jojo, po pci fimik.... odporucam kazdemuVesper napísal:dost sranda aj ked to niekedy pride az hnusne ako si robi srandu z kazachstanu... ale inteligenti sa zasmeju a sprosti to zoberu ako fakty... takze ja to beriem ako milu komediu ale do kazachstanu by som sa pozriet v pohode siel
Borat
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Je to herec/komik/ Sacha Baron Cohen. Stvarnuje okrem ineho aj postavu Ali G. A Borat je jeho dalsi pseudonymom. A stvarnuje ho, ako kazasskeho reportera. Viac o nom najdes tuto aj o jeho "postavach".M4jk1:-) napísal:stale mi unika pointa , prvy krat som pocul kto je to ten Borat a co vlastne robi to je nieco ako jackass? alebo co?niejaky t-pek z Kachazstanu ktory si robia srandove videa?
http://en.wikipedia.org/wiki/Sacha_Baron_Cohen
Ja som bol na Borata v kine zadarmo,mal som listky z FunRadia.
Mne sa pacil zaciatok s detmi v skolke a tiez plavky,potom ten kazdorocny beh pred zidmi,potom stym tucnym v hotely na posteli,potom v tom starozitnictve co porozbijal drahe taniere...
a tak by som mohol opisat kazdu scenku.
Mne sa pacil kompletne cely film.
Mne sa pacil zaciatok s detmi v skolke a tiez plavky,potom ten kazdorocny beh pred zidmi,potom stym tucnym v hotely na posteli,potom v tom starozitnictve co porozbijal drahe taniere...
a tak by som mohol opisat kazdu scenku.
Mne sa pacil kompletne cely film.
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
-
Explo!D
Darca
a najlepsie je na tom ze ti ludia nemaju o tom, ze ich niekto nataca ani paru Very Happy 
edit.
nedopozeral som to sice cele ale mozem povedat ze celkom sranda,
jak na konci hovoril
"tady je (ten jeho sused) furt je to debil"
"ja mam Ipod"
"on ma ale jednom Ipod mini"
"vsichni vi, ze je to pro holky"
edit.
nedopozeral som to sice cele ale mozem povedat ze celkom sranda,
jak na konci hovoril
"tady je (ten jeho sused) furt je to debil"
"ja mam Ipod"
"on ma ale jednom Ipod mini"
"vsichni vi, ze je to pro holky"
no pravdaze, je to nieco co som pocul ...Kelusko napísal:Ktore napr.? ak vies na 100% ze su ,tak pls povedz docela by ma to zaujimalo
100% si som isty, ze scena u tych starych zidov je hrana.
90% som si isty, ze Pamela vedela, ze sa nieco stane. Proste uprimne, nemyslim si, ze by mu to preslo bez niakej velkej zaloby a strasnych povykov v bulvarnych platkoch ...
vo filme vacsina scen vyzera na vopred pripravene, napriklad- zaciatok to je jasne, metro taktiez (pochybujem ze by tu sliepku mal v kufri cely ten cas), zidia, pri scene v karavane mam silny pocit ze to bolo vsetko hrane, scena pred domom "ciganky", spievanie hymny....Kelusko napísal:Ktore napr.? ak vies na 100% ze su ,tak pls povedz docela by ma to zaujimalo
ale napriklad scena s "vanilla face" vyzerala presvedcivo, rovnako ucnie humoru alebo ponukanie syru
prave pre toto mam radsej show, hrany Borat nema tu stavu
-
Explo!D
Darca
isteze by mu to nepreslo, aj keby to bolo v zaujmu filmu, hodnotilo by sa to ako napadnutie.Indigo napísal:no pravdaze, je to nieco co som pocul ...
100% si som isty, ze scena u tych starych zidov je hrana.
90% som si isty, ze Pamela vedela, ze sa nieco stane. Proste uprimne, nemyslim si, ze by mu to preslo bez niakej velkej zaloby a strasnych povykov v bulvarnych platkoch ...
cize v tom filme si musela pamela normalne zahrat rolu.
inac uplne najvacsia potupa bola ako sa byli nahi na tej konferencii, to mi ani smiesne neprislo, pre tich ludi to muselo byt strasne
samozrejme ze sceny su hrane a ludia vedeli ze sa to toci... ved premyslajte... vyslo to v DVD kvalite... myslite si ze DVD zaznam s takou kvalitou zaberou (stabilita, nasvietenie, uhly zaberov...) sa da robit s nejakou malou kamerkou bez toho aby o tom ostatni vedeli
jasne ze sceny z ulice asi tazko boli naplanovane, ale drviva vacsina zaberov bola natocena cielene....