LLucia napísal:Mám rodičov ktorí školské veci (dobré aj zlé) vždy s dôverou nechávali radšej na mňa - tak som sa už na začiatku strednej dohodla s ocom že si všetko budem podpisovať sama (tj. otcovým podpisom, ale ja). Otca som nemusela otravovať s oznamami a párkrát som si napísala ospravedlnenku sama.
Hodinám som sa nevyhýbala preto, lebo sa mi nechcelo ísť do školy - ale keď hrozil nejaký prúser (písomka, skúšanie). Doma som si učivo dobrala samostatne a potom som tie písomky napísala väčšinou dobre, takže výčitky svedomia nemám.
Najčastejšie som sa uliala z labákov z fyziky, to bola istá smrť ak sa tam niekto ukázal. Pozdravujem Dr. Oravca na GJGT-BB.
mas na mysli teoreticke labaky? ...aky som stastny ze mam Holikovu
Neustale
Tento rok som to uz prehnal na tolko ze z niektorych predmetov mam 50%tnu dochadzku kvoli comu som aj dostal ofic. zakaz ist na invex Mno co, rad si pospim alebo proste nepridem lebo sa mi nepaci hodina alebo... sa mi proste nechce. Mal by som sa troska zacat miernit mam taky pocit
u nas v skole sa to da lahko praktizovat kedze si dost ucitelov nepyta ospravedlnenie..
ale asi len par krat som blicoval, raz som dokonca vymeskal pisomku..
ale je to podla mňa blbost sa ulievat.. lebo potom clovek ked to zacne prehaňat vypadne z kolektivu a to je uz potom dost blbe..
Ja osobne neblicujem, ... nemam nato ani dovod. V skole sedim non-stop 7 hodin denne 5 dni v tyzdni, ... Tento polrok som vymeskal mozno 2 hodiny
Tak ale u nas sa ospravedlnenky tlacia doma cez pc, dokonca sme sa cela trieda skladali na razitko s datumom
Nie... stačí mi, že mám problémy s pravidelným zaspávaním...
Navyše ma k tomu nejak situácia 'nedohnala'... a zajtra mám v podstate posledný vyučovací deň, takže to platí pre celú strednú...
Blicnut si? Fajn pocit, spravny adrenalin... Ist do skoly, a pred skolou sa otocit a ist radsej niekam na pivo Alebo sa vozit cele doobedie autobusom alebo elektrickou z konecnej na konecnu.... Jaj, stare dobre casy
Btw.: Dost navykove, teda aspon u mna...
jerik napísal:Blicnut si? Fajn pocit, spravny adrenalin... Ist do skoly, a pred skolou sa otocit a ist radsej niekam na pivo
Btw.: Dost navykove, teda aspon u mna...