|
| Autor |
Správa |
pyro Light Expert

Stav:  Založený: 07.02.2006 Príspevky: 55
Zaslal: 09 Mar 2007, 10:22 Predmet: Biostar vs Gigabyte |
|
|
| Idem kupovat dosku, neviem sa rozhodnut ktoru kupit z tychto dvoch Biostar TForce 965P alebo Gigabyte 965P DS3...prosim vyjadrite sa ktoru by ste zobrali a preco? |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14573 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 10:47 Predmet: |
|
|
| Ak chces taktovat tak DS3, ak nie bohate postaci lacna Biostarka. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pyro Light Expert

Zaslal: 09 Mar 2007, 11:02 Predmet: |
|
|
| co sa tyka taktovania tak su na tom rovnako, mozno este lepsie je na tom ta biostarka...a cenovy rozdiel je nejakych 400 sk v prospech biostar...a po kvalitativnej stranke je ako na tom biostar? |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3740 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 11:10 Predmet: |
|
|
| pyro napísal: |
| co sa tyka taktovania tak su na tom rovnako, mozno este lepsie je na tom ta biostarka...a cenovy rozdiel je nejakych 400 sk v prospech biostar...a po kvalitativnej stranke je ako na tom biostar? |
ked o tom tolko vies, preco si pytas rady? :/ btw. imho je lepsia GB, ale asi znegujes aj moj prispevok, takze je celkom zbytocne ze som ho napisal. Ono ked si niekto pyta rady a Ty si o niecom presvedceny tak je lepsie ostat mlcat, aby Ti odpisali aj druhi a nie hned napisat: "Nie je to takto, chcem dalsie rady". Aspon mna osobne to dost odradza, ale to len ako rada do buducna. Totizto uplna negacia prispevku druheho z pozicie pytajuceho sa je dost dehonestujuce a dost demotivujuce pre ostatnych, nech uz je vyrok, alebo rada danej osoby akakolvek. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pyro Light Expert

Zaslal: 09 Mar 2007, 11:20 Predmet: |
|
|
| mozno to tak vyznelo, ale nemyslel som to tak ze hned znegujem vyjadrenie toho kto sa mi snazi poradit, ja si rady vazim...ja som chcel len doplnit informacie...ale v podstate mas pravdu, mohol som byt ticho a pockat aj na ine rady |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremi Medium Star

Stav:  Založený: 04.07.2006 Príspevky: 332 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 11:35 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| Ak chces taktovat tak DS3, ak nie bohate postaci lacna Biostarka. |
No kamarat ma tu Biostarku a fakt je to super doska najma na pretaktovanie povedal by som ze je aj o nieco lepsia ako ta DS3 bezi na nej stabilne s core2duo 6300 na 450fsb |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bongo-man Expert

Stav:  Založený: 07.01.2007 Príspevky: 180
Zaslal: 09 Mar 2007, 11:37 Predmet: |
|
|
| ja tiez kupujem dosku a rozhodol som sa pre GB sice upne ina platforma 754 ale cena priazniva a dufam ze aj kvalita na na OC.nech ale radia skusenejsi, aj mna zaujima znacka GB,skilleri vyjadite sa ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
pyro Light Expert

Zaslal: 09 Mar 2007, 12:16 Predmet: |
|
|
| Bongo-man napísal: |
| ja tiez kupujem dosku a rozhodol som sa pre GB sice upne ina platforma 754 ale cena priazniva a dufam ze aj kvalita na na OC.nech ale radia skusenejsi, aj mna zaujima znacka GB,skilleri vyjadite sa ! |
ak ides nahodou kupovat K8NE tak si daj pozor aby si nekupil rev.2 |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 2130 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 12:21 Predmet: |
|
|
no ja som Gigabyte pozitiv mne je ta firma velmi srdcu mila, nakolko s nimi robime aj u nas, pouzivame ich do silnejsich zostav a je spolahliva. Tiez som sa pre Gigabyte rozhodol do svojej zostavy a nemozem sa stazovat (az na otrasne pomale servery gigabyte, ked si potrebujem stiahnut najnovsie ovladace)
Je pravda ze nie som maniak overclocker ktory skusa co to da .. Ale napriek tomu by som zobral znacku ktoru mam uz overenu Volim Gigabyte. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bongo-man Expert

Zaslal: 09 Mar 2007, 14:28 Predmet: |
|
|
| ak ides nahodou kupovat K8NE tak si daj pozor aby si nekupil rev.2 |
PRECO??? co je s reviziou 2??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pyro Light Expert

Zaslal: 09 Mar 2007, 17:23 Predmet: |
|
|
| Bongo-man napísal: |
PRECO??? co je s reviziou 2??  |
tak si pisal ze to chces aj na OC a s rev.2 sa cez 210 FSB nedostanes...ta dvojka ma menej kondenzatorov oproti jednotke a RH |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bongo-man Expert

Zaslal: 09 Mar 2007, 17:43 Predmet: |
|
|
| tak si pisal ze to chces aj na OC a s rev.2 sa cez 210 FSB nedostanes...ta dvojka ma menej kondenzatorov oproti jednotke a RH |
uz je to jedno objednavku som zrusil a objednal som v podstate to iste len od fox. cize chipset rovnaky aj sloty vsetko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|