neblicujem. nikdy som neblicoval. ale mal som par takych spoluziakov a hlavne jednu spoluziacku, ktora blicovala skoro furt a nasa triedna bola velmi prisna (na strednej), nikto ju nemal rad.
teraz som na vyske, takze nikoho nezaujima, kde som a co robim, jedine na par cvik fakt ze musime chodit, ale ja chodim aj na vsetky prednasky (bo dufam, ze sa tam na mna daco nalepi)
Bitchass napísal:taq napriklad ja mam 19 rokof a som 1 na strednej.... mna kvoli blicovaniu vyhodili z 3 skol... momentalne musim chodit externe lebo moja psychiatricka mi dala papier ze niesom schopny pravidelne chodit do skoly...
my v skole blicujeme pomerne casto, ale take ze hromadny blic nehrozi, lebo mame v triede par kktov ktori to proste vzdy pokazia, taki pocitacovi maniaci....holt taki su asi vsade
blicujem a dost
ale v prvaku/druhaku/tretiaku som poctivo chodil len ten stvrtak tam uz o skolu moc zaujem neni
ospravedlnenky? no problemo napisem/vytlacim ako nic
vendo napísal:blicujem a dost
ale v prvaku/druhaku/tretiaku som poctivo chodil len ten stvrtak tam uz o skolu moc zaujem neni
ospravedlnenky? no problemo napisem/vytlacim ako nic
uz ma to nebavi ako kedysi aaach prvy rocnik 348 vymeskanych hodin za rok . ked to ide tak lahko ked mam doma normalnu peciatku od doktorky . snazim sa to obmedzovat ale ,ked sa zide partia pred nemcinou ,chemiou,slovencinou tak sa dakedy neda odolat
ja som mal triedneho ktory svojim ochotnym pristupom podpisovat kazdu priepustku "nutil" ziakov blicovat a pisat si vlastne ospravedlnenky, boli chvile ked z 27 ziakov boli v skole 10, ale nejake velke problemy z toho nikdy neboli
tak to je gol. bol som u zubarky (hrozne mi to "sprijemnilo" den) a potom som sa vys*al na skolu a siel rovno domov. kukam si tak net, kuknem na hojko a ze ci blicujem loool tak to sadlo dneska. ale nie, ja nikdy. jedine tak obcas ked som chory a potom uz zdravy a mam si merat teplotu, tak potrasiem teplorem naopak ako by sa mal striasat a tym si "vytrasiem" teplotu takych 38 a som dalej doma... ale je to ospravedlnene nechcem tym nikoho na nic nabadat. je to hnusne a neferove. a navyse kto blicuje, klame len sameho seba (taketo kraviny trepe jedna profka)...
turtlak napísal:tak to je gol. bol som u zubarky (hrozne mi to "sprijemnilo" den) a potom som sa vys*al na skolu a siel rovno domov. kukam si tak net, kuknem na hojko a ze ci blicujem loool tak to sadlo dneska. ale nie, ja nikdy. jedine tak obcas ked som chory a potom uz zdravy a mam si merat teplotu, tak potrasiem teplorem naopak ako by sa mal striasat a tym si "vytrasiem" teplotu takych 38 a som dalej doma... ale je to ospravedlnene nechcem tym nikoho na nic nabadat. je to hnusne a neferove. a navyse kto blicuje, klame len sameho seba (taketo kraviny trepe jedna profka)...
no tvoja profka ma pravdu neklames nikoho ani mamu ani profakov ale sam seba tebe bude to chybat nie jej takze skodis sam sebe(v konecnom dosledku):)
lollo napísal:no tvoja profka ma pravdu neklames nikoho ani mamu ani profakov ale sam seba tebe bude to chybat nie jej takze skodis sam sebe(v konecnom dosledku):)
suhlasim, ale ukaz mi jedinca, ktory by nebol radsej doma
turtlak napísal:suhlasim, ale ukaz mi jedinca, ktory by nebol radsej doma
Som to ja. Velmi rad chodim do skoly, lebo ma to bavi co v nej robim. Chodim do skoly aj ked mam teplotu, alebo som nachladeny (vylezim cez vikend). Neblicujem vobec, ked tak iba na 1-2 hodinky, za polrok mozno ich je 10 takze pohoda. A nemyslite si, ze som nejaky biflos co sa len uci, lebo fakt niesom
s blicovanim je vela roboty ...musis ziskat ospravedlnenku ..hocikto ta moze vidiet a co budes doma na PC? to radsej zajdem do skoly medzi kamaratov a presedim to tam tak isto ako doma a mozno sa aj nieco naucim..
ZmrD napísal:Som to ja. Velmi rad chodim do skoly, lebo ma to bavi co v nej robim. Chodim do skoly aj ked mam teplotu, alebo som nachladeny (vylezim cez vikend). Neblicujem vobec, ked tak iba na 1-2 hodinky, za polrok mozno ich je 10 takze pohoda. A nemyslite si, ze som nejaky biflos co sa len uci, lebo fakt niesom
ale nemusi byt profak . Aj ja som chodila rada do skoly, vzdy sme si kopu srandu uzili, blbosti povymyslali... Parkrat sice blic bol, ale potom tie nervy, ked vam spoluziak pise na chodbe ospravedlnenku alebo ked profka zacne rozmazavat vytlacenu ospravedlnenku, ci je razitko prave
no ja som parkrat uz odisiel alebo neprisiel...teraz na strednej som mal pisat pisomku z FJ a nevedel som ani zatat ale nechcelo sa mi ist prec tak som si isiel sadnut do pocitacovej uceb. a celu hodinu som sa bavil na nete...a raz sme zasa spravili toto...my sme deleni na Nemcinu a FJ no stvrtok mame FJ 7.hodinu a nemcinarom odpadlo tak som napisal na tabulu bolo nas malo isli sme domov a dovidenia skola...a to sme len prvaci