bluethooth auticko pre SE

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Ale ved to je v cechach . ja pozrem aj na slovensku . som videl niekde ale tych 500 sk uz nenajdemem to bola sanca . a s nabijanim . nemas neaky stary ericsson doma ? ak nie tak na nabijanie byt tebou kupim neaky stary ericsson . napr. t100 alebo tie R128784785245215 . viete ktore myslim ? to kupis do 300 sk a mozes ich pouzivat napr. na o2 alebo si kupis len tak púrima ale easy . ja napr. planujem kupit sony ericsson t100 . bol to moj druhy telefon a ukradlôi mi ho . mam nan dobre spomienky . a kupim si prima kartu lebo brat ma zadara hovori do orange . ja to mamm premyslene :D

EDIT : Takze som si vsimol ze si sa nieco pytal . na w300i ti to pojde ale nenabijes to tam dole je link na sk shop .

Kód: Vybrať všetko

http://www.shopcenter.sk/product.asp?productid=3737
IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

super kupim od sestry stary mobil nabijacku kupim v obchode + kupim auto a mozme ist an to
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

No vidis .
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

nj drahsie to by aj nevadilo...akurat len to ze ak nemam podporovany telefon tak si mozem max oci lepit na screeny toho auticka :?

edit: mno to je tiez riesenie kupit podporovany telefon...ale zase by sa mi nechcelo napr do skoly nosit dva telefony plus auticko....na spestrenie volnej chvile cez prestavku :)
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

no skoda..moze to byt super, ale 1400sk za to nedam tych 535sk by som bol ochotny obetovat ale 1400 je moc
Napísať odpoveď