Zdravím, mám taký problém - skúšal som ho aj pohľadať ale zdá sa mi, že sa tu niečo také ešte neriešilo. Donedávna som používal na sťahovanie torrentov program BitLord, ale teraz som musel formátovať disk a program som inštaloval na novo avšak pri sťahovaní rapídne klesne rýchlosť internetu(meral som to na rôznych stránkach), nejaké špeciálne nastavenia som tam predtým nemal ani teraz(až na rýchlosť uploadu) a teraz som skúšal uTorrent, ten som si nastavil podľa návodu a ten mi robí to isté.....fakt som bezradný pretože doteraz mi to išlo bez problémov a pri dosť vysokých rýchlostiach....a teraz nemôžem sťahovať a surfovať zároveň čo je dosť o držku - za vaše rady vopred ďakujem
- net mam Turbo 2 od T-com - tam je to 2048 / 256 kbit/s ale chodí okolo tých 2200-2500 kbit/s
- rýchlosť uploadu mám nastavených na 35 KB/s
- neviem, či treba nenastaviť nejaké porty ale ani predtým som ich nenastavoval tak nefim
- moc sa v týchto bittorrentovych klientoch nevyznám tak prepáčte ak som prehliadol nejakú banalitu - díky
BitLord/uTorrent spomalujú rýchlosť internetu
To je normalne ze sa ti spomaly "internet".....kedze mas zapnuty uTorrent ten nesutale vytvara nove uzly/spojenia cize kvoli tomu ti to klesa...aj ked ti nic realne nestahuje [myslim napr nejaku hru] tak ti aj tak stahuje nejake tie kb kvoli tym spominanym spojeniam na dalsich peerov/seedov....
dufam ze som to napisal aspon trosku zrozumitelne
no tomu ja rozumiem ale predtym to spomalilo tak že som to až tak nepostrehol a teraz mi stránky načítava celkom dlho - rýchlosť klesne o polovicumajooo napísal:To je normalne ze sa ti spomaly "internet".....kedze mas zapnuty uTorrent ten nesutale vytvara nove uzly/spojenia cize kvoli tomu ti to klesa...aj ked ti nic realne nestahuje [myslim napr nejaku hru] tak ti aj tak stahuje nejake tie kb kvoli tym spominanym spojeniam na dalsich peerov/seedov....
Re: BitLord/uTorrent spomalujú rýchlosť internetu
Ten upload ti zahltí kompletne celé pásmo pre odosielanie dát a aj nadväzovanie akéhokoľvek spojenia potom trvá veľmi dlho. V závislosti od toho, čo všetko s internetom, popri uploadovaní, robíš je dobrá rýchlosť okolo 26kB/s (ak používaš internet tak aj menej a ak nie tak možno aj 28kB/s a niekedy ešte viac, ale 35kB/s to dlhodobo určite nezvládne nikdy).htmlcode napísal:...rýchlosť uploadu mám nastavených na 35 KB/s...