|
| Autor |
Správa |
M142 Medium Star

Stav:  Založený: 22.03.2006 Príspevky: 365
Zaslal: 09 Máj 2008, 16:43 Predmet: |
|
|
nevymeškávam veľa, len keď je za mnou ťažký víkend ( ) alebo je nejaká písomka, z ktorej neviem nič(vačšinou sa mi to podarí tak, že sa aj tak nepíše, ale aspoň si pospím).. inač do školy dochádzam a mám to v pohode ospravedlnené, tak nulté hodiny vynechávam dosť často.Ale oproti minulému roku je toho vymeškávania oveľa menej, lebo už naozaj nemám náladu sa na konci roku vyťahovať z problémov..(minulý rok som sa len o chlp vyhol 5, len koli tomu, že som nebol na jednom predmete asi 2 mesiace a potom som nemal potrebné zadania )
a inač rodičia mi to nikdy nezistili..buď bolesť pekne zahrám alebo poviem, že máme prvú hodinu voľnú a tak že idem k nejakej doktorke(mám v rukáve pekných pár problémov typu časté tečenie krvi z nosa, znamienka..) aby som nevymeškával a potom o hodinku sa pekne vrátim domov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|