Boli ste uz niekedy v televizii ??
-
[email protected]
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tak ja som bol v telke na STV1 v relácii Detská Niké
Neviem, či si to ešte pamätáte. Vlastne vyžrebovali sesternicu ale ona mala ešte vtedy málo rokov, tak som ju išiel zastupovať. Mal by som mať ešte niekde šiltovku
Aj na páske to mám nahraté. Keď sme to pozerali neskôr s mojimi kamošmi, tak dobre si zo mňa ujeb**li 
-
Daemonko
Light Expert
no bola som raz na stv tam mi boli vidiet nastastie len ruky jak skacem v dave
, potom v markize v novinach
(omg)
a ked som bola na vianocych trhoch v blave tak mna a dve kamosky "oslovila" jedna tv nautik ci take nieco aby sme zazelali nieco divakom na sviatky
a my sme akurat varene cervene vinecko popijali 
-
Stenky
Professional
ja som bol asi dvakrat ale nevidel som sa
1. cez svetovy pohar vo futbale v portugalsku ma jeden redaktor zastavil aj s kamaratkou ze co si myslime a tak (ja futbalovy antipozerac som kecal debiliny)
2. ked TA3 natacala prvy zapas florbaloveho kola jeden vikend, zrejme ma bolo vidno na striedacke ako sedim
1. cez svetovy pohar vo futbale v portugalsku ma jeden redaktor zastavil aj s kamaratkou ze co si myslime a tak (ja futbalovy antipozerac som kecal debiliny)
2. ked TA3 natacala prvy zapas florbaloveho kola jeden vikend, zrejme ma bolo vidno na striedacke ako sedim
-
miki690
Medium Professional
v Jojke pred par rokmi ... sme boli na exkurzii v nejakom meste uz neviem kde, ale akurat ked sme obdivovali nejake historicke pamiatky
tak jojka tam tocila reportaz o tom ako si nejaky pypek zaparkoval auta v centre mesta a hoci mu fizli dali papucu tak sa na to vykaslala a tie auta tam stali dva tyzdne ... a netusim z akeho dovotu to kameraman zvrtol na nas
ale nakoniec sme sa do zostrihu dostali , co tiez nechapem
inac ... tak normalne som bol v lokalnej televizii asi 2x , este ked som praktizoval Judo tak zvycajne sme predvadzali nejaky zapas pred kamerou ... ale v tej lokalnej televizii som sa nevidel
vlastne tam som nevidel este ludi
ale vazne stale ked zapnem tak je tam len program v kine pripadne nejake udalosti v meste
ale vraj som tam bol ... 
v lokalne HNTV
sme boli s kamosom na jazzovom koncerte a nas tam zachytili (nechceli nas ale primatora co sedel za nami) ale boli sme v telke
. odvtedy sa moj zivot rapidne zmenil. ukazuju na mna prstom ze "aha ten co bol v telke pred primatorom" a "hla na toho typka co bol v telke"
uzasny pocit. ale nezavidim tym holiwudskym hviezdam. maju to tazke