Boot-ovateľné DVD - Win_XP_Pro_SK_SP3
-
Zawi
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Boot-ovateľné DVD - Win_XP_Pro_SK_SP3
Ahojte všetci.Takže...mám takýto problém:stiahol som si u ulož.to Windows XP Professional CZ+SK SP3.Tento Windows bol zabalený vo WinRAR archíve.Rozbalil som si archív,a Windows som si šupol na môj USB kľúč,pretože som nutne potreboval nový Windows.Inštalácia v pohodičke prebehla,ale keď som sa dostal do časti,kam Windows nainštalovať,tak mi to nabehlo,a keď som chcel oddiel vymazať,a urobiť z neho 2 nové,tak mi to neišlo,lebo tam boli nejaké dočasné súbory.
Čo očakávam?
Chcem si spraviť DVDčko,na ktorom bude tento Windows.Avšak jedno takéto už mám,ale nebootuje mi z neho.A tak sa vás chcem opýtať,že ako spravím bootovacie DVD s Windows XP Pro CZ+SK SP3.
Čo som pre to robil?
Skúšal som už asi 20 návodov,ale ani jeden nefungoval.Minul som už 2 DVD disky,a mám už posledný.Prečo DVD disk?Lebo ten Windows má asi 1.2GB
Prosím,poraďte mi.
Ďakujem vopred za odpoveď.
S pozdravom,Zawi.
Čo očakávam?
Chcem si spraviť DVDčko,na ktorom bude tento Windows.Avšak jedno takéto už mám,ale nebootuje mi z neho.A tak sa vás chcem opýtať,že ako spravím bootovacie DVD s Windows XP Pro CZ+SK SP3.
Čo som pre to robil?
Skúšal som už asi 20 návodov,ale ani jeden nefungoval.Minul som už 2 DVD disky,a mám už posledný.Prečo DVD disk?Lebo ten Windows má asi 1.2GB
Prosím,poraďte mi.
Ďakujem vopred za odpoveď.
S pozdravom,Zawi.
-
hojko
Site Admin
Re: Boot-ovateľné DVD - Win_XP_Pro_SK_SP3
Samotny Windows XP SP3 cz ma do 700MB, vojde sa na CD. Zrejme si stiahol podomacku upravu vratane aktualizacii, inak si to vysvetlit neviem. Bootovacie CD/DVD spravis jednoducho, das vypalit image cez Neru, ImgBurn, UltraIso a podobne programy.
-
Zawi
Novice
Tam sú už aj ovládače,a podobné veci.Ale ja nemám súbor .ISO,ale len zložku,v ktorej mám tie inštalačné súbory.Keď inštaláciu spustím ako program,ide v pohode,ale keď chcem zbootovať,tak nejde
prosím,poraď...thx
-
hojko
Site Admin
Stiahni si bootovacie CD/DVD. Aky zmysel maju ovladace, ked tam aj tak nebudu vsetky a neustale vychadzaju nove verzie ovladacov???
-
Zawi
Novice
Ale to je jedno.Mne sa to nechce znovu sťahovať z ulož.to,lebo tam mi ide rýchlosť sotva 30 kb/s.Ja chcem len návod,ako spraviť bootovacie DVDčko.
Príklad.:
1.) Nejaký program,v ktorom dám adresu súborov od XPčka a pridá aj tú chu**** na to "Press any key to boot from CD..."
2.) Dám si to do formátu .ISO
3.) Vypálim na DVDčko,a ide to
Niečo takéto chcem...
Príklad.:
1.) Nejaký program,v ktorom dám adresu súborov od XPčka a pridá aj tú chu**** na to "Press any key to boot from CD..."
2.) Dám si to do formátu .ISO
3.) Vypálim na DVDčko,a ide to
Niečo takéto chcem...
-
Zawi
Novice
Nič v zlom hojko,ale to si mi toho dosť poradil
ešte k tomu v ang jazyku
ale ďakujem za ochotu pomôcť mi...počkám si aj na príspevky ostatných,a zatiaľ sa pokúsim niečo porobiť s tým,čo si mi dal.
-
hojko
Site Admin
Myslim, ze som ti poradil vsetko co bolo potrebne. To, ze nemas ciste DVD, ze ti pomaly stahuje alebo ze neovladas anglictinu nie je moj problem. Kludne si mozes najst navody v nemecko, francuzskom, pripadne ceskom ci slovenskom jazyku aj sam.
-
Zawi
Novice
Ja som to tak nemyslel,a ak som ťa urazil,tak sa ti ospravedlňujem.Z toho linku,čo si mi poslal,niečo chápem,a možno z toho niečo bude.A mne pomaly vôbec nesťahuje.Mne sťahuje priemerne 500 kb/s,ale ulož.to je strašne zalagované...a ďakujem za ochotu.
-
dobi235
Light Professional
nie je tato tema nahodou proti pravidlam fora?
Vsak tu nie je navod na crackovanie alebo co. Ide len o vytvorenie boot cd. Co je podla teba z tohto proti pravidlam?
-
Zawi
Novice
Nieje tu nič také,čo by porušovalo pravidlá fóra!Boot-ovacie DVDčko som vytvoril podľa návody,ktorý pridal hojko.Všetko funguje,a aktuálne mám už nový systém.Môžete zamknúť tému.
Ďakujem všetkým.
Ďakujem všetkým.
-
dobi235
Light Professional
Pravidlo 8:
Zakazuje sa: -zakladanie tém a písanie príspevkov
s obsahom žiadajúcim pomoc s nelegálne nadobudnutým softwarom (hry, programy atď.)
..ci stiahnuty windows nie je nelagalne nadobudnuty software
...ked nie tak nie
len sa pytam 
Zakazuje sa: -zakladanie tém a písanie príspevkov
s obsahom žiadajúcim pomoc s nelegálne nadobudnutým softwarom (hry, programy atď.)
..ci stiahnuty windows nie je nelagalne nadobudnuty software
-
Grim
Darca
...nie je...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Stiahnutie samotného .iso súboru nelegálne nieje (pokiaľ je legálne uploadnuté) ale tu ide o nelegálne skopírovanie a nelegálne zdieľanie na uloz.to takže by to malo byť nelegálne