Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Black&White 2
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
rockordie
Novice
Novice

Stav: Odhlásený
Založený: 11.10.2006

PríspevokZaslal: 11 Okt 2006, 20:06    Predmet: Black&White 2 Odpovedať s citátom  

Nazdarte chcel by som sa vas opytat na tuto hru...mam AMD ATHLON 2800 64 1GB ram GF 6600 non GT 128mb....viem nic moc...ale na tu hru to ma stacit uplne bohato niektori znami maju dokonca ram 256 a ie im to o vela lepsie hram to na 640x480! s medium detailami...celkovo to seka na moj vkus dost....vela ludi mi radilo nake nove biosi do toho sa ja nevyznam...grafika ma vsetko o.k nove forceware taktnuta trosku...pls.help neviem si rady....diky Crying or Very sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
TomAss
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 04.11.2005

PríspevokZaslal: 11 Okt 2006, 20:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

myslim ze to ma dost velke HW naroky mne to ties neslo bohvie ako...zrejme si to vyzaduje lepsiu graficku...mam P4 2.8 Ghz HT...1GBram...Radeon 9700
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
vajda65
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 22.02.2005

PríspevokZaslal: 11 Okt 2006, 21:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

čítať tie tvoje príspevky je jedna radosť Evil or Very Mad
Toto sú minimálne požiadavky, hádam si tých pár riadkov dokážeš preložiť z EN.

The following are minimum requirements for downloading the product: Installed PC version of Black & White® 2 Windows XP operating systems. 1.6 GHz or faster processor. 512 MB or more RAM. 3.5 GB or more free hard disk space. Supported DirectX 8 or higher based 64 MB video card which supports pixel shading. Black&White 2 requires a 64MB video card with 1.1 Pixel Shader support. Supported video cards: NVIDIA GeForce4 Ti series, GeForce FX series, GeForce 6200 or greater; ATI Radeon 8500 or greater, ATI Radeon X300 or greater. DirectX 9.0c is included on this disc and may require the latest drivers for your video and sound card.

Takže požiadavky spľňaš v pohode, problém bude niekde inde.
Bios nemusíš určite preflashovávať, problém bude niekde inde, najlepšie by bolo skúsiť dať staršie ovládače grafiky a nie tie najnovšie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc
Strana 1 z 1

Prejdi na: