Blicujete?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

jasne tak 10x do roka maximalne.. vacsinou to robime tak ze ideme cez leto, s kamosmi ktori tez idu poza, zobereme basketbalku ideme na ine sidlisko na basketbalove hrisko a hrame :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

na zakladnej a na gympli som mal v pedagogickom zbore vzdy aspon jedneho rodica, takze nebola sanca, na vyske ked chybam uz ani prist nemusim
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Na nasej skole je princip slovnikov kam sa ospravedlnenky nemozu vlepovat, od rodica mozes mat 5 ospravedlneniek na rok .. do 2 dni musis dat ospravedlnenku a ine <>viny taze je to tazke ... raz sme mali v piatok 6-7 hodinu labaky z chemie a sme taky kolektiv ze vsetci sa chceli zobrat domov a len 3 prije*** ze nie ze oni ostanu .. (druhej polovici labaky odpadli) :x
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Na strednej to u nas dost postihovali, 3 meskania na prvu hodinu = 1 neospravedlnena; 4 neospravedlnene = 2ka zo spravania a taaak...
Niektori falsovali ospravedlnenky, triedna to vobec nesledovala a skoncilo to v stvrtaku tym, ze jeden kamos doniesol ospravedlnenku s peciatkou od patologa a druhy od gynekologa :D
Ja som si to radsej odsedel.
No ale teraz na vyske...v prvy tyzden vyuky absolvujem vsetky prednasky, potom menej a menej a ku koncu semestra ani jednu :D
No a mame aj predmety, kde staci 50% ucast, pripadne minuly semester sme mali na telesnej ucitela, ktory pocas hodiny nechal papiere s dochadzkou na stole a kazdy si mal napisat ciarku ked neprisiel, cize aj ked som vynechal 2 telesne po sebe tak som si na tretej dopisal 3 ciarky :D
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

fuuuha si pamatam na 9tu triedu na ZS tam som blicoval jak o zavody s prvych 3mesiacou skoly som bol v skole asi mesiac som mal nejakych 159h vymeskanych aj to bolo nejako malo sa mi zda :D ale uz nie uz sa to neoplati :) boly problemi s toho uz som vyrastol nevsimajte si ze som este doma idem na prax dnes o 12:00 :)
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

som na strednej a moc neblicujem ospravedlnenkami riešim večšinou akcie na kotre sa mi nechce ked sa mi moc nechcelo ist do školy tak osm šiel k doktorke a tam to trošken zahral ved to poznate :oops: ale bez vedomia rodičou som to nespravil nikdy
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

esce som neblicoval ale mam taky nerv na tu hnusnu skolu ze as i zacnem.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

dawo napísal:Na nasej skole je princip slovnikov kam sa ospravedlnenky nemozu vlepovat, od rodica mozes mat 5 ospravedlneniek na rok .. do 2 dni musis dat ospravedlnenku a ine <>viny taze je to tazke ... raz sme mali v piatok 6-7 hodinu labaky z chemie a sme taky kolektiv ze vsetci sa chceli zobrat domov a len 3 prije*** ze nie ze oni ostanu .. (druhej polovici labaky odpadli) :x
Hah, u nas je to detsky lahke, len musis vediet ako na to :wink:
SRneC
Addict
Addict

Gangy napísal:Hah, u nas je to detsky lahke, len musis vediet ako na to :wink:
no ides ;) .. triedna je matuskova
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

minulost :D:D:D ale stalo sa
na vyske je to kazdemu jedno ci flakas ci chodis, neprides trikrat nedostanes zapich :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

dawo napísal:no ides ;) .. triedna je matuskova
Nejde o to kdo je triedny ale ci ma v tebe doveru (no ja uz jej vela nemam :D). Ved kedykolvek mozes ist na pohotovost (do tej novej budovy) a povedat ze ta boli hlava, to je ospravedlnenka ista, X krat mozes ist nieco s rodicmi vybavovat alebo ist niekomu na pohreb :) Mne sa lahko hovori ked moj doktor byva jedno poschodie nado mnou, viem, ale aj bez toho by som sa velmi lahko zaobisiel :P
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

ja ani blicovat nemusim tak casto chodim ku lekarom ,strazim sestru alebo som chora ze ten zvysok casu v skole uz pretrpim :lol:
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

ja neblicujem nestoji my to zato a mame prisnu triednu takzee radsej posedim tych par hodin a popisem listocky a hotovo :?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no blicujem dost !!!
rano dojdem do skoly bud po prvej alebo po druhej hod ( ako kedy ) a domov zdrham !!
zatial sa mi to vypomstilo len tento pol rok ( 2 zo spravania :( )
ale inak na cele dni nechodim ... tazko si zozeniem ospravedlnenku .. staci mi ked si kratim vyucovanie....
aj tak na mna ani nedojdu :lol: :P ( lamy )mozno z 10 utekov 2 krat :)

niekto mi pisal ze mi neveri ! ale preco by som klamal ? :roll:
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

a len 3 prije*** ze nie ze oni ostanu
taky su aj u nas. Tiez ked mame 9 hodin ideme domov volakedy zatial z toho este problemy neboli.
SRneC
Addict
Addict

dbco napísal: taky su aj u nas. Tiez ked mame 9 hodin ideme domov volakedy zatial z toho este problemy neboli.
ta si vravim potom ze sme kolektiv :lol:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ja vela neblicujem, ale dnes som uz musel :D
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

kedze v mojom mestecku...ehm som sa dostala do zlej partie tak prvy krat som sla po zaskolu v siedmom :? ....ehm trvalo cely mesiac kym som sa vratila naspat do skoly :lol: ...ale tak uz som to nikdy potm nespravila..samozrejme bez toho aby o tom vedela mama....a teraz sm v prvaku a poza som nebola uz ani nepamatam....ale ked nieco treba mama napise lebo vie coho som schopna :twisted:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Teraz sem nabehne nejaky pedagog, hojko poskytne IP adresy a ste vsetci v <> hoho 8)

No na ZS, to bolo asi raz, max. dvakrat v deviatom rocniku, ked som bol prijaty na strednu a mal som uzavrete znamky, tak som ostal doma, matka napisala...

V prvom rocniku na SS 1 vymeskana hodina, v druhom 13 hodin, v tretom nejak do 50 hodin... Tam uz bol nejaky blic, "rodinne dovody" asi dvakrat a raz "peciatka" :D

Tento rok? (4.) uff, sa to kapanek nejak zvrhlo, na polroka 120 ospr. z toho matka vie o takych 20, ale skoro vsetko bola praX... Som bol vo firme, cista nuda... Takze teraz sa uz krotim... :wink:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Motto nasej triedy je: "Dame utek? Jasneeee" som v oktave na 8-roc. gympli. Na polroka bola 1 neospravedlnena hodina v celej triede - spoluziak zabudol telesnu a debil mu dal neospr., pricom asi polovica chlapcov na hodine vobec nebola, nikdy nechodi a ani niesu nikdy zapisani :lol: Triedneho mame takeho, ze obcas mu ani netreba ospravedlnenku a potom to tak aj vyzera... Napr. som sa odkuril z 3 hodin rano, spoluziacka napisala papier, ze som zaspal, triednemu som povedal, ze som chybal iba na prvej :) no problemo... U nas sa stava bezne, ze ked je v piatok nejaka tazka pisomka, tak niektori chybaju cely tyzden, aby to nebolo "napadne" :roll: Jedniny chlapec, kt. maturuje z rustiny na nu skoro vobec nechodi atd. A ucitelia maju nasu triedu velmi radi :aasmile3:
Napísať odpoveď