Blicujete?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Plexxak:Niektorym zucastnenym je ta luto. Mal by si sa hanbit za toto strasne precienie proti dobrym mravom, zdravemu rozumu a ludskosti akym je neblicovanie. Fuj! Hanba ti! :aasmile19:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

axXis napísal:Preco by som nemal byt oblubeny? Kazdy vie, ze blicovanie ma stve, ale nejako enormne len ked to mozem nejako enormne porovnat s niekym inym. Napr. ma nastve, ze na spoluziaka, ktory nieje o nic horsi ako vascina permanentne blicujucich nadavaju profaci za znamky a pri tom si po ne len cestne prisiel. Ale ako vidim asi mam na tuto dobu nejaku zvratenu moralku.
Navstevujem treti rocnik gymnazia zameranie informatika ak by si to rad vedel, ale este viac by ma zaujimalo ako to suvisi s temou.

Edit: Myslim, ze nadavat na niekoho vyroky mozem uplne kludne. Vsak ty nadavas na moj vyrok, lutujes ma a odsudil si ma k nizsej spolocenskej vrstve za to, ze som cestny. Tak nevidim dovod preco by som nemohol spravit nieco podobne aj ja niekomu kto je necestny a anvyse uplne blby. Ked sa totiz niekto opyta ci je morska sol slana tak to uz o niecom svedci.
Urcite svoj nazor na verejnosti nepresadzujes ako tu na fore. K tomu spoluziakovi: Zase je to chyba ucitela, nadavaj nanho... Vek preto, lebo sa mi zdalo, ze z poslednej latky sa skusa iba na zakladnej :wink:
Ja na tvoj vyrok nenadavam, k ziadnej nizsej triede ta neodsudzujem... Nadavat na toho kto sa pyta ci je morska voda slana mozes, ale preto, lebo si vymysla pri ospravedlnovani? U nas to fungovalo tak, ze ked sa niekto ulial z pisomky, pisal ju na dalsej hodine s novymi (tazsimi) otazkami a ani nemal moznost opisovania... Cize zase je chyba vo vasich uciteloch.
A 1 question: Som necestny ked sa ulejem z nultej hodiny Nauky o spolocnosti, na ktorej sa nic nenaucim a iba si posedim?
EDIT: :shock: WTF??? Za toto masi k- Teba mi je fakt luto, ze mas take komplexy z ulievania. Ale Plexxak iba vyjadril slusne svoj nazor...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

samozrejme.......inak kamos ma take peciatky na takom papieri....len zehlickou otlaci a je krasna ospravedlnenka :)
Ale ja by som to nerobil.....ehm....je to fakt svinstvo a keby sa na to prislo...........oh shit asi vyhadzov............ale ked ma naserie..... :lol:

EDIT/ Inak pred asi rokom sme cela partia co partia cela trieda chceli ujst (prvaci) hodinu sme sa zhromazdovali..... :shock: ......... a potom sme sa rozdelili a utekaliiiiiiiiiiiiiiii.......dohodli sme sa ze sme si zle precitali ktory ucitel chyba................a ked prideme do skoly ucitelka na nas vyleti co ste to spravili :lol: .......................... 1 ziak isiel na zachod a nanho sa akosi zabudlo.....sam tam bol :lol: :?
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

a to ako zehlickou preboha ? :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

axXis napísal:Neblicujem a ani sa nechystam zacat. Uprimne povedane blice ma nenormalne seru. Ked si ja svoje znamky zarobim a nejaky kkt, ktory sa dvakrat prihlasi z noveho uciva, dostane jednotky a potom nepride ani na jednu previerku je podla mna zrely na komisionalky a nie na jednotku vo vyslednom hodnoteni. To nieje ziadne umenie niecomu sa vyhnut a zhrabnut slavu. Najnovsie si spoluziaci nasli modu zobrat triednu knihu a ist do sraciek z hodiny. Proste krasa, uzasne a neviem este co. A ked uz konecne pridu tak sa ospravedlnia. Obvzlast mam jednu vyslovene prije*** spoluziacku, ktora sa ospravedlnuje s takymi debilitami az rozum stoji. Pamatam si ako tvrdila, ze neprisla do skoly, lebo jej rodila matka (ona asi chystala teplu vodu a uteraky), dalej sa starala o maleho brata, ktoreho nema a na dejepise sa vyhovorila, ze sa nenaucila, lebo knihu pozicala nejakemu 4-takovi na maturu (to by nebolo take zle keby sme nejake ucebnice z dejepisu dostavali). Dalsia po vyvolani povedala, ze chyba (skuste si to predstavit-ucitel vas vyvola a vy poviete, ze nieste v triede)... vzdy ma to tak neuveritelne nastve, ze by som zabijal. Zvlast ked profaci maju tychto "ziakov" v oblube. Mozem vam osrat cele blicovanie a podvody drbat kartacom po hlave. Dufam, ze na vysokej, kde to velmi mozne nieje poteciete.
my by sme teda kamarati neboli :D . Som rad, ze nemam v triede "individua" ako ty... Ved skole je o srande, pomahani, odpisovani... Este som u nas v triede nevidel nieco ako nedam ti odpisat ulohu alebo neporadim ti na pisomke, lebo si sa neucil Omg, sak to je najvacsia skupost a primitivnost :? . Dufam, ze svojich kamaratov aj bonzujes ako sa patri!
Dufam, ze na vysokej, kde to velmi mozne nieje poteciete.
ja ti prajem, aby si sa uvedomil, odsadol od knih a od PC a uzivat si detstvo.. celeho si ho preseres ucenim a podobnymi "zbytocnymi" vecami..
tibet
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tibet »

Aby tu bol aj niekto, kto podpori AxXis-a. Tiez neblicujem a nemam to rad na ostatnych. Ked je to kvoli pisomke, tak je to obycajna zbabelost a nefer voci ostatnym a ked pocas obycajnej hodiny, ked sa pisomka nepise ani neskusa, tak nevidim zmysel sa ulievat.
Inak neodporucam velmi blicovat pocas maturitneho rocnika, lebo u nas to tento rok niektorym profesori na mature riadne osolili. :P
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

ja neblicujem vobec...Nemam na to dovody,vokoncom nepotrebujem nejako "utekat" zo skoly aby som si mohol ist co ja viem zapalit,tak to je blbost. Uz si to nejako odsluzim ten posledny rok a potom aloooha :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kukiak:Nuz bonznut som este nikoho nebonzol a ani sa na to nechystam, neviem aky by som mal z toho uzitok, vlastne vobec neviem ci by to malo nejaky valny zmysel.

Ulohy si nepisem takze ich asi ani nikomu odpisat nedam, ale ak sa nemylim tak jeden spoluziak odovzdal na kontrolu maturitnych programov styry, ktore som naprogramoval ja. Na pisomkach pomaham tiez, ale raz ma strasne dojalo ked dievca, ktorej som poradil na teste 5 otazok dostalo jedna a ja dva. To nieje take zle ale pri rozdavani previerok mi povedala, ze tom mam z toho ze som debil. A mala pravdu, ze som poradil prave jej bola skutocne blbost.

A posledne: Odkial vies kolko sa ucim? :o Ehm, neviem o tom, ze by som travil pri uceni nejake dlhe hodiny.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tak si sa mi tak javil hrozne biflosky, ked si mal take "osvietenske" nazory...
Ale neber skolu tak vazne, ja neviem.. Ale ok, pokial si z tych co radi pomahaju okolosediacim na pisomkach, mam ta rad :lol: ..
Az take blicovanie zle nie je, niekedy naozaj nemam chut v 30°C sediet na stolicke a moju ritne potne zlazy vystavit siedmemu nebu... :roll:

Moj celkovy nazor na skolsky system na SVK je blbyy.. Tlacia sa do hlavy totalne blbosti, z ktorych vyuzijes 1%.. Staci ak ti neujde akademicky tyzden a celou strednou preplavas uspesne..
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

kukiak napísal:Tak si sa mi tak javil hrozne biflosky, ked si mal take "osvietenske" nazory...
Ale neber skolu tak vazne, ja neviem.. Ale ok, pokial si z tych co radi pomahaju okolosediacim na pisomkach, mam ta rad :lol: ..
Az take blicovanie zle nie je, niekedy naozaj nemam chut v 30°C sediet na stolicke a moju ritne potne zlazy vystavit siedmemu nebu... :roll:

Moj celkovy nazor na skolsky system na SVK je blbyy.. Tlacia sa do hlavy totalne blbosti, z ktorych vyuzijes 1%.. Staci ak ti neujde akademicky tyzden a celou strednou preplavas uspesne..
Presne tak, naco ti bude napr. v maturitnom rocniku predmet z ktoreho nematurujes, a ktory je na mile vzdialeny tomu co chces dalej studovat?
Ale myslim, ze som/sme v tazkom OT... :oops:
Miško
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Miško »

vôbec, nikdy, to by som si nedovolil :smt042 ale nie... dosť až veľa :smt042 :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

text
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

zle karmy ti davaju len chudaci pretoze si vyjadril svoj nazor a v podstate mas pravdu, i ked aj ja sam som parkrat blicoval, ale nemalo by sa to
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

axXis > ze ta spoluzaci v skole biju ? taketo komplexy som dlho nevidel..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

text
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Čo je na tom že neblicujem...? Jednoducho ked to nemám za potreby , tak si neblicnem.....nevidím v tom nejaký problém si blicnúť ale načo? zbytočne doháňať zameškané a naháňať sa za poznámkami..
Lenže na druhej strane.... pekne sa niekde odviazať s kamošmi , ak je vás viac.... aj to niekedy nezaškodí.... :P No , ale ja už blicovať nemôžem... okolnosti mi to nedovolia
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

nikto nikoho blicovat nenuti, aleale zase nasierat sa za to na nich? je to kazdeho vec co bude orbit, ak tym neovplyvnuje velmi svoje okolie.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

hehe ale tak ked dlhsie posedim za PC alebo ze bol narocny den..a tak..a ked sa rano nechce...tak ostanem doma.a ospravedlnenka..mno poviem nasim ze bla bla a napisu....Pamatam ze ked som sa rozisiel s byvalou tak som tyzden nebol v skole.nebol som schopny rozpravat suvisle vety..cele dni som lezal v posteli..nevysiel som odtial..cele dni..bez nalady..bledy ako stena,,,nasi chceli ist somnou do nemocnice ze co mi je...fakt si mysleli ze som chorý ( bol som..od lasky som ochorel :? ) cize ked ma doktorka videla tak pecatka na tyzden bola jasna...i ked by som ten tyzden radsej chodil do skoly aj keby bola 2x za den pisomka..keby to nemuselo byt to vsetko
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Dnes na skuske jaka parada. Kazdemu co nasli tahak, tak mu ho len bez slova zobrali a pisalo sa dalej. Na katedre sa nazbierala slusna kopka tahacikov :-)
Ked nasli susedovi pod zadkom fajnu zasobu, tak som neudrzal vybuch smiecu a ona prsla za druhym susedom ze postavte sa, a som videl ze je zle, a jak som sa ja postavil, tak som sa ho spod nohy snail zosunut na zem, ale nezosunul sa nejako ostal medzi nohou a sedadlom, ale nic si nevsimla, ani neviem ako sa mi to podarilo :D
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

will.i.am napísal:Dnes na skuske jaka parada. Kazdemu co nasli tahak, tak mu ho len bez slova zobrali a pisalo sa dalej. Na katedre sa nazbierala slusna kopka tahacikov :-)
Ked nasli susedovi pod zadkom fajnu zasobu, tak som neudrzal vybuch smiecu a ona prsla za druhym susedom ze postavte sa, a som videl ze je zle, a jak som sa ja postavil, tak som sa ho spod nohy snail zosunut na zem, ale nezosunul sa nejako ostal medzi nohou a sedadlom, ale nic si nevsimla, ani neviem ako sa mi to podarilo :D
jú a toto téma o blicovaní a nie o ťahákoch....
Napísať odpoveď