|
|
|
| Autor |
Správa |
Flinstone Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 396 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 14:09 Predmet: |
|
|
Hejj v pohode ospravedlnenky mi pise bud spolusediaca alebo doma na tlaciarni heh peciatka od lekara A este sa nestalo aby som mal z toho problem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1570 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 14:59 Predmet: |
|
|
este nikdy, nemam k tomu nejaky vazny dovod  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jerik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 210 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 17:14 Predmet: |
|
|
Blicnut si? Fajn pocit, spravny adrenalin... Ist do skoly, a pred skolou sa otocit a ist radsej niekam na pivo Alebo sa vozit cele doobedie autobusom alebo elektrickou z konecnej na konecnu.... Jaj, stare dobre casy
Btw.: Dost navykove, teda aspon u mna...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thek_SVK Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 866 Bydlisko: za karmu prosim podpis :) Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 18:49 Predmet: |
|
|
neblicujem
zatial iba raz v kriticky den na 3 posledne hodky...inak nie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2359 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 18:51 Predmet: |
|
|
Som viac doma nez v skole, bez nadsazky. Uz je to v takom stadiu ze ospravedlnenky nenosim a kazdemu je to jedno, len nech zmaturujem a zbavia sa ma  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Petoo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 498 Bydlisko: www.exchangeusa.sk Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 23:14 Predmet: |
|
|
| jerik napísal: |
Blicnut si? Fajn pocit, spravny adrenalin... Ist do skoly, a pred skolou sa otocit a ist radsej niekam na pivo
Btw.: Dost navykove, teda aspon u mna...  |
tak toto si PRESNE vystihol K+++++++ |
|
| Návrat hore |
|
 |
reno23 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 1896 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 23:50 Predmet: |
|
|
| Ja - ano. Ale to su take "blice na istotu". napr. Rano sa mi nechce vstavat a tak idem k alergologicke , ze ci chcem prepisat kvapky alebo idem k zubarke ze ma boli zub a ked mam peciatku tak no problem |
|
| Návrat hore |
|
 |
jerik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 210 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 20:06 Predmet: |
|
|
Petoo: Dik za K
Inak co sa tyka ospravedlneniek. Ja som to robil tak, ze som isiel k lekarke, ze mi je zle. Dala mi peciatku a datum. Ja som k datumu dopisal pomlcku a datum aky chcem. Tak sa stalo ze som bol akoze chory aj 2 tyzdne. Celkom fajn vec. Ale hovorim, stal som sa zavislym na blicovani. Potom ma clovek problem vydrzat v skole 3 dni z piatich Ale spominam na blicovanie rad a vobec nelutujem... Dokonca mi to chyba  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 445 Bydlisko: lahodí mi szegedín Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 20:24 Predmet: |
|
|
poviem to takto za celý školský rok nemám ani 1 hodinu ospravedlnenú ani neospravedlnenú. snažím sa blicovať legálne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Necro Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 411 Bydlisko: SL Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 22:28 Predmet: |
|
|
raz za cas sa treba aj uliať neee??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 182
Zaslal: 09 Máj 2008, 11:40 Predmet: |
|
|
ten pocit, ked vstanem, nechut do skoly (vacsia ako inokedy)
skocim k koznej/ocnej alebo neviem akej..
posucham kozu nech je cervena...prev. prehl. k ocnej a pod.
a cely je je kliiidek, skvely to pocit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3157 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 11:43 Predmet: |
|
|
| jerik napísal: |
Petoo: Dik za K
Inak co sa tyka ospravedlneniek. Ja som to robil tak, ze som isiel k lekarke, ze mi je zle. Dala mi peciatku a datum. Ja som k datumu dopisal pomlcku a datum aky chcem. Tak sa stalo ze som bol akoze chory aj 2 tyzdne. Celkom fajn vec. Ale hovorim, stal som sa zavislym na blicovani. Potom ma clovek problem vydrzat v skole 3 dni z piatich Ale spominam na blicovanie rad a vobec nelutujem... Dokonca mi to chyba  |
ja neblicujem, ale chcem sa opytat teba a spol., ktori blicujete, na zakladne/strednej vam na to nic nepovedali rodicia, ze ste doma??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1371
Zaslal: 09 Máj 2008, 11:52 Predmet: |
|
|
| No ja mám matku celý živott doma lebo sa stará o postihnutého brata takže keď chcem blicnúť tak jedine do krčmy alebo ku kamarátovi/bratrancovi.Rodičia mi už 3 krát prišli na to že blicujem.Prvý krát bol zjeb ako sviňa to som mla aj zaracha a podobne, druhý krát to už bolo len medzi mnou a matkou takže v pohode a tretí krát matka vravela že "triedny mi písal mail že si chýbal vtedy a vtedy toľko hodín, budeš mať neospravedlnené však?", a ja som jej povedla "ale figu, musel sa pomýliť, uvidíš nebudem mať neospravedlnené" lebo som mal už vytlačenú ospravedlnenku.Moc často chorý nebývam a 90% ospravedlneniek čo mám v slovníku sú tlačené.Hodiny si držím v limite max 120-130 ospravedlnených a max tých 5-6 neospravedlnených |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinstone Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 396 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 12:58 Predmet: |
|
|
| 2Pacaveli napísal: |
| ja neblicujem, ale chcem sa opytat teba a spol., ktori blicujete, na zakladne/strednej vam na to nic nepovedali rodicia, ze ste doma??? |
No mna doma este nenasli alebo poviem ze mame volnu hodinu a idem napr na svrtu do skoly obleciem sa a zdekujem sa a hotowo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jerik Light Star

|
Zaslal: 09 Máj 2008, 16:29 Predmet: |
|
|
A co na to rodicia? No nic, nevedeli ze som doma, ked oni su v praci A ked sa nahodou stalo ze niekto prisiel, tak bud som isiel na 3-4hodinu, alebo nam posledne hodiny odpadli.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|