|
| Boli ste v Tv |
| Áno |
|
66% |
[ 134 ] |
| nie |
|
33% |
[ 69 ] |
|
| Celkom hlasov : 203 |
|
| Autor |
Správa |
bax Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 427 Bydlisko: Orava Karma: 
|
Zaslal: 11 Sep 2006, 15:50 Predmet: |
|
|
ja som v regionálnej telke pomerne často...raz somnou aj rozhovor robili...ináč som tam iba ako človek z davu
a aj na STV v športe som bol ako malí...ale len ako stojím v pozadí... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1920 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 11 Sep 2006, 21:21 Predmet: |
|
|
| AppleBred napísal: |
Pracoval som v skolskom casopise, a ked sme uz po x- krat vyhral prvu cenu tak o tom bola cela relacia v markize. (doma s markizou ci ako sa to vola ... poobede okolo 15.00)  |
kam chodis do skoly? nie nahodou na sportovy gympel do TT? oni castokrat vyhrali... ich casak je fakt super (teta tam ucila). aby som nebol OT tak raz davno som bol v telke v deresi ked sa spoluziak pytal otazku "kde sa skryva usama bin ladin" a ja som sedel vedla neho v bezovej koseli a vyzeral jak debil myslim ze tam bol vtedy meciar  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hocico Light Expert

Stav:  Založený: 10.09.2006 Príspevky: 40
Zaslal: 11 Sep 2006, 22:19 Predmet: |
|
|
Ako vsetci rodicia ,aj moji zomna chceli mat.ing,mudr,judr,alebo hocico len nech su namna pisny a tak ma vselikam prihlasovali.Karate,klavir,gitara,modelovanie.elektronicke kruzki,prirodovedne,harmonika,tanec,spev a ako kazde dieta som samozrejme nikde dlho nevidrzal,ale napokon ma prihlasili do jedneho ludoveho suboru ktori by ste neverili ma normalne bavil. Tak som tam tancoval a spieval as od 11 do cca.16. Velmi sa mi darilo a zacal som chodit na vseliake,najprv len malicke bezviznamne sutaze,ktore ale znamenali vela pre mojich rodicov a uz ma aj videli ako buducu hviezdu a tak som spieval a tancoval.Pozdejsie som zacal chodit na skolske,okresne,(uz aj s ako tak vyznamnejsou porotou)az som sa nakoniec dostal do BA na celoslovenske kolo.Asi 3x. Volalo sa to SLAVIK myslim. To uz rodicia neuvazovali ze zomna raz hviezda bude,ked ma uz videli 3roki zasebou v telke (poznate rodicou) tak to uz bola moja buducnost specatena.Zacali mi platit doucovatelou spevu tanca a neviem coho este.Kazdy den som mal nabity ze som nestihal od jedneho ucitela k druhemu.Si viete predstavit 16rocneho pubertaka,ako sa mu asi chce cele dni pretancovat a prespievat.Potom ma to prestalo bavit a neak som si doma viplakal ze s tym uz chcem prestat.PODARILO SA!!Konecne sa zomna stal v 16 rocny normalny pubertak pachtiaci po dievcatach a konecne som mal pokoj od mikrofonu a od kroja.Ja viem je to dlhe a dost odveci,toto co tu pisem ale je tam spomänute aj ze som bol 3x na stv 1-2.Teraz mam 22 a rodicia ked vidia v telke neakeho folk.spevaka ,mi ho hned ukazuju,spomynaju ze aki som bol v tom kroji "chrumkavucki" a ze aj ja som mohol vidrzat pri tom co mi slo. Uff,ze je to uz zamnou.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 12 Sep 2006, 13:10 Predmet: |
|
|
| no ja som sa vydel v deka hitoch, vzadu sme sa s chalanmi rozpravali.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6662 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 12 Sep 2006, 13:15 Predmet: |
|
|
| ppt napísal: |
To si hral za SVK?  |
Nie. To som este nemal slovenske obcianstvo. Cize "len" za Chorvatsku repre. Ale B skupina tiez nebola na zahodenie. Vsetok ten luxus, osobne podanie ruky od Reneho atd, stat pod svojou statnou vlajkou, pocuvat hymnu, s pocitom, ze na teba pozera cele Francuzsko.. Fakt parada a zazitok na cely zivot.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppp100 Amateur

Stav:  Založený: 28.08.2006 Príspevky: 13
Zaslal: 12 Sep 2006, 13:50 Predmet: |
|
|
| Ja som bol ale iba v mestskej telke |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 538 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 12 Sep 2006, 15:02 Predmet: |
|
|
nie este som nemal tu cest  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Neexie Expert

Stav:  Založený: 04.12.2005 Príspevky: 152 Bydlisko: B.R.A.T.I.S.L.A.V.A - Pet Karma: 
|
Zaslal: 12 Sep 2006, 18:17 Predmet: |
|
|
ja ked som bol nako 3tiak tak sme isli na mikulasa pred skolu a neco sme kecli a natocili ma ale vobec ma nebolo vidiet ale som bol spokojny s tym z som tam mal aspon byt. Mno este nekedy v prvej triede som bol v radiu takcitak som to nepocul. A pred rokom som bol v Nieco za nieco ako bol ten bu*ik a zdrzoval film  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1920 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 12 Sep 2006, 19:18 Predmet: |
|
|
jaj a este si spominam: ked sme boli zo skoly v anglicku tak sme boli prave v londyne a asi o mesiac neskor bol v telke na Reality TV dokument nejaky a tam sme stali cela skupina jak telce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2983
Zaslal: 12 Sep 2006, 19:52 Predmet: |
|
|
Ja som také "štastie" nemal aby som bol v telke  |
|
| Návrat hore |
|
 |
C954 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.05.2006 Príspevky: 204 Bydlisko: Pozsony Karma: 
|
Zaslal: 12 Sep 2006, 21:06 Predmet: |
|
|
V pohodicke kopu krat nie to este clovek natacal ale i bol v TV nie to este bol dramaturg, ale dokonca este buzeroval TA3 is da best  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dadikaPD Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2006 Príspevky: 82 Bydlisko: PD-city Karma: 
|
Zaslal: 13 Sep 2006, 21:26 Predmet: |
|
|
ja som bola na 1 tke asi tak pred 8- mimi rokmi v relacii CRN-CRN to bolo to co uvadzal majster N a ja som tam bola cvicit ete aj s dvoma babami nasu zostavu co sme s nou boli na majstrovstvach Slovenska v sportovom aerobiku.bola to dobra haluz.bol tam vtedy s nami aj jeden chalan z naseho klubu.Asi tak.Fajn spomienka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton24 Light Star

Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 205 Bydlisko: bn Karma: 
|
Zaslal: 14 Sep 2006, 10:09 Predmet: |
|
|
ja som tam bol ked bola ta sutaz s petrom kocisom a vyhral som televizor  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1628 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 14 Sep 2006, 12:16 Predmet: |
|
|
Ja som bol na STV1 v správach ked ukazovali brutálny zákrok voči členom Slovenskej pospolitosti  |
|
| Návrat hore |
|
 |
koudy15 Light Expert

Stav:  Založený: 02.09.2006 Príspevky: 42 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 18 Sep 2006, 18:05 Predmet: |
|
|
| ja som bol na joj-ke ked sme vyhrali titul majstra slovenska |
|