Blicujete?
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na nasej skole je princip slovnikov kam sa ospravedlnenky nemozu vlepovat, od rodica mozes mat 5 ospravedlneniek na rok .. do 2 dni musis dat ospravedlnenku a ine <>viny taze je to tazke ... raz sme mali v piatok 6-7 hodinu labaky z chemie a sme taky kolektiv ze vsetci sa chceli zobrat domov a len 3 prije*** ze nie ze oni ostanu .. (druhej polovici labaky odpadli) 
Na strednej to u nas dost postihovali, 3 meskania na prvu hodinu = 1 neospravedlnena; 4 neospravedlnene = 2ka zo spravania a taaak...
Niektori falsovali ospravedlnenky, triedna to vobec nesledovala a skoncilo to v stvrtaku tym, ze jeden kamos doniesol ospravedlnenku s peciatkou od patologa a druhy od gynekologa
Ja som si to radsej odsedel.
No ale teraz na vyske...v prvy tyzden vyuky absolvujem vsetky prednasky, potom menej a menej a ku koncu semestra ani jednu
No a mame aj predmety, kde staci 50% ucast, pripadne minuly semester sme mali na telesnej ucitela, ktory pocas hodiny nechal papiere s dochadzkou na stole a kazdy si mal napisat ciarku ked neprisiel, cize aj ked som vynechal 2 telesne po sebe tak som si na tretej dopisal 3 ciarky
Niektori falsovali ospravedlnenky, triedna to vobec nesledovala a skoncilo to v stvrtaku tym, ze jeden kamos doniesol ospravedlnenku s peciatkou od patologa a druhy od gynekologa
Ja som si to radsej odsedel.
No ale teraz na vyske...v prvy tyzden vyuky absolvujem vsetky prednasky, potom menej a menej a ku koncu semestra ani jednu
No a mame aj predmety, kde staci 50% ucast, pripadne minuly semester sme mali na telesnej ucitela, ktory pocas hodiny nechal papiere s dochadzkou na stole a kazdy si mal napisat ciarku ked neprisiel, cize aj ked som vynechal 2 telesne po sebe tak som si na tretej dopisal 3 ciarky
fuuuha si pamatam na 9tu triedu na ZS tam som blicoval jak o zavody s prvych 3mesiacou skoly som bol v skole asi mesiac som mal nejakych 159h vymeskanych aj to bolo nejako malo sa mi zda
ale uz nie uz sa to neoplati
boly problemi s toho uz som vyrastol nevsimajte si ze som este doma idem na prax dnes o 12:00 
-
JohnFrusciante
Star
Hah, u nas je to detsky lahke, len musis vediet ako na todawo napísal:Na nasej skole je princip slovnikov kam sa ospravedlnenky nemozu vlepovat, od rodica mozes mat 5 ospravedlneniek na rok .. do 2 dni musis dat ospravedlnenku a ine <>viny taze je to tazke ... raz sme mali v piatok 6-7 hodinu labaky z chemie a sme taky kolektiv ze vsetci sa chceli zobrat domov a len 3 prije*** ze nie ze oni ostanu .. (druhej polovici labaky odpadli)
Nejde o to kdo je triedny ale ci ma v tebe doveru (no ja uz jej vela nemamdawo napísal:no ides.. triedna je matuskova
-
R1k1nko
Darca
no blicujem dost !!!
rano dojdem do skoly bud po prvej alebo po druhej hod ( ako kedy ) a domov zdrham !!
zatial sa mi to vypomstilo len tento pol rok ( 2 zo spravania
)
ale inak na cele dni nechodim ... tazko si zozeniem ospravedlnenku .. staci mi ked si kratim vyucovanie....
aj tak na mna ani nedojdu
( lamy )mozno z 10 utekov 2 krat 
niekto mi pisal ze mi neveri ! ale preco by som klamal ?
rano dojdem do skoly bud po prvej alebo po druhej hod ( ako kedy ) a domov zdrham !!
zatial sa mi to vypomstilo len tento pol rok ( 2 zo spravania
ale inak na cele dni nechodim ... tazko si zozeniem ospravedlnenku .. staci mi ked si kratim vyucovanie....
aj tak na mna ani nedojdu
niekto mi pisal ze mi neveri ! ale preco by som klamal ?
-
pancuska26
Expert
kedze v mojom mestecku...ehm som sa dostala do zlej partie tak prvy krat som sla po zaskolu v siedmom
....ehm trvalo cely mesiac kym som sa vratila naspat do skoly
...ale tak uz som to nikdy potm nespravila..samozrejme bez toho aby o tom vedela mama....a teraz sm v prvaku a poza som nebola uz ani nepamatam....ale ked nieco treba mama napise lebo vie coho som schopna 
-
misokgb
King
Teraz sem nabehne nejaky pedagog, hojko poskytne IP adresy a ste vsetci v <> hoho
No na ZS, to bolo asi raz, max. dvakrat v deviatom rocniku, ked som bol prijaty na strednu a mal som uzavrete znamky, tak som ostal doma, matka napisala...
V prvom rocniku na SS 1 vymeskana hodina, v druhom 13 hodin, v tretom nejak do 50 hodin... Tam uz bol nejaky blic, "rodinne dovody" asi dvakrat a raz "peciatka"
Tento rok? (4.) uff, sa to kapanek nejak zvrhlo, na polroka 120 ospr. z toho matka vie o takych 20, ale skoro vsetko bola praX... Som bol vo firme, cista nuda... Takze teraz sa uz krotim...
No na ZS, to bolo asi raz, max. dvakrat v deviatom rocniku, ked som bol prijaty na strednu a mal som uzavrete znamky, tak som ostal doma, matka napisala...
V prvom rocniku na SS 1 vymeskana hodina, v druhom 13 hodin, v tretom nejak do 50 hodin... Tam uz bol nejaky blic, "rodinne dovody" asi dvakrat a raz "peciatka"
Tento rok? (4.) uff, sa to kapanek nejak zvrhlo, na polroka 120 ospr. z toho matka vie o takych 20, ale skoro vsetko bola praX... Som bol vo firme, cista nuda... Takze teraz sa uz krotim...
Motto nasej triedy je: "Dame utek? Jasneeee" som v oktave na 8-roc. gympli. Na polroka bola 1 neospravedlnena hodina v celej triede - spoluziak zabudol telesnu a debil mu dal neospr., pricom asi polovica chlapcov na hodine vobec nebola, nikdy nechodi a ani niesu nikdy zapisani
Triedneho mame takeho, ze obcas mu ani netreba ospravedlnenku a potom to tak aj vyzera... Napr. som sa odkuril z 3 hodin rano, spoluziacka napisala papier, ze som zaspal, triednemu som povedal, ze som chybal iba na prvej
no problemo... U nas sa stava bezne, ze ked je v piatok nejaka tazka pisomka, tak niektori chybaju cely tyzden, aby to nebolo "napadne"
Jedniny chlapec, kt. maturuje z rustiny na nu skoro vobec nechodi atd. A ucitelia maju nasu triedu velmi radi