Ja mám taký problém, že chcem reinštalovat WinXP a pri nastavení v biose ,ked mám na prvom mieste boot from DVD-RW, potom HDD a nakoniec flopy mi nechce bootovat z CD! Pri stlačení hociktorej klávesi mi aj tak načíta OS z HDD! Neviete kde je problém Dík!
Boot z dvd-RW mechaniky
Boot z dvd-RW mechaniky
Nazdárek!
Ja mám taký problém, že chcem reinštalovat WinXP a pri nastavení v biose ,ked mám na prvom mieste boot from DVD-RW, potom HDD a nakoniec flopy mi nechce bootovat z CD! Pri stlačení hociktorej klávesi mi aj tak načíta OS z HDD! Neviete kde je problém Dík!
-
uelektronik
Star
si si naozaj isty tym ze to medium je bootovatelne (dobre napalene)? ak hej, tak ti mozno pomoze to co mne. ja som mal mechaniku nastavenu ako master a nechcelo tiez bootovat, prehodil som na slave a nabootovala. ak ani to nepomoze, tak skus tam na prve boot zariadenie nastavit namiesto dvdrw presne miesto kde sa mechanika nachadza t.j. napriklad IDE-2 (neviem kde ju mas)