Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Blicujete?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
axXis
Professional
Professional

Stav: Odhlásený
Založený: 29.05.2007

PríspevokZaslal: 06 Jún 2007, 20:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Plexxak:Niektorym zucastnenym je ta luto. Mal by si sa hanbit za toto strasne precienie proti dobrym mravom, zdravemu rozumu a ludskosti akym je neblicovanie. Fuj! Hanba ti! AA
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
piton
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 02.08.2005

PríspevokZaslal: 06 Jún 2007, 20:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

axXis napísal:
Preco by som nemal byt oblubeny? Kazdy vie, ze blicovanie ma stve, ale nejako enormne len ked to mozem nejako enormne porovnat s niekym inym. Napr. ma nastve, ze na spoluziaka, ktory nieje o nic horsi ako vascina permanentne blicujucich nadavaju profaci za znamky a pri tom si po ne len cestne prisiel. Ale ako vidim asi mam na tuto dobu nejaku zvratenu moralku.
Navstevujem treti rocnik gymnazia zameranie informatika ak by si to rad vedel, ale este viac by ma zaujimalo ako to suvisi s temou.

Edit: Myslim, ze nadavat na niekoho vyroky mozem uplne kludne. Vsak ty nadavas na moj vyrok, lutujes ma a odsudil si ma k nizsej spolocenskej vrstve za to, ze som cestny. Tak nevidim dovod preco by som nemohol spravit nieco podobne aj ja niekomu kto je necestny a anvyse uplne blby. Ked sa totiz niekto opyta ci je morska sol slana tak to uz o niecom svedci.
Urcite svoj nazor na verejnosti nepresadzujes ako tu na fore. K tomu spoluziakovi: Zase je to chyba ucitela, nadavaj nanho... Vek preto, lebo sa mi zdalo, ze z poslednej latky sa skusa iba na zakladnej Wink
Ja na tvoj vyrok nenadavam, k ziadnej nizsej triede ta neodsudzujem... Nadavat na toho kto sa pyta ci je morska voda slana mozes, ale preto, lebo si vymysla pri ospravedlnovani? U nas to fungovalo tak, ze ked sa niekto ulial z pisomky, pisal ju na dalsej hodine s novymi (tazsimi) otazkami a ani nemal moznost opisovania... Cize zase je chyba vo vasich uciteloch.
A 1 question: Som necestny ked sa ulejem z nultej hodiny Nauky o spolocnosti, na ktorej sa nic nenaucim a iba si posedim?
EDIT: Shocked WTF??? Za toto masi k- Teba mi je fakt luto, ze mas take komplexy z ulievania. Ale Plexxak iba vyjadril slusne svoj nazor...
Návrat hore
ledenaster
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 16.02.2006

PríspevokZaslal: 06 Jún 2007, 20:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

samozrejme.......inak kamos ma take peciatky na takom papieri....len zehlickou otlaci a je krasna ospravedlnenka Smile
Ale ja by som to nerobil.....ehm....je to fakt svinstvo a keby sa na to prislo...........oh shit asi vyhadzov............ale ked ma naserie..... Laughing

EDIT/ Inak pred asi rokom sme cela partia co partia cela trieda chceli ujst (prvaci) hodinu sme sa zhromazdovali..... Shocked ......... a potom sme sa rozdelili a utekaliiiiiiiiiiiiiiii.......dohodli sme sa ze sme si zle precitali ktory ucitel chyba................a ked prideme do skoly ucitelka na nas vyleti co ste to spravili Laughing .......................... 1 ziak isiel na zachod a nanho sa akosi zabudlo.....sam tam bol Laughing Confused
Návrat hore
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.03.2006

PríspevokZaslal: 06 Jún 2007, 20:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

a to ako zehlickou preboha ? Very Happy
Návrat hore
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.05.2005

PríspevokZaslal: 06 Jún 2007, 20:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

axXis napísal:
Neblicujem a ani sa nechystam zacat. Uprimne povedane blice ma nenormalne seru. Ked si ja svoje znamky zarobim a nejaky kkt, ktory sa dvakrat prihlasi z noveho uciva, dostane jednotky a potom nepride ani na jednu previerku je podla mna zrely na komisionalky a nie na jednotku vo vyslednom hodnoteni. To nieje ziadne umenie niecomu sa vyhnut a zhrabnut slavu. Najnovsie si spoluziaci nasli modu zobrat triednu knihu a ist do sraciek z hodiny. Proste krasa, uzasne a neviem este co. A ked uz konecne pridu tak sa ospravedlnia. Obvzlast mam jednu vyslovene prije*** spoluziacku, ktora sa ospravedlnuje s takymi debilitami az rozum stoji. Pamatam si ako tvrdila, ze neprisla do skoly, lebo jej rodila matka (ona asi chystala teplu vodu a uteraky), dalej sa starala o maleho brata, ktoreho nema a na dejepise sa vyhovorila, ze sa nenaucila, lebo knihu pozicala nejakemu 4-takovi na maturu (to by nebolo take zle keby sme nejake ucebnice z dejepisu dostavali). Dalsia po vyvolani povedala, ze chyba (skuste si to predstavit-ucitel vas vyvola a vy poviete, ze nieste v triede)... vzdy ma to tak neuveritelne nastve, ze by som zabijal. Zvlast ked profaci maju tychto "ziakov" v oblube. Mozem vam osrat cele blicovanie a podvody drbat kartacom po hlave. Dufam, ze na vysokej, kde to velmi mozne nieje poteciete.
my by sme teda kamarati neboli Very Happy . Som rad, ze nemam v triede "individua" ako ty... Ved skole je o srande, pomahani, odpisovani... Este som u nas v triede nevidel nieco ako nedam ti odpisat ulohu alebo neporadim ti na pisomke, lebo si sa neucil Omg, sak to je najvacsia skupost a primitivnost Confused . Dufam, ze svojich kamaratov aj bonzujes ako sa patri!

Citácia:
Dufam, ze na vysokej, kde to velmi mozne nieje poteciete.
ja ti prajem, aby si sa uvedomil, odsadol od knih a od PC a uzivat si detstvo.. celeho si ho preseres ucenim a podobnymi "zbytocnymi" vecami..
Návrat hore
tibet
Light Expert
Light Expert

Založený: 30.03.2007

PríspevokZaslal: 06 Jún 2007, 20:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aby tu bol aj niekto, kto podpori AxXis-a. Tiez neblicujem a nemam to rad na ostatnych. Ked je to kvoli pisomke, tak je to obycajna zbabelost a nefer voci ostatnym a ked pocas obycajnej hodiny, ked sa pisomka nepise ani neskusa, tak nevidim zmysel sa ulievat.
Inak neodporucam velmi blicovat pocas maturitneho rocnika, lebo u nas to tento rok niektorym profesori na mature riadne osolili. Razz
Návrat hore
Jerry
Light Star
Light Star

Založený: 24.09.2006

PríspevokZaslal: 06 Jún 2007, 20:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja neblicujem vobec...Nemam na to dovody,vokoncom nepotrebujem nejako "utekat" zo skoly aby som si mohol ist co ja viem zapalit,tak to je blbost. Uz si to nejako odsluzim ten posledny rok a potom aloooha Wink
Návrat hore
axXis
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 06 Jún 2007, 20:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kukiak:Nuz bonznut som este nikoho nebonzol a ani sa na to nechystam, neviem aky by som mal z toho uzitok, vlastne vobec neviem ci by to malo nejaky valny zmysel.

Ulohy si nepisem takze ich asi ani nikomu odpisat nedam, ale ak sa nemylim tak jeden spoluziak odovzdal na kontrolu maturitnych programov styry, ktore som naprogramoval ja. Na pisomkach pomaham tiez, ale raz ma strasne dojalo ked dievca, ktorej som poradil na teste 5 otazok dostalo jedna a ja dva. To nieje take zle ale pri rozdavani previerok mi povedala, ze tom mam z toho ze som debil. A mala pravdu, ze som poradil prave jej bola skutocne blbost.

A posledne: Odkial vies kolko sa ucim? Surprised Ehm, neviem o tom, ze by som travil pri uceni nejake dlhe hodiny.
Návrat hore
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.05.2005

PríspevokZaslal: 06 Jún 2007, 20:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak si sa mi tak javil hrozne biflosky, ked si mal take "osvietenske" nazory...
Ale neber skolu tak vazne, ja neviem.. Ale ok, pokial si z tych co radi pomahaju okolosediacim na pisomkach, mam ta rad Laughing ..
Az take blicovanie zle nie je, niekedy naozaj nemam chut v 30°C sediet na stolicke a moju ritne potne zlazy vystavit siedmemu nebu... Rolling Eyes

Moj celkovy nazor na skolsky system na SVK je blbyy.. Tlacia sa do hlavy totalne blbosti, z ktorych vyuzijes 1%.. Staci ak ti neujde akademicky tyzden a celou strednou preplavas uspesne..
Návrat hore
piton
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 02.08.2005

PríspevokZaslal: 06 Jún 2007, 20:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

kukiak napísal:
Tak si sa mi tak javil hrozne biflosky, ked si mal take "osvietenske" nazory...
Ale neber skolu tak vazne, ja neviem.. Ale ok, pokial si z tych co radi pomahaju okolosediacim na pisomkach, mam ta rad Laughing ..
Az take blicovanie zle nie je, niekedy naozaj nemam chut v 30°C sediet na stolicke a moju ritne potne zlazy vystavit siedmemu nebu... Rolling Eyes

Moj celkovy nazor na skolsky system na SVK je blbyy.. Tlacia sa do hlavy totalne blbosti, z ktorych vyuzijes 1%.. Staci ak ti neujde akademicky tyzden a celou strednou preplavas uspesne..
Presne tak, naco ti bude napr. v maturitnom rocniku predmet z ktoreho nematurujes, a ktory je na mile vzdialeny tomu co chces dalej studovat?
Ale myslim, ze som/sme v tazkom OT... Embarassed
Návrat hore
Miško
Novice
Novice

Založený: 23.05.2006

PríspevokZaslal: 06 Jún 2007, 21:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

vôbec, nikdy, to by som si nedovolil ale nie... dosť až veľa Very Happy
Návrat hore
axXis
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 06 Jún 2007, 21:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

text
Návrat hore
majlo01
Medium Star
Medium Star

Založený: 23.10.2005

PríspevokZaslal: 07 Jún 2007, 15:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

zle karmy ti davaju len chudaci pretoze si vyjadril svoj nazor a v podstate mas pravdu, i ked aj ja sam som parkrat blicoval, ale nemalo by sa to
Návrat hore
MurphY
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 01.03.2005

PríspevokZaslal: 07 Jún 2007, 15:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

axXis > ze ta spoluzaci v skole biju ? taketo komplexy som dlho nevidel..
Návrat hore
axXis
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 07 Jún 2007, 16:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

text
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 6 z 10

Prejdi na: