|
| Autor |
Správa |
braino.swk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2005 Príspevky: 724 Bydlisko: Wild WEST Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 9:58 Predmet: |
|
|
jasne tak 10x do roka maximalne.. vacsinou to robime tak ze ideme cez leto, s kamosmi ktori tez idu poza, zobereme basketbalku ideme na ine sidlisko na basketbalove hrisko a hrame  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1681 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 10:33 Predmet: |
|
|
| na zakladnej a na gympli som mal v pedagogickom zbore vzdy aspon jedneho rodica, takze nebola sanca, na vyske ked chybam uz ani prist nemusim |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2918 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 10:46 Predmet: |
|
|
Na nasej skole je princip slovnikov kam sa ospravedlnenky nemozu vlepovat, od rodica mozes mat 5 ospravedlneniek na rok .. do 2 dni musis dat ospravedlnenku a ine <>viny taze je to tazke ... raz sme mali v piatok 6-7 hodinu labaky z chemie a sme taky kolektiv ze vsetci sa chceli zobrat domov a len 3 prije*** ze nie ze oni ostanu .. (druhej polovici labaky odpadli)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5848 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 10:54 Predmet: |
|
|
Na strednej to u nas dost postihovali, 3 meskania na prvu hodinu = 1 neospravedlnena; 4 neospravedlnene = 2ka zo spravania a taaak...
Niektori falsovali ospravedlnenky, triedna to vobec nesledovala a skoncilo to v stvrtaku tym, ze jeden kamos doniesol ospravedlnenku s peciatkou od patologa a druhy od gynekologa
Ja som si to radsej odsedel.
No ale teraz na vyske...v prvy tyzden vyuky absolvujem vsetky prednasky, potom menej a menej a ku koncu semestra ani jednu
No a mame aj predmety, kde staci 50% ucast, pripadne minuly semester sme mali na telesnej ucitela, ktory pocas hodiny nechal papiere s dochadzkou na stole a kazdy si mal napisat ciarku ked neprisiel, cize aj ked som vynechal 2 telesne po sebe tak som si na tretej dopisal 3 ciarky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jumper Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2005 Príspevky: 1068 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 11:45 Predmet: |
|
|
fuuuha si pamatam na 9tu triedu na ZS tam som blicoval jak o zavody s prvych 3mesiacou skoly som bol v skole asi mesiac som mal nejakych 159h vymeskanych aj to bolo nejako malo sa mi zda ale uz nie uz sa to neoplati boly problemi s toho uz som vyrastol nevsimajte si ze som este doma idem na prax dnes o 12:00  |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 28 Feb 2007, 11:46 Predmet: |
|
|
som na strednej a moc neblicujem ospravedlnenkami riešim večšinou akcie na kotre sa mi nechce ked sa mi moc nechcelo ist do školy tak osm šiel k doktorke a tam to trošken zahral ved to poznate ale bez vedomia rodičou som to nespravil nikdy |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 517 Bydlisko: teraz? Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 14:57 Predmet: |
|
|
| esce som neblicoval ale mam taky nerv na tu hnusnu skolu ze as i zacnem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2550 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 15:37 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
Na nasej skole je princip slovnikov kam sa ospravedlnenky nemozu vlepovat, od rodica mozes mat 5 ospravedlneniek na rok .. do 2 dni musis dat ospravedlnenku a ine <>viny taze je to tazke ... raz sme mali v piatok 6-7 hodinu labaky z chemie a sme taky kolektiv ze vsetci sa chceli zobrat domov a len 3 prije*** ze nie ze oni ostanu .. (druhej polovici labaky odpadli)  |
Hah, u nas je to detsky lahke, len musis vediet ako na to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2918 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 15:42 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
Hah, u nas je to detsky lahke, len musis vediet ako na to  |
no ides .. triedna je matuskova |
|
| Návrat hore |
|
 |
nebel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.10.2005 Príspevky: 321
Zaslal: 28 Feb 2007, 15:45 Predmet: |
|
|
minulost   ale stalo sa
na vyske je to kazdemu jedno ci flakas ci chodis, neprides trikrat nedostanes zapich  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2550 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 15:53 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
no ides .. triedna je matuskova |
Nejde o to kdo je triedny ale ci ma v tebe doveru (no ja uz jej vela nemam ). Ved kedykolvek mozes ist na pohotovost (do tej novej budovy) a povedat ze ta boli hlava, to je ospravedlnenka ista, X krat mozes ist nieco s rodicmi vybavovat alebo ist niekomu na pohreb Mne sa lahko hovori ked moj doktor byva jedno poschodie nado mnou, viem, ale aj bez toho by som sa velmi lahko zaobisiel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
barbie Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.08.2006 Príspevky: 224 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 16:09 Predmet: |
|
|
ja ani blicovat nemusim tak casto chodim ku lekarom ,strazim sestru alebo som chora ze ten zvysok casu v skole uz pretrpim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nino Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 451 Bydlisko: Bratislawa Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 16:21 Predmet: |
|
|
ja neblicujem nestoji my to zato a mame prisnu triednu takzee radsej posedim tych par hodin a popisem listocky a hotovo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2402 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 16:50 Predmet: |
|
|
no blicujem dost !!!
rano dojdem do skoly bud po prvej alebo po druhej hod ( ako kedy ) a domov zdrham !!
zatial sa mi to vypomstilo len tento pol rok ( 2 zo spravania )
ale inak na cele dni nechodim ... tazko si zozeniem ospravedlnenku .. staci mi ked si kratim vyucovanie....
aj tak na mna ani nedojdu ( lamy )mozno z 10 utekov 2 krat
niekto mi pisal ze mi neveri ! ale preco by som klamal ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dbco Light Star

Stav:  Založený: 12.01.2007 Príspevky: 237
Zaslal: 28 Feb 2007, 16:53 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| a len 3 prije*** ze nie ze oni ostanu |
taky su aj u nas. Tiez ked mame 9 hodin ideme domov volakedy zatial z toho este problemy neboli. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|