Bojove umenia a pod.

O športe...

Ktoré bojové umenie je vaše najoblúbenejšie ?

Muay Thai
95
28%
Kung Fu
30
9%
Karate
24
7%
Judo
8
2%
Capoeira
30
9%
Aikido
39
12%
Combat Sambo
6
2%
Taekwondo
29
9%
ine
74
22%

Celkom hlasov: 335

Ivko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ivko »

Ja trenujem tradicne karate vo Filo sporte.
Zajko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zajko »

Všetci podcenujete karate ale karate je 1 naj bojove umenie a clovek zacne chapat karate minimalne po 7 rokoch treningu a ako dakto pisal ze kop vykrit rukou tak tam nejde o to ze ja ti vopcham ruku do smeru nohy to si kde pocul ja ti tu nohu aj zlomim ak budem chciet.
Dufik
Amateur
Amateur

mh

Príspevok od používateľa Dufik »

Traktorista napísal:ja osobne robim

Kód: Vybrať všetko

http://www.ving-tchun.sk
a som max spokojny, nie som sice ziaden borec, predsa to robim len daco vyse pol roka, ale urcite sa moje schopnosti zlepsili, a o take dva roky uz budem fakt good, je to velmo ucinne, a take srandy ako capuera su sice pekne, ale nie je to bojove umenie, proste je to aby si zbalil baby, ale hocijaky netrenovany ozran ti da na hubu, a karate, kamos to robi uz asi 5rok, ma neviem aky pas, ale dam ho dole behom 15sek.
pozeram dalsi expert na capoeiru, to ze si videl jedno video a pocul par teplych slov nenapoveda ze o tom nieco vies. Ale ako po sty raz, dalsiemu n00bovi to trosku ozrejmim:
Capoeira je roznorode umenie, je vela skupin ktore sa zameriavaju na tradicne tance, akrobaciu, bojove umenie a pod. Jedna z najznamejsich na svete je Abada, ktore je mix ako povodnych tak aj novych prvkov. K tomu pokrocila capoeira pridava aj prvok brazilskeho jiu jitsu (ci jak sa to pise).

Ak sa chces porovnavat s capoeirstami, tak s ABADA, mas ty stastie ze dokonca v Bratislave jedna skola je. Ked tak frajeris, chod tam vyzvat jedneho brazilcana, je len 160 cm vysoky, to zvladnes, ne ? Pripomeniem ti len, ze peniaze si zarabal hlavne na ultimatoch, KF1 a podobne...
good luck n00b
capoeira.sk
yks
Medium Expert
Medium Expert

Re: bojove umenia

Príspevok od používateľa yks »

drakeman napísal:

Kód: Vybrať všetko

http://im.super.cz/fun/05/70-asie.wmv
co na to hovorite?
dost blbost ... hentake saskovanie ti je na ulici na dve veci ...
:roll:
Robcsi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Robcsi »

yks napísal:
no chalani vedia, su šikovný, ale nič netreba podceňovať, dostal by si jednu kopačku od ních a mesiac by si jedol kašu a neviem či by si potom hovoril, že je to blbosť :?
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

yks napísal:dost blbost ... hentake saskovanie ti je na ulici na dve veci ...
nebol by som si celkom isty. je pravda ze je to dost na smiech, ale vdy lepsie veduiet aspon daco a uprabit sa nohami rukami ako dostat nakladacku
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

yks napísal:
tiez si myslim ze je to viac gymnastika ako nieco co ma cosi spolocne s bojovym umenim
yks
Medium Expert
Medium Expert

Robcsi napísal:no chalani vedia, su šikovný, ale nič netreba podceňovať, dostal by si jednu kopačku od ních a mesiac by si jedol kašu a neviem či by si potom hovoril, že je to blbosť
no sikovny su, ale to je asi tak vsetko. vyuzitie hentakeho hopsania je jedine v teoretickej rovine :wink: a tu tvoju poznamku o mesacnom jedeni kase radsej prehliadnem...
drakeman napísal:nebol by som si celkom isty. je pravda ze je to dost na smiech, ale vdy lepsie veduiet aspon daco a uprabit sa nohami rukami ako dostat nakladacku
no vsak preve, ze viem aspon daco je pricinou toho, ze mi to je na smiech :wink:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

yks napísal:no vsak preve, ze viem aspon daco je pricinou toho, ze mi to je na smiech :wink:
na co si sa to potom ucil ked ti to je smiesne?
yks
Medium Expert
Medium Expert

drakeman napísal:na co si sa to potom ucil ked ti to je smiesne?
muay thai :wink:
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eXo »

ja som robil tai-chi, karate, thajsky box. i ked karate ako maly a thajsky box viac menej nie od profesionala... Teraz mam vlastne bojove umenie. take privatne. Ucim par kamaratov a je to viac menej par veci z ostatnych bojovych umeni a potom vlastne paky a uderi. Je to hlavne na ulicu zamerane. Taky streetfighter styl.
Prílohy
Tak toto je napr. Tai-chi este par rokov do zadu.
Tak toto je napr. Tai-chi este par rokov do zadu.
taichi.jpg (40.46 KiB) 1717 zobrazení
sakul20
Light Expert
Light Expert

Jeet Kune Do

Príspevok od používateľa sakul20 »

nema niekdo stranky ako sa naucit toto bojove umenie??? nikde to nemozem najst, prosiim pomozte. Dakujem.

PS:moze byt aj akido, abo nejake ine bojove umenie dakujem.
Maki
Darca
Darca

Re: Jeet Kune Do

Príspevok od používateľa Maki »

sakul20 napísal:nema niekdo stranky ako sa naucit toto bojove umenie???

nechapem ako sa chces ucit bojove umenie zo stranky... urcite je v tvojom meste nejake to dojo - teraz ich je vela, zajdi do niektoreho, pokecaj s trenerom,ze o co tam ide a ci mozes zacat cvicit... urco sa nieco vyriesi - ale zo stranky ee - skusal som sa ucit karate z knihy - asi 3 mesiace a nic som nevedel - preto odporucam zivy pristup...
sakul20
Light Expert
Light Expert

Re: Jeet Kune Do

Maki napísal:nechapem ako sa chces ucit bojove umenie zo stranky... urcite je v tvojom meste nejake to dojo - teraz ich je vela, zajdi do niektoreho, pokecaj s trenerom,ze o co tam ide a ci mozes zacat cvicit... urco sa nieco vyriesi - ale zo stranky ee - skusal som sa ucit karate z knihy - asi 3 mesiace a nic som nevedel - preto odporucam zivy pristup...

hmm tak skusim, ale ked u nas je iba karate, box, kickbox.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jj skus, a mozno je u vas aj nieco o com nevies, treba sa len spytat ludi co by to mohli vediet - trenerov - ti sa zvyknu navzajom poznat ;) pripadne sa spytaj niekoho znameho ci o niecom nevie aj v blizkom okoli - napriklad zvolencania chodia ku nam dost casto na aikido - do BB(22km)...
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

tiez som presvedceny ze ucit sa nieco take ako bojove umenie cez http:// :? sa neda
ja som trenoval karate a viem ze zo zaciatku ta musi niekto viest
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa elko520 »

Wing Tsun-Kung-fu! www.ewto.sk Vrelo odporucam! Je to kung-fu prispôsobene na boj na ulici! Za 3 roky sa tam naucis viac ako na nejakom karate
za 10 rokov (bez urazky, bol to len priklad) Pre vsetky vahove kategorie a vekove skupiny. Podstatou je : "Search and Destroy!" (najdi a znic)
sakul20
Light Expert
Light Expert

elko520 napísal:Wing Tsun-Kung-fu! www.ewto.sk Vrelo odporucam! Je to kung-fu prispôsobene na boj na ulici! Za 3 roky sa tam naucis viac ako na nejakom karate
za 10 rokov (bez urazky, bol to len priklad) Pre vsetky vahove kategorie a vekove skupiny. Podstatou je : "Search and Destroy!" (najdi a znic)
nevyzera to byt zlee len keby to bolo blyzsie k Dubnici nad Vahom :-(((
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

elko520 napísal:Wing Tsun-Kung-fu! www.ewto.sk Vrelo odporucam! Je to kung-fu prispôsobene na boj na ulici! Za 3 roky sa tam naucis viac ako na nejakom karate
A je to lepsie ako thaiskybox????? :?:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: mh

Príspevok od používateľa Traktorista »

Dufik napísal:Ked tak frajeris, chod tam vyzvat jedneho brazilcana, je len 160 cm vysoky, to zvladnes, ne ? Pripomeniem ti len, ze peniaze si zarabal hlavne na ultimatoch, KF1 a podobne...
good luck n00b
capoeira.sk
hm, a ja snad hovorim ze ho zlozim alebo co,...
ked je taky super, nech si zobere thajca, 160cm vysokeho,... to by som xcel vidiet,.. ale ty asi nie, lebo ten tvoj majster kuaaa-dzun-cun by bol dost rychlo dole,...
Napísať odpoveď