|
|
|
| Autor |
Správa |
miso2911 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 214 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 23:18 Predmet: Blicujete? |
|
|
| pre tych ktori chodia este do skoly..blicujete? vela, malo? skusili ste to uz vôbec? tak ze ste to nepovedali rodicom a isli ste za skolu a napisali si ospravedlnenku alebo poviete rodicom nech vam nieco napisu a je to?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
dbco Light Star

Stav:  Založený: 12.01.2007 Príspevky: 237
Zaslal: 27 Feb 2007, 23:41 Predmet: |
|
|
| ja som bol parkrat ked sme robili chripkove ale inak casto nechodim lebo z toho mozes mat pekne problemy a mozu ta aj vyhodit. radsej si tam odsedim a prespim tych par hodin. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7848 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 23:41 Predmet: |
|
|
s trojkou zo spravania a s podmienkou asi tazko
ale za skolu bez vedomia mami som nikdy nebol... a take ze sa mi nechce tak to je mozno 2x do roka... inak som cisty...99% zo 100 mam odchodenych urcite  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3410 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 0:11 Predmet: |
|
|
Vážne iba pár krát
Najčastejšie z chémie a nemčiny. Z ospravedlnenkami nieje problém. Na našej skúl máme taký systém ospravedlneniek, že to falšujú aj primáni  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 704 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 0:12 Predmet: |
|
|
no mne mama napise stale  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2336 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 0:18 Predmet: |
|
|
nj bol ale nejak ma to nebavilo.ospravedlnenka no problem(doktorka je partacka) problem je ze proste nie je co robit ked blicujes.do mesta som ist nemohol aby ma nevidela matka alebo nejaka profka a po kamaratoch a po krcmach sa mi chodit nechce.a dalej som nechcel mat problemy ako moji kamosi ze im na to prisli a mali zarachy a zle znamky a podobne problemy.o to ja nestojim.radsej si to odsedim v skole kde je vacsia zabava.dva krat ci kolko som bol mi stacilo.uz nikdy viac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2771 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 0:27 Predmet: |
|
|
| mame skveleho triedneho, ak mas priemer do 2,2 mozes blicovat v ramci normy ale to nie je verejna dohoda samozrejme... no a tak si chodim do skoly ako sa mi chce |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2634
Zaslal: 28 Feb 2007, 0:35 Predmet: |
|
|
hehe pamätám na tie časy ...
stredná škola , posledný ročník ... partia sme sa stretli pred školou :
" Čaute , čo máme prvú ? "
" Nemčinu "
" Ideme do GoGa ? " ( gogo - bar v našom bydlisku )
" Jasne : P "
Kamarát iba prichádzal k nám a už jeho prvá veta znela , kde ideme ?
No v štvrtom som mal 36 neospravedlnených - taká pohodová 2 zo správania ...
Inokedy mi ráno cestou do školy zavolal kamarát :
" Nože prídi na kávu do GoGa , teraz ma vytiahlo ( automaty ), jedna hodina Ťa nezabije "
Prišli sme o 13:00 na poslednú telesnú , lol
A ešte prípad kamaráta ale z inej triedy , chodil s nami ... mal školu úplne v ... na konci roka mal 226 neospravedlnených hodín , jeho triedny , prepitý alkoholik mu dal jednotku zo správania
Až po upozornení od kolegov ho vyrazili , hehe
Jáj bože tie časy, tak mi chýbajú |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 937 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 0:46 Predmet: |
|
|
schw33k
to mi pripomína moje školské časy... tiwež to u nás fungovalo podobne.
A haluz bola keď zo školy zdrhla celá trieda... ha!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 28 Feb 2007, 0:48 Predmet: |
|
|
no to sa stalo aj u nás ,hehe , samozrejme , jedno jediné dievčatko zostalo sedieť v prednej lavici ( taká sa všade asi nájde )
no a za ňu sme schytávali zjeby  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Feb 2007, 0:50 Predmet: |
|
|
Aj my sme takých mali a veru párkrát sme ich aj na silu vytiahli...heh...
Ospravedlnenky som si už písal sám a ani som sa rodičou nesnažil napodobnovať, takže keď mi oni písali ospravedlnenku, ešte som si ju musel ja prepísať... heh |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 28 Feb 2007, 0:55 Predmet: |
|
|
No my sme mali v škole najskôr triednu " spisovateľku "
Každý kto niečo potreboval prišiel k nej , fakt mala na to talent ...
No a potom neskôr , sa nám aj to zunovalo , mali sme to na háku
Triedny : " No , kde si bol Jožo ? "
Ja : " Doviezli nám chladničku , tak som musel ísť " ( už pri hovorení mi tiekli slzy z očí od smiechu )
Triedny : " Aj s Ondrom a s Mišom ? "
Ja : No , hej , ťažká je
Triedny : takže nič ?
Ja : No nie , ďakujem ...
Triedny : Nemáš začo 4 neospravedlnené chlapci
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Feb 2007, 0:59 Predmet: |
|
|
| Vidiš? A ja som nemal ani jednu neospravedlnenú hodinu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2299 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 2:00 Predmet: |
|
|
Njn a celkom casto. Na telesne chodim len ked mam chut zahrat si futbal, inak si radsej tie dve hodiny (nulta a prva) pospim, prvy pol rok som tam bol tusim len raz. Casto rano vstanem a poviem si ze na to serem, a pridem az na nejaku tretiu-stvrtu hodinu, alebo pridem domov o par hodin skor. Ale snazim sa to obmedzovat, vsetko ma svoje hranice a ja mam talent v balancovani  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wlado_v Light Star

Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 258 Bydlisko: P-city Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 5:42 Predmet: |
|
|
to je jasne vo stvrtaku na stredej to bola samozrejmos...a ked bol ohlaseny diktat tak nehorzi aby som prisiel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|