie mi niekto poradit co s tym?diky moc
btw mam verziu BioShock.PROPER-LOLCATS a vyskusal som 2 verzie a na oboch neslo
//autoeditácia príspevku ( 06 Nov 2008, 20:06 )
existuje cestina k verzii 1.1?bo som nainstaloval staru k verzii 1.0 a hru mi uz ani nespustilo
na zaciatku ked su reklamy hudba v pohode ide aj ked sa dostanem do menu tak tiez ide,ale nastavim si zvuk 5.1,spustim hru a zvuk nejde
vie mi niekto poradit co s tym?diky moc
btw mam verziu BioShock.PROPER-LOLCATS a vyskusal som 2 verzie a na oboch neslo
//autoeditácia príspevku ( 06 Nov 2008, 20:06 )
existuje cestina k verzii 1.1?bo som nainstaloval staru k verzii 1.0 a hru mi uz ani nespustilo
Bisťu, mne sa stal taký problém, že v leveli Arcadia mi stále vypisuje, že mám prehľadať trezor, pričom som ho už ale prezrel a pravdepodobne odtiaľ aj zobral všetky veci, ktoré potreboval, ale nejako to zblblo a nechce ma to pustiť ďalej. Vždy, keď sa vzdialim od labáku, začne mi svietiť šípka, aby som sa tam vrátil, ale s tým sejfom sa už jednoducho nedá nič robiť. Savy mám tiež trošku pošahané, lebo furt si dávam iba Quicksavy a tým pádom sa mi prepisujú tie predchádzajúce, takže tam mám momentálne iba 3 savy - zo začiatku hry, zo začiatku Arcadie a posledný save, v ktorom mám neustále prehľadávať sejf.
Nenapadá nikoho nejaké riešenie, ako by som to ešte mohol vyriešiť? Alebo budem musieť prejsť celý level od začiatku?
//Aha, tak ma nakoniec napadlo 1 riešnie - použijem cheat na prechádzanie stenami a prejdem do ďalšieho levelu
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 21:52 )
Neviete, ako by som mohol zrušiť ten cheat? Lebo potom, ako som sa dostal do ďalšieho levelu sa mi akoby ten cheat zrušil, ale zase som sa začal prepadávať cez mapu, takže to nemôžem ďalej hrať.
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 19:04 )
Tak bohužiaľ zase sa mi vyskytol problém pri spúšťaní hry. Mám verziu Bioshock.2007.PC-Rip.Full.Game.English.Skullptura, ktorá sa neinštaluje a po tom, ako som nainštaloval PATCH, tak ma vždy pri načítavaní savov vyhodí do Windowsu a vypíše hlášku Odoslať/Neodoslať. Vedel by mi niekto s týmto poradiť?
Nenapadá nikoho nejaké riešenie, ako by som to ešte mohol vyriešiť? Alebo budem musieť prejsť celý level od začiatku?
//Aha, tak ma nakoniec napadlo 1 riešnie - použijem cheat na prechádzanie stenami a prejdem do ďalšieho levelu
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 21:52 )
Neviete, ako by som mohol zrušiť ten cheat? Lebo potom, ako som sa dostal do ďalšieho levelu sa mi akoby ten cheat zrušil, ale zase som sa začal prepadávať cez mapu, takže to nemôžem ďalej hrať.
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 19:04 )
Tak bohužiaľ zase sa mi vyskytol problém pri spúšťaní hry. Mám verziu Bioshock.2007.PC-Rip.Full.Game.English.Skullptura, ktorá sa neinštaluje a po tom, ako som nainštaloval PATCH, tak ma vždy pri načítavaní savov vyhodí do Windowsu a vypíše hlášku Odoslať/Neodoslať. Vedel by mi niekto s týmto poradiť?
Myslím, že toto je ďalší level, ale hneď na začiatku. Pokiaľ by sa Ti nepáčil a mal si problém s vybraním safe - u u Lagfordovej (nič si tam nenašiel), tak skús pogoogliť a nájsť ho. Mne sa to tak podarilo.
Môj save je tu
Môj save je tu
-
Royalflush
Guru wannabe
-
webmasterr
Medium Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
A píš si, že aj zaujímavá je. Ten dej je naozaj pútavý a nakoniec sa dozviete prekvapujúcu správuPok3R napísal:Ja som fallout3 nehral.. ale asi skusim túto hru.. vyzerá zaujímavo
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Len pred chvilou som to dohral, a na konci to nebolo az take tazke, ako to vyzeralo...
Tato hra sa mi velmi paci, dufam, ze budu nejake datadisky, custom mapy alebo nieco podobne. Kombinacia FPS a RPG sa ukazala, ako velmi stastna. Atmosfera je hutna, grafika skvela (vsetko na max), hratelnost vyborna. Nie je si skratka na co stazovat, snad len okrem titulkov, ktore sa prehadzovali trochu inak, nez by sa mali
Tato hra sa mi velmi paci, dufam, ze budu nejake datadisky, custom mapy alebo nieco podobne. Kombinacia FPS a RPG sa ukazala, ako velmi stastna. Atmosfera je hutna, grafika skvela (vsetko na max), hratelnost vyborna. Nie je si skratka na co stazovat, snad len okrem titulkov, ktore sa prehadzovali trochu inak, nez by sa mali