|
|
|
| Autor |
Správa |
LLucia Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2004 Príspevky: 502 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2007, 19:20 Predmet: |
|
|
Mám rodičov ktorí školské veci (dobré aj zlé) vždy s dôverou nechávali radšej na mňa - tak som sa už na začiatku strednej dohodla s ocom že si všetko budem podpisovať sama (tj. otcovým podpisom, ale ja). Otca som nemusela otravovať s oznamami a párkrát som si napísala ospravedlnenku sama.
Hodinám som sa nevyhýbala preto, lebo sa mi nechcelo ísť do školy - ale keď hrozil nejaký prúser (písomka, skúšanie). Doma som si učivo dobrala samostatne a potom som tie písomky napísala väčšinou dobre, takže výčitky svedomia nemám.
Najčastejšie som sa uliala z labákov z fyziky, to bola istá smrť ak sa tam niekto ukázal. Pozdravujem Dr. Oravca na GJGT-BB. |
|
| Návrat hore |
|
 |
violator Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2005 Príspevky: 540 Bydlisko: violatorovo-sranda víťazí Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2007, 19:45 Predmet: |
|
|
| LLucia napísal: |
Mám rodičov ktorí školské veci (dobré aj zlé) vždy s dôverou nechávali radšej na mňa - tak som sa už na začiatku strednej dohodla s ocom že si všetko budem podpisovať sama (tj. otcovým podpisom, ale ja). Otca som nemusela otravovať s oznamami a párkrát som si napísala ospravedlnenku sama.
Hodinám som sa nevyhýbala preto, lebo sa mi nechcelo ísť do školy - ale keď hrozil nejaký prúser (písomka, skúšanie). Doma som si učivo dobrala samostatne a potom som tie písomky napísala väčšinou dobre, takže výčitky svedomia nemám.
Najčastejšie som sa uliala z labákov z fyziky, to bola istá smrť ak sa tam niekto ukázal. Pozdravujem Dr. Oravca na GJGT-BB. |
mas na mysli teoreticke labaky? ...aky som stastny ze mam Holikovu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2369 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2007, 23:50 Predmet: |
|
|
Neustale
Tento rok som to uz prehnal na tolko ze z niektorych predmetov mam 50%tnu dochadzku kvoli comu som aj dostal ofic. zakaz ist na invex Mno co, rad si pospim alebo proste nepridem lebo sa mi nepaci hodina alebo... sa mi proste nechce. Mal by som sa troska zacat miernit mam taky pocit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
LordHaart Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.08.2007 Príspevky: 125
Zaslal: 04 Nov 2007, 20:28 Predmet: |
|
|
ja byvam pravidelne "chory" na konci skol. roka... paci sa mi taky veget, ked sa ostatni ucia aby mali lepsie znamky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
compleX Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.09.2006 Príspevky: 724 Bydlisko: in your MiND Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2007, 21:04 Predmet: |
|
|
pravidelne aspon 1 den kazdy tyzden ale psst |
|
| Návrat hore |
|
 |
moni19 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.10.2007 Príspevky: 378 Bydlisko: nitra,martin,zl.moravce:D Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2007, 0:16 Predmet: |
|
|
ja som sa na strednej pravidelne ulievala z telesnej...vzdy som mala nejaku ospravedlnenku a necvicila som alebo som jednoducho odisla zo skoly  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zvonenie33 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 460 Bydlisko: Neser tigra kym nesmrdi. Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2007, 18:49 Predmet: |
|
|
| ani moc nie ale kedze mame ja a eMPiko jedini z triedi eitku, boli sme tam za tento rok mozno 5 krat a este to neriesila.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 782 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 21:14 Predmet: |
|
|
u nas v skole sa to da lahko praktizovat kedze si dost ucitelov nepyta ospravedlnenie..
ale asi len par krat som blicoval, raz som dokonca vymeskal pisomku..
ale je to podla mňa blbost sa ulievat.. lebo potom clovek ked to zacne prehaňat vypadne z kolektivu a to je uz potom dost blbe..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 799 Bydlisko: Košice - okolie Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 21:28 Predmet: |
|
|
Zajtra sa chystam z KAJok... stvrty tyzden po sebe  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DejmiJohn Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2008 Príspevky: 127 Bydlisko: Učko DCA Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 22:13 Predmet: |
|
|
Ja osobne neblicujem, ... nemam nato ani dovod. V skole sedim non-stop 7 hodin denne 5 dni v tyzdni, ... Tento polrok som vymeskal mozno 2 hodiny
Tak ale u nas sa ospravedlnenky tlacia doma cez pc, dokonca sme sa cela trieda skladali na razitko s datumom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
P41NK1LL3R Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2008 Príspevky: 328 Bydlisko: TS Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 22:18 Predmet: |
|
|
Nie... stačí mi, že mám problémy s pravidelným zaspávaním...
Navyše ma k tomu nejak situácia 'nedohnala'... a zajtra mám v podstate posledný vyučovací deň, takže to platí pre celú strednú... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sakino [SKK] Amateur

Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 28
Zaslal: 05 Máj 2008, 22:20 Predmet: |
|
|
nj boli aj dni pozaškolu ale dost malo, rodicia onicom nevedeli, to by mi dali ....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3443 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 22:24 Predmet: |
|
|
Aktuálne koniec posledného ročníka na gympli. Kedy som to bol naposledy v škole?
Tak ale zasa miesto toho sa učím na matury...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
olololwtfomg Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.03.2008 Príspevky: 112
Zaslal: 05 Máj 2008, 22:58 Predmet: |
|
|
K***a celá tireda nemôžeme blicovať bo nám to do*** pár jedincov a kontrolujú nám kvôli tomu každú ospravedlnenku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Petoo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 498 Bydlisko: www.exchangeusa.sk Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 12:27 Predmet: |
|
|
ano, prave v tomto momente  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|