|
|
|
| Autor |
Správa |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1937 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 03 Mar 2007, 15:00 Predmet: |
|
|
neblicujem. nikdy som neblicoval. ale mal som par takych spoluziakov a hlavne jednu spoluziacku, ktora blicovala skoro furt a nasa triedna bola velmi prisna (na strednej), nikto ju nemal rad.
teraz som na vyske, takze nikoho nezaujima, kde som a co robim, jedine na par cvik fakt ze musime chodit, ale ja chodim aj na vsetky prednasky (bo dufam, ze sa tam na mna daco nalepi)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
blazer Medium Professional

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1135 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2007, 13:46 Predmet: |
|
|
| Bitchass napísal: |
taq napriklad ja mam 19 rokof a som 1 na strednej.... mna kvoli blicovaniu vyhodili z 3 skol... momentalne musim chodit externe lebo moja psychiatricka mi dala papier ze niesom schopny pravidelne chodit do skoly...  |
Respekt!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frco Medium Star

Stav:  Založený: 11.05.2006 Príspevky: 409
Zaslal: 13 Apr 2007, 14:24 Predmet: |
|
|
my v skole blicujeme pomerne casto, ale take ze hromadny blic nehrozi, lebo mame v triede par kktov ktori to proste vzdy pokazia, taki pocitacovi maniaci....holt taki su asi vsade  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubikjuice Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.02.2006 Príspevky: 149 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2007, 15:08 Predmet: |
|
|
neblicujem... byt drzy k ucitelom a robit si z nich srandu je lepsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vendo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 781 Bydlisko: www.h@vno.com Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2007, 15:45 Predmet: |
|
|
blicujem a dost
ale v prvaku/druhaku/tretiaku som poctivo chodil len ten stvrtak tam uz o skolu moc zaujem neni
ospravedlnenky? no problemo napisem/vytlacim ako nic |
|
| Návrat hore |
|
 |
tereza Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2007 Príspevky: 457 Bydlisko: MOUŠE :D /BA,19 r/ Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2007, 18:22 Predmet: |
|
|
| vendo napísal: |
blicujem a dost
ale v prvaku/druhaku/tretiaku som poctivo chodil len ten stvrtak tam uz o skolu moc zaujem neni
ospravedlnenky? no problemo napisem/vytlacim ako nic |
ja to iste  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lolofon Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 391
Zaslal: 13 Apr 2007, 18:49 Predmet: |
|
|
uz ma to nebavi ako kedysi aaach prvy rocnik 348 vymeskanych hodin za rok . ked to ide tak lahko ked mam doma normalnu peciatku od doktorky . snazim sa to obmedzovat ale ,ked sa zide partia pred nemcinou ,chemiou,slovencinou tak sa dakedy neda odolat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 517 Bydlisko: teraz? Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2007, 10:30 Predmet: |
|
|
fuch. nemam rad blicovanie ale musim sa priznat ze v stredu pred velkonocnymi prazninami som siel poza skolu. ale nastastie neni s toho ziaden maleetr  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stilo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2006 Príspevky: 530 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2007, 11:39 Predmet: |
|
|
| ja som mal triedneho ktory svojim ochotnym pristupom podpisovat kazdu priepustku "nutil" ziakov blicovat a pisat si vlastne ospravedlnenky, boli chvile ked z 27 ziakov boli v skole 10, ale nejake velke problemy z toho nikdy neboli |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak Medium Expert

Stav:  Založený: 20.11.2006 Príspevky: 99
Zaslal: 16 Apr 2007, 13:47 Predmet: :D |
|
|
tak to je gol. bol som u zubarky (hrozne mi to "sprijemnilo" den) a potom som sa vys*al na skolu a siel rovno domov. kukam si tak net, kuknem na hojko a ze ci blicujem loool tak to sadlo dneska. ale nie, ja nikdy. jedine tak obcas ked som chory a potom uz zdravy a mam si merat teplotu, tak potrasiem teplorem naopak ako by sa mal striasat a tym si "vytrasiem" teplotu takych 38 a som dalej doma... ale je to ospravedlnene nechcem tym nikoho na nic nabadat. je to hnusne a neferove. a navyse kto blicuje, klame len sameho seba (taketo kraviny trepe jedna profka)... |
|
| Návrat hore |
|
 |
lollo Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 238 Bydlisko: BJ Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2007, 14:50 Predmet: Re: :D |
|
|
| turtlak napísal: |
tak to je gol. bol som u zubarky (hrozne mi to "sprijemnilo" den) a potom som sa vys*al na skolu a siel rovno domov. kukam si tak net, kuknem na hojko a ze ci blicujem loool tak to sadlo dneska. ale nie, ja nikdy. jedine tak obcas ked som chory a potom uz zdravy a mam si merat teplotu, tak potrasiem teplorem naopak ako by sa mal striasat a tym si "vytrasiem" teplotu takych 38 a som dalej doma... ale je to ospravedlnene nechcem tym nikoho na nic nabadat. je to hnusne a neferove. a navyse kto blicuje, klame len sameho seba (taketo kraviny trepe jedna profka)... |
no tvoja profka ma pravdu neklames nikoho ani mamu ani profakov ale sam seba tebe bude to chybat nie jej takze skodis sam sebe(v konecnom dosledku) |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak Medium Expert

Stav:  Založený: 20.11.2006 Príspevky: 99
Zaslal: 19 Apr 2007, 22:19 Predmet: Re: :D |
|
|
| lollo napísal: |
no tvoja profka ma pravdu neklames nikoho ani mamu ani profakov ale sam seba tebe bude to chybat nie jej takze skodis sam sebe(v konecnom dosledku) |
suhlasim, ale ukaz mi jedinca, ktory by nebol radsej doma  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZmrD Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.11.2006 Príspevky: 239 Bydlisko: Springfield Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2007, 20:32 Predmet: Re: :D |
|
|
| turtlak napísal: |
suhlasim, ale ukaz mi jedinca, ktory by nebol radsej doma  |
Som to ja. Velmi rad chodim do skoly, lebo ma to bavi co v nej robim. Chodim do skoly aj ked mam teplotu, alebo som nachladeny (vylezim cez vikend). Neblicujem vobec, ked tak iba na 1-2 hodinky, za polrok mozno ich je 10 takze pohoda. A nemyslite si, ze som nejaky biflos co sa len uci, lebo fakt niesom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2883 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2007, 20:42 Predmet: |
|
|
| s blicovanim je vela roboty ...musis ziskat ospravedlnenku ..hocikto ta moze vidiet a co budes doma na PC? to radsej zajdem do skoly medzi kamaratov a presedim to tam tak isto ako doma a mozno sa aj nieco naucim.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
eMPiko Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.01.2007 Príspevky: 442 Bydlisko: Give me a sand wedge! Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2007, 20:45 Predmet: Re: :D |
|
|
| ZmrD napísal: |
Som to ja. Velmi rad chodim do skoly, lebo ma to bavi co v nej robim. Chodim do skoly aj ked mam teplotu, alebo som nachladeny (vylezim cez vikend). Neblicujem vobec, ked tak iba na 1-2 hodinky, za polrok mozno ich je 10 takze pohoda. A nemyslite si, ze som nejaky biflos co sa len uci, lebo fakt niesom  |
nie si nahodou profak? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|