|
|
|
| Autor |
Správa |
Toy M@ch!n3 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 2896 Bydlisko: ctf_martin Karma: 
|
Zaslal: 08 Aug 2008, 12:14 Predmet: |
|
|
Dem0n ma teraz tusim krystalovu gulu v oprave  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 9611 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 08 Aug 2008, 17:27 Predmet: |
|
|
| lukkAas napísal: |
| takze mi to pojde v pohode aj na mojej sunke P4 2.4GHZ,512MB RAM a FX 5600 128mb s tym patchom? |
nepojde... mas velmi malu RAM.. a shitnu VGA k tomu... aj ked si to das na PS 2.0
budes mat kombinaciu shitnej a trhanej grafiky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.03.2008 Príspevky: 157 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 08 Aug 2008, 18:03 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
nepojde... mas velmi malu RAM.. a shitnu VGA k tomu... aj ked si to das na PS 2.0
budes mat kombinaciu shitnej a trhanej grafiky  |
noo ved hej preto sa pytam ale tak buduci mesiac uz dufam ze sa mi podari poskladat novucicke PC  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nosooo Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.01.2007 Príspevky: 164 Bydlisko: The Vrútky City Karma: 
|
Zaslal: 06 Nov 2008, 20:06 Predmet: |
|
|
mam taky problem so zvukom 5.1 v tejto hre
na zaciatku ked su reklamy hudba v pohode ide aj ked sa dostanem do menu tak tiez ide,ale nastavim si zvuk 5.1,spustim hru a zvuk nejde
vie mi niekto poradit co s tym?diky moc
btw mam verziu BioShock.PROPER-LOLCATS a vyskusal som 2 verzie a na oboch neslo
//autoeditácia príspevku ( 06 Nov 2008, 20:06 )
existuje cestina k verzii 1.1?bo som nainstaloval staru k verzii 1.0 a hru mi uz ani nespustilo |
|
| Návrat hore |
|
 |
deMarkqo Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2007 Príspevky: 29
Zaslal: 08 Nov 2008, 16:40 Predmet: |
|
|
presne ten isty problem mam aj ja v reklamach, videach ide normalne zvuk a ked pustim hru tak uz nejde zvuk a navyse hned v prvej misii ked idem tym vytahom a potom uz mam z neho vystupit tak sa mi neda vobec hybat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nosooo Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.01.2007 Príspevky: 164 Bydlisko: The Vrútky City Karma: 
|
Zaslal: 10 Nov 2008, 17:31 Predmet: |
|
|
to deMarkqo:
uz som to vyriesil,staci ze si kliknes na ikonu bioshocku pravym mysitkom,das properities-compatibilty a zaskrtnes si :
run this program in compatibility mode for windows xp (service pack 2) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pilifo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.10.2007 Príspevky: 470
Zaslal: 27 Nov 2008, 21:52 Predmet: |
|
|
Bisťu, mne sa stal taký problém, že v leveli Arcadia mi stále vypisuje, že mám prehľadať trezor, pričom som ho už ale prezrel a pravdepodobne odtiaľ aj zobral všetky veci, ktoré potreboval, ale nejako to zblblo a nechce ma to pustiť ďalej. Vždy, keď sa vzdialim od labáku, začne mi svietiť šípka, aby som sa tam vrátil, ale s tým sejfom sa už jednoducho nedá nič robiť. Savy mám tiež trošku pošahané, lebo furt si dávam iba Quicksavy a tým pádom sa mi prepisujú tie predchádzajúce, takže tam mám momentálne iba 3 savy - zo začiatku hry, zo začiatku Arcadie a posledný save, v ktorom mám neustále prehľadávať sejf.
Nenapadá nikoho nejaké riešenie, ako by som to ešte mohol vyriešiť? Alebo budem musieť prejsť celý level od začiatku?
//Aha, tak ma nakoniec napadlo 1 riešnie - použijem cheat na prechádzanie stenami a prejdem do ďalšieho levelu
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 21:52 )
Neviete, ako by som mohol zrušiť ten cheat? Lebo potom, ako som sa dostal do ďalšieho levelu sa mi akoby ten cheat zrušil, ale zase som sa začal prepadávať cez mapu, takže to nemôžem ďalej hrať.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|