Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Blicujete?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
kafiatko
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Stav: Odhlásený
Založený: 28.10.2006

PríspevokZaslal: 07 Jún 2007, 21:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Čo je na tom že neblicujem...? Jednoducho ked to nemám za potreby , tak si neblicnem.....nevidím v tom nejaký problém si blicnúť ale načo? zbytočne doháňať zameškané a naháňať sa za poznámkami..
Lenže na druhej strane.... pekne sa niekde odviazať s kamošmi , ak je vás viac.... aj to niekedy nezaškodí.... Razz No , ale ja už blicovať nemôžem... okolnosti mi to nedovolia
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.03.2006

PríspevokZaslal: 07 Jún 2007, 21:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

nikto nikoho blicovat nenuti, aleale zase nasierat sa za to na nich? je to kazdeho vec co bude orbit, ak tym neovplyvnuje velmi svoje okolie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 07 Jún 2007, 22:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

hehe ale tak ked dlhsie posedim za PC alebo ze bol narocny den..a tak..a ked sa rano nechce...tak ostanem doma.a ospravedlnenka..mno poviem nasim ze bla bla a napisu....Pamatam ze ked som sa rozisiel s byvalou tak som tyzden nebol v skole.nebol som schopny rozpravat suvisle vety..cele dni som lezal v posteli..nevysiel som odtial..cele dni..bez nalady..bledy ako stena,,,nasi chceli ist somnou do nemocnice ze co mi je...fakt si mysleli ze som chorý ( bol som..od lasky som ochorel Confused ) cize ked ma doktorka videla tak pecatka na tyzden bola jasna...i ked by som ten tyzden radsej chodil do skoly aj keby bola 2x za den pisomka..keby to nemuselo byt to vsetko
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
will.i.am
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 03.10.2005

PríspevokZaslal: 08 Jún 2007, 11:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dnes na skuske jaka parada. Kazdemu co nasli tahak, tak mu ho len bez slova zobrali a pisalo sa dalej. Na katedre sa nazbierala slusna kopka tahacikov Smile
Ked nasli susedovi pod zadkom fajnu zasobu, tak som neudrzal vybuch smiecu a ona prsla za druhym susedom ze postavte sa, a som videl ze je zle, a jak som sa ja postavil, tak som sa ho spod nohy snail zosunut na zem, ale nezosunul sa nejako ostal medzi nohou a sedadlom, ale nic si nevsimla, ani neviem ako sa mi to podarilo Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Cicatrix
Medium Star
Medium Star

Založený: 26.02.2006

PríspevokZaslal: 08 Jún 2007, 19:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

will.i.am napísal:
Dnes na skuske jaka parada. Kazdemu co nasli tahak, tak mu ho len bez slova zobrali a pisalo sa dalej. Na katedre sa nazbierala slusna kopka tahacikov Smile
Ked nasli susedovi pod zadkom fajnu zasobu, tak som neudrzal vybuch smiecu a ona prsla za druhym susedom ze postavte sa, a som videl ze je zle, a jak som sa ja postavil, tak som sa ho spod nohy snail zosunut na zem, ale nezosunul sa nejako ostal medzi nohou a sedadlom, ale nic si nevsimla, ani neviem ako sa mi to podarilo Very Happy
jú a toto téma o blicovaní a nie o ťahákoch....
Návrat hore
matushka16
Novice
Novice

Založený: 16.05.2007

PríspevokZaslal: 21 Jún 2007, 15:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

ach jaj,ja veru tento rok som sa akosi rozbehla s tym blicovanim a teraz to tak aj dopadlo Sad malo znamok,z dacoho ani nic,same skusanie a ja len ucenie ucenie ucenie posledne 3-4 tyzdne...ako,tieto stresy teraz zazivat,asi sa buduci rok trocha zmeirnim,bo tot nem Smile Smile
Návrat hore
fizz
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 20.06.2007

PríspevokZaslal: 21 Jún 2007, 16:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

my sme v skole mohli blicovat uplne v pohode, kym triednemu nesiblo. odvtedy treba nosit peciatky od lekara Very Happy Ja osobne sa blicovat bojim, aj ked raz som odisla z matiky;) maximalne tak niekedy zaspim alebo si zle pozriem zmenu rozvrhu...snazim sa to neprehanat:)
Návrat hore
Ambroid
Light Expert
Light Expert

Založený: 18.06.2007

PríspevokZaslal: 21 Jún 2007, 18:04    Predmet: Re: Blicujete? Odpovedať s citátom  

miso2911 napísal:
pre tych ktori chodia este do skoly..blicujete? vela, malo? skusili ste to uz vôbec? tak ze ste to nepovedali rodicom a isli ste za skolu a napisali si ospravedlnenku alebo poviete rodicom nech vam nieco napisu a je to??
Minule sa ma kamos spytal ci pojdeme do ICafecka. Ta sme sli. Ospravedlnenku mi napisala kamoska, ona si tym inak aj zaraba, pismo vie menit na 100roznych sposobov. Raz som sa poriadne nenaucil na pisomku, [prva hodina] tak som to fake-ol ze mi meskal bus.
Návrat hore
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný

Založený: 08.02.2007

PríspevokZaslal: 21 Jún 2007, 20:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aaaaaaaa samozrejme, super tema Very Happy

Takze tento rok cca 150 OSPRAVEDLNENYCH hodin(ospravedlnenky si tlacim sam) Vacsinou ked je nejaka pisomka, alebo tazky den a potrebujem zariadit nejake veci v meste. Odidem z domu, kym mama odide do roboty zariadim veci v meste a potom sa vratim s5. Raz to bola tesnotka: Vratil som sa domov priskoro(nebolo treba nic vybavit) a kukam ze dvere otvorene. (asi 10 min som sa skryval na zahrade za takym pristreskom, kym som pocuj ze za sebou zavrela a zamkla. No netak mi lepilo)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
micpu
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.08.2006

PríspevokZaslal: 25 Jún 2007, 11:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

uz chodim na vysku takze tu to je naopak...ked nepridem na dolezitu prednasku tak uskodim sebe a to velmi...ale na strednej hlavne 3 a 4 rocnik to bolo permanentne Laughing ...mali sme aj dohodnute miesto so spoluzikmi kde sme sa stretavali...a mali sme aj triednu peciatku od lekara...dakto nechal vyrobyt lekarsku peciatku (samozrejme po znamosti tusim jeho bratranec abo kto vyrabal peciatky) s menom lekara ktory samozrejme neexistuje. Nepouzivali sme tu peciatku stale aby to nebolo podozrive. Takisto sme mali aj zopar hromadnych utekov zo skoly...cela trieda sa cez poslednu prestavku zbalial a odisla...slovencinarka prisla do triedy a Shocked
Návrat hore
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 25 Jún 2007, 18:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

U nás v škole je celkom príjemný systém. Keď sa niekto nudí tak si jednoducho ľahne na zen alebo sa vykvasí do kresla na vankúš a proste si pospí alebo niečo a potom už človek ani nemá potrebu utekať zo školy lebo tam sme v podstate medzi kamošmi takže je tam príjemne. Síce to nie je oficiálny systém ale väčšina učiteľov si zvykla a začala uvažovať rozumne že ´tí zlí aspon dajú pokoj keď spia a nerušia tých čo sa chcú učiť´ Smile
Návrat hore
will.i.am
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 03.10.2005

PríspevokZaslal: 25 Jún 2007, 19:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Cicatrix napísal:
jú a toto téma o blicovaní a nie o ťahákoch....
podla mna blicovat ma viac vyznamov a co sa tyka skoly tak to je podvadzanie vseobecne a nepatri k tomu len chodenie poza skolu...
Návrat hore
ledenaster
Light Professional
Light Professional

Založený: 16.02.2006

PríspevokZaslal: 25 Jún 2007, 19:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

NO.............myslim ze tento posledny tyzden asi velmi nebudeme chodit do skoly ne ???
UZAVRETA DOCHADZKA ! ! !
My sme dnes odovzdavali knihy......ja som o tom nevedel lebo mi kamos nezavolal...................aspon som mu to pekne vytmavil Twisted Evil
Takze zajtra MUSIM ist do skoly.................budeme upratovat, cistit atd... ach jaj....... Confused
Návrat hore
pishta
Light Professional
Light Professional

Založený: 19.01.2005

PríspevokZaslal: 25 Jún 2007, 20:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hej dnes sme chceli ist rano na zlate namiesto skoly,ale v skole sa cistili a smirglovali lavice,ale aj tak sme sly,tak sme s zisli kusok od skoly,chyba Very Happy ,no a ako tam vsetci smirglovali lavice museli ist kupit brusny papier a cesta do obchodu viedla akosy cez miesto nasho stretu,ucitelka do obchodu nesla ale nejako sa to prekeclo Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Tak triedna hned volala mamickam,ktore o tom samozrejme vedeli lebo vacsina im to povedala a rodiacia suhlasili ze posledny tyzdnen sa mozme uliat,no ale rodicia sa do telefonu triednaej robili ze o nicom nevedia a ze ich syn/dcera blicoval Twisted Evil Tak aj ked je uzavreta dochadza triedna urobila v skole velke bumm ludia co chceli ist na zlate museli prist spat do skoly, a cele sa to riesilo ale fakt neviem co riesla,teraz,mozno ze ostatny tam dreli na laviaciach a my sme chceli ist na zlate Very Happy .Vyhrazala sa 2 zo spravania Laughing Laughing Very Happy Laughing Laughing Zajtra seci donesieme ospravldnenky ale stale to chce riesit no co,mame v p... Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
wewka
Light Expert
Light Expert

Založený: 25.08.2007

PríspevokZaslal: 03 Nov 2007, 17:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

jak citam tak niektori su tu pekne kveitky Smile ja som tiez uvazovala ze si blicnem..ale mam strach ze by mi to nepreslo,a za neospravedlnenu by ma fotrovci zabili
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 7 z 10

Prejdi na: