|
|
|
| Autor |
Správa |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1801 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2007, 22:39 Predmet: |
|
|
ale nemusi byt profak . Aj ja som chodila rada do skoly, vzdy sme si kopu srandu uzili, blbosti povymyslali... Parkrat sice blic bol, ale potom tie nervy, ked vam spoluziak pise na chodbe ospravedlnenku alebo ked profka zacne rozmazavat vytlacenu ospravedlnenku, ci je razitko prave  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jimino Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2006 Príspevky: 713
Zaslal: 03 Jún 2007, 23:38 Predmet: |
|
|
cerveny kriz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2263 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2007, 14:43 Predmet: |
|
|
bez toho sa vyska ako je TUKE FEI neda ani spravit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
majlo01 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.10.2005 Príspevky: 336 Bydlisko: Banska Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2007, 14:14 Predmet: |
|
|
| no ja som parkrat uz odisiel alebo neprisiel...teraz na strednej som mal pisat pisomku z FJ a nevedel som ani zatat ale nechcelo sa mi ist prec tak som si isiel sadnut do pocitacovej uceb. a celu hodinu som sa bavil na nete...a raz sme zasa spravili toto...my sme deleni na Nemcinu a FJ no stvrtok mame FJ 7.hodinu a nemcinarom odpadlo tak som napisal na tabulu bolo nas malo isli sme domov a dovidenia skola...a to sme len prvaci |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cicatrix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2006 Príspevky: 317 Bydlisko: CITY fest ZH Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2007, 17:40 Predmet: |
|
|
| Akurát v utorok som nešiel na telesnú. Vstal som o šiestej a povedal som si "Tak toto nie!" a vyspal som sa ešte hodinku...mňam |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1498 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2007, 18:18 Predmet: |
|
|
| text |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2007, 18:30 Predmet: |
|
|
axXis : byť tebou, tento príspevok zmažem. Práve si pourážal 90% ľudí na fóre vrátane mňa.
Škola je škola, a čím viac do nej chodíš tým si sprostejší. No viď príspevok nad tým mojim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2918 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2007, 18:43 Predmet: |
|
|
nj urazil nas ale ma pravdu
takyto dobry opis sameho-seba som este nevidel. myslim s tym ze sa ucim ked treba a ked sa da tak to vyuzijem |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

|
Zaslal: 06 Jún 2007, 19:19 Predmet: |
|
|
Erytrocyt:Sak si mod tak to mozes zmazat aj sam.
Co je pravda nieje hriech Je mi takto, oné fuk ci som urazil 90% percent fora alebo vsetkych okrem seba. Poctiveho nepali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JumperAL Medium Star

Stav:  Založený: 28.03.2006 Príspevky: 363
Zaslal: 06 Jún 2007, 19:22 Predmet: |
|
|
| axXis napísal: |
Erytrocyt:Sak si mod tak to mozes zmazat aj sam.
Co je pravda nieje hriech Je mi takto, oné fuk ci som urazil 90% percent fora alebo vsetkych okrem seba. Poctiveho nepali  |
ale tym sa moc nechval, ja som rad ze si obcas blicnem a nemusim trcat v skole ked netreba.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1801 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2007, 19:35 Predmet: |
|
|
| Ked si ja svoje znamky zarobim a nejaky kkt, ktory sa dvakrat prihlasi z noveho uciva, dostane jednotky a potom nepride ani na jednu previerku je podla mna zrely na komisionalky a nie na jednotku vo vyslednom hodnoteni. To nieje ziadne umenie niecomu sa vyhnut a zhrabnut slavu. |
S tymto suhlasim, je to dost nefer, ked sa niekto uleje z pisomky z 50 stran a o dva tyzdne, ked sa to douci, ide z toho odpovedat. Ale zase nehadz vsetkych do jedneho vreca, pretoze ja nevidim nic zle na tom, ked sa ide niekto obcas uliat. Ja nepodporujem ulievanie, lenze niekedy sa fakt nedalo neist uliat . |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2007, 19:38 Predmet: |
|
|
No aspoň je vidno kto je aký vybabraní. To vy ale nie ste chlapci
Teším sa keď túto diskusiu uvidí schw33k. To bude cirkus  |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1116 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2007, 19:44 Predmet: |
|
|
| Neblicujem a ani sa nechystam zacat. Uprimne povedane blice ma nenormalne seru. Ked si ja svoje znamky zarobim a nejaky kkt, ktory sa dvakrat prihlasi z noveho uciva, dostane jednotky a potom nepride ani na jednu previerku je podla mna zrely na komisionalky a nie na jednotku vo vyslednom hodnoteni. To nieje ziadne umenie niecomu sa vyhnut a zhrabnut slavu. Najnovsie si spoluziaci nasli modu zobrat triednu knihu a ist do sraciek z hodiny. Proste krasa, uzasne a neviem este co. A ked uz konecne pridu tak sa ospravedlnia. Obvzlast mam jednu vyslovene prije*** spoluziacku, ktora sa ospravedlnuje s takymi debilitami az rozum stoji. Pamatam si ako tvrdila, ze neprisla do skoly, lebo jej rodila matka (ona asi chystala teplu vodu a uteraky), dalej sa starala o maleho brata, ktoreho nema a na dejepise sa vyhovorila, ze sa nenaucila, lebo knihu pozicala nejakemu 4-takovi na maturu (to by nebolo take zle keby sme nejake ucebnice z dejepisu dostavali). Dalsia po vyvolani povedala, ze chyba (skuste si to predstavit-ucitel vas vyvola a vy poviete, ze nieste v triede)... vzdy ma to tak neuveritelne nastve, ze by som zabijal. Zvlast ked profaci maju tychto "ziakov" v oblube. Mozem vam osrat cele blicovanie a podvody drbat kartacom po hlave. Dufam, ze na vysokej, kde to velmi mozne nieje poteciete. |
Je mi ta luto... ty asi nie si velmi oblubeny co? Este keby si normalne napisal, ze neblicujes a nemas rad blicovanie tak OK, ale ako nadavas na vyhovorky spoluziacky... Ked jej to prejde tak je to chyba ucitela. A este by ma zaujimalo do ktorej triedy chodis  |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

|
Zaslal: 06 Jún 2007, 19:56 Predmet: |
|
|
| text |
|
| Návrat hore |
|
 |
Plexxak Light Star

Stav:  Založený: 23.05.2007 Príspevky: 205
Zaslal: 06 Jún 2007, 19:59 Predmet: |
|
|
no u nas v sexte sa to teraz dost rozmohlo... ale podla mna je to vtakovina... Nie ze by som skolu nejak zboznoval alebo co, tiez sa mi tam nechce byt, ale tak co, blicol by som si a co by som pocas toho blicu robil? Sedel dakde v krcme, ist dakam do obchodu, domov? Naco, okrem toho ak si nekdo blicne pred pisomkou, tak je zbabelec, pretoze tomu sa hovori utek pred problemom, ktory si ho aj tak pocka.
A su z toho len dalsie problemy, takze taketo detinske vtakovinky nehrozia, radsej si to tam "odsedim" a vytrpim a neuteciem ako nejaka zbabela zenska...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|