|
|
|
| Autor |
Správa |
kafiatko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 289 Bydlisko: Papiernička.... Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2007, 21:16 Predmet: |
|
|
Čo je na tom že neblicujem...? Jednoducho ked to nemám za potreby , tak si neblicnem.....nevidím v tom nejaký problém si blicnúť ale načo? zbytočne doháňať zameškané a naháňať sa za poznámkami..
Lenže na druhej strane.... pekne sa niekde odviazať s kamošmi , ak je vás viac.... aj to niekedy nezaškodí.... No , ale ja už blicovať nemôžem... okolnosti mi to nedovolia |
|
| Návrat hore |
|
 |
JumperAL Medium Star

Stav:  Založený: 28.03.2006 Príspevky: 364
Zaslal: 07 Jún 2007, 21:19 Predmet: |
|
|
| nikto nikoho blicovat nenuti, aleale zase nasierat sa za to na nich? je to kazdeho vec co bude orbit, ak tym neovplyvnuje velmi svoje okolie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2297 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2007, 22:27 Predmet: |
|
|
hehe ale tak ked dlhsie posedim za PC alebo ze bol narocny den..a tak..a ked sa rano nechce...tak ostanem doma.a ospravedlnenka..mno poviem nasim ze bla bla a napisu....Pamatam ze ked som sa rozisiel s byvalou tak som tyzden nebol v skole.nebol som schopny rozpravat suvisle vety..cele dni som lezal v posteli..nevysiel som odtial..cele dni..bez nalady..bledy ako stena,,,nasi chceli ist somnou do nemocnice ze co mi je...fakt si mysleli ze som chorý ( bol som..od lasky som ochorel ) cize ked ma doktorka videla tak pecatka na tyzden bola jasna...i ked by som ten tyzden radsej chodil do skoly aj keby bola 2x za den pisomka..keby to nemuselo byt to vsetko |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2263 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2007, 11:51 Predmet: |
|
|
Dnes na skuske jaka parada. Kazdemu co nasli tahak, tak mu ho len bez slova zobrali a pisalo sa dalej. Na katedre sa nazbierala slusna kopka tahacikov
Ked nasli susedovi pod zadkom fajnu zasobu, tak som neudrzal vybuch smiecu a ona prsla za druhym susedom ze postavte sa, a som videl ze je zle, a jak som sa ja postavil, tak som sa ho spod nohy snail zosunut na zem, ale nezosunul sa nejako ostal medzi nohou a sedadlom, ale nic si nevsimla, ani neviem ako sa mi to podarilo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cicatrix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2006 Príspevky: 317 Bydlisko: CITY fest ZH Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2007, 19:45 Predmet: |
|
|
| will.i.am napísal: |
Dnes na skuske jaka parada. Kazdemu co nasli tahak, tak mu ho len bez slova zobrali a pisalo sa dalej. Na katedre sa nazbierala slusna kopka tahacikov
Ked nasli susedovi pod zadkom fajnu zasobu, tak som neudrzal vybuch smiecu a ona prsla za druhym susedom ze postavte sa, a som videl ze je zle, a jak som sa ja postavil, tak som sa ho spod nohy snail zosunut na zem, ale nezosunul sa nejako ostal medzi nohou a sedadlom, ale nic si nevsimla, ani neviem ako sa mi to podarilo  |
jú a toto téma o blicovaní a nie o ťahákoch.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
matushka16 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 8 Bydlisko: Nové Mesto nad Váhom Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2007, 15:57 Predmet: |
|
|
ach jaj,ja veru tento rok som sa akosi rozbehla s tym blicovanim a teraz to tak aj dopadlo malo znamok,z dacoho ani nic,same skusanie a ja len ucenie ucenie ucenie posledne 3-4 tyzdne...ako,tieto stresy teraz zazivat,asi sa buduci rok trocha zmeirnim,bo tot nem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 1089 Bydlisko: wszystko poszło w ch*j Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2007, 16:22 Predmet: |
|
|
my sme v skole mohli blicovat uplne v pohode, kym triednemu nesiblo. odvtedy treba nosit peciatky od lekara Ja osobne sa blicovat bojim, aj ked raz som odisla z matiky;) maximalne tak niekedy zaspim alebo si zle pozriem zmenu rozvrhu...snazim sa to neprehanat:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ambroid Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.06.2007 Príspevky: 46 Bydlisko: Moj Dom :P Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2007, 18:04 Predmet: Re: Blicujete? |
|
|
| miso2911 napísal: |
| pre tych ktori chodia este do skoly..blicujete? vela, malo? skusili ste to uz vôbec? tak ze ste to nepovedali rodicom a isli ste za skolu a napisali si ospravedlnenku alebo poviete rodicom nech vam nieco napisu a je to?? |
Minule sa ma kamos spytal ci pojdeme do ICafecka. Ta sme sli. Ospravedlnenku mi napisala kamoska, ona si tym inak aj zaraba, pismo vie menit na 100roznych sposobov. Raz som sa poriadne nenaucil na pisomku, [prva hodina] tak som to fake-ol ze mi meskal bus. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Josifek Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.02.2007 Príspevky: 491 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2007, 20:24 Predmet: |
|
|
Aaaaaaaa samozrejme, super tema
Takze tento rok cca 150 OSPRAVEDLNENYCH hodin(ospravedlnenky si tlacim sam) Vacsinou ked je nejaka pisomka, alebo tazky den a potrebujem zariadit nejake veci v meste. Odidem z domu, kym mama odide do roboty zariadim veci v meste a potom sa vratim s5. Raz to bola tesnotka: Vratil som sa domov priskoro(nebolo treba nic vybavit) a kukam ze dvere otvorene. (asi 10 min som sa skryval na zahrade za takym pristreskom, kym som pocuj ze za sebou zavrela a zamkla. No netak mi lepilo) |
|
| Návrat hore |
|
 |
micpu Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 402 Bydlisko: WC Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2007, 11:20 Predmet: |
|
|
uz chodim na vysku takze tu to je naopak...ked nepridem na dolezitu prednasku tak uskodim sebe a to velmi...ale na strednej hlavne 3 a 4 rocnik to bolo permanentne ...mali sme aj dohodnute miesto so spoluzikmi kde sme sa stretavali...a mali sme aj triednu peciatku od lekara...dakto nechal vyrobyt lekarsku peciatku (samozrejme po znamosti tusim jeho bratranec abo kto vyrabal peciatky) s menom lekara ktory samozrejme neexistuje. Nepouzivali sme tu peciatku stale aby to nebolo podozrive. Takisto sme mali aj zopar hromadnych utekov zo skoly...cela trieda sa cez poslednu prestavku zbalial a odisla...slovencinarka prisla do triedy a  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1499 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2007, 18:47 Predmet: |
|
|
U nás v škole je celkom príjemný systém. Keď sa niekto nudí tak si jednoducho ľahne na zen alebo sa vykvasí do kresla na vankúš a proste si pospí alebo niečo a potom už človek ani nemá potrebu utekať zo školy lebo tam sme v podstate medzi kamošmi takže je tam príjemne. Síce to nie je oficiálny systém ale väčšina učiteľov si zvykla a začala uvažovať rozumne že ´tí zlí aspon dajú pokoj keď spia a nerušia tých čo sa chcú učiť´  |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2263 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2007, 19:19 Predmet: |
|
|
| Cicatrix napísal: |
| jú a toto téma o blicovaní a nie o ťahákoch.... |
podla mna blicovat ma viac vyznamov a co sa tyka skoly tak to je podvadzanie vseobecne a nepatri k tomu len chodenie poza skolu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ledenaster Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2006 Príspevky: 785
Zaslal: 25 Jún 2007, 19:48 Predmet: |
|
|
NO.............myslim ze tento posledny tyzden asi velmi nebudeme chodit do skoly ne ???
UZAVRETA DOCHADZKA ! ! !
My sme dnes odovzdavali knihy......ja som o tom nevedel lebo mi kamos nezavolal...................aspon som mu to pekne vytmavil
Takze zajtra MUSIM ist do skoly.................budeme upratovat, cistit atd... ach jaj.......  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pishta Light Professional

Stav:  Založený: 19.01.2005 Príspevky: 805 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2007, 20:10 Predmet: |
|
|
Hej dnes sme chceli ist rano na zlate namiesto skoly,ale v skole sa cistili a smirglovali lavice,ale aj tak sme sly,tak sme s zisli kusok od skoly,chyba ,no a ako tam vsetci smirglovali lavice museli ist kupit brusny papier a cesta do obchodu viedla akosy cez miesto nasho stretu,ucitelka do obchodu nesla ale nejako sa to prekeclo Tak triedna hned volala mamickam,ktore o tom samozrejme vedeli lebo vacsina im to povedala a rodiacia suhlasili ze posledny tyzdnen sa mozme uliat,no ale rodicia sa do telefonu triednaej robili ze o nicom nevedia a ze ich syn/dcera blicoval Tak aj ked je uzavreta dochadza triedna urobila v skole velke bumm ludia co chceli ist na zlate museli prist spat do skoly, a cele sa to riesilo ale fakt neviem co riesla,teraz,mozno ze ostatny tam dreli na laviaciach a my sme chceli ist na zlate .Vyhrazala sa 2 zo spravania Zajtra seci donesieme ospravldnenky ale stale to chce riesit no co,mame v p...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wewka Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.08.2007 Príspevky: 64
Zaslal: 03 Nov 2007, 17:30 Predmet: |
|
|
jak citam tak niektori su tu pekne kveitky ja som tiez uvazovala ze si blicnem..ale mam strach ze by mi to nepreslo,a za neospravedlnenu by ma fotrovci zabili |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|