Blížia sa prázdniny, co budete robiť ?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
peterkozel
Medium Professional
-
pancuska26
Expert
urcite budem v pondelok behat pred chlapcami aby mi uz dali pokoj
..ze uz nechcem ist do vani ,ze dnes som tam uz bola.....a ostatne dni...budem sa regenerovat na tazky april......aby som sa nenudila zatiahnem do toho aj mojho priatela a bude pohodicka...a urcite ked pride ujo dobre pocasie pojdeme niekam do prirody na opekacku
...
-
Mek
Addict
je to moj prvy rok, co uz prazdniny nemam (a ze mi ani nechybaju) - som prvak na VS.
Nasi chcu ist na chatu, ale mne sa nechce, lebo len pridem z intraku cely ucestovany, aby som cestoval hned znova...
takze asi budem doma, trosku si oddychnem od skoly pred kompom
no a sibat mi uz nebude, uz som z toho vyrastol a skor ma taketo tradicie obtazuju, nez bavia
Nasi chcu ist na chatu, ale mne sa nechce, lebo len pridem z intraku cely ucestovany, aby som cestoval hned znova...
takze asi budem doma, trosku si oddychnem od skoly pred kompom
no a sibat mi uz nebude, uz som z toho vyrastol a skor ma taketo tradicie obtazuju, nez bavia
-
makaveli
King
presne, s tymi prachmi a zobrakom si to vystihol aj s tym ze to pchaju, je to tak, nemam rad velku noc, je to trapny sviatok..kukiak napísal:to je jasne, ale vsade ti to aj tak pchaju do ruk a proste...vyrastol som z toho..starke a rodinu pojdem pozret inokedy ako v pondelok..
njn asi nie som dobry tradicny slovak