Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Boxerske vrece
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
elderblossom
Novice
Novice

Stav: Odhlásený
Založený: 02.08.2008

PríspevokZaslal: 02 Aug 2008, 16:12    Predmet: otazocka Odpovedať s citátom  

Ahojte, kupil som si vrece katsudo 25kg ma podobne ako tuto matus87 co ma na obrazku len cierne Smile no ale k veci, ak navrtam do stropu 4 skrutky nieco ako je tu... http://www.katsudo.sk/katalog/treningove_nacinie_naradie/box_vrecia_uderove_aparaty/zavesne_mechanizmy/krizovy_zaves.html
vydrzi to? ma niekto skusenosti? mam to v byte a vrtat budem do panelu... dik za radu
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Fondo
Light Expert
Light Expert

Založený: 25.12.2007

PríspevokZaslal: 03 Aug 2008, 7:22    Predmet: vreco Odpovedať s citátom  

udrzi to bez problemov.Ja mam o cositazsie vreco a jedine co ho neudrzi su horolezecke lana Very Happy.Poznam ludi co natom maju 60 kilo aj ked to uz by som sa bal riskovat.
Návrat hore
Jumpingex
Novice
Novice

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 16.08.2008

PríspevokZaslal: 16 Aug 2008, 11:05    Predmet: Stropny zaves na box. vrece Odpovedať s citátom  

ahojte chcem si kupit box. vrece ale nevem kde ho mam zavesit ale keby som kupil nejaky stropny zaves mozno ze by sa aj dalo ............. CHCEM KUPIT NA BOX AJ NA KOPANIE to staci 90x30??ci este vecsie treba.....no tu su tie zavesy http://www.katsudo.sk/katalog/treningove_nacinie_naradie/box_vrecia_uderove_aparaty/zavesne_mechanizmy/
Návrat hore
RoQa
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 16.03.2007

PríspevokZaslal: 16 Nov 2008, 17:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

zdravim nepoznate dobre tutorialy na box na nete najlepsie v sK jazyku ... a ktoru technikku najviac pouzivate ?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 z 9

Prejdi na: