Boxerske vrece

O športe...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

jezis maria.. cakal som inteligentenjsie prispevky.. nuz ale ked je nekdo sprosty tazko sa to napravi ze ?
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ricardo »

no pani vcera som absolvoval ten prvy trening...v takom volnejsom tempe.....ale vecer som musel pit cez slamku......nooo a dnes bola sranda na praktickej mature...mal som 8 hodin uctovat......kedze ruky sa mi triasli este dnes rano to bolo dost dlhych 8hodín.....ma to iny efekt...som ani necakal :shock:
MurphY
Professional
Professional

no jo to sranda neni.. ja ked poriadne boxujem tak vypijem aj dva liter vody pocas "homemade" treningu..mas tym viacej energie
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

fuuuha tak to uz hej.....to ja idem zdochnut po 10 minutach....teraz uz je dobre so zapastiami ale ramena ma bolaaa fest... :-D ale az take uvolnenie pred tou maturitou.....heh
MurphY
Professional
Professional

no praveze ja som to mal naopak mna mrtne hanky a zapestie boleli a este ked som zle dal tak som si myslel ze mam zlomene.. cakam na prve zranenie :P
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

no pokial nevies udierat do vzduchu dobre, tak fakt si mozes ublizit na tom, ale zalei aj ake tvrde to vrece mas a ake supy davas
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Makke vrece si kupte ak mate 5. PO par treningoch uz ani nebudete citit udiernanie do akeho kolvek vreca...

Taka rada na koniec kup si asi na dlzku metrove vrece, aby si napr do buducna do neho mohol kopat aj low kicky!

A urcite ak mate moznost tak chodiavajte niekam kde su skusenejsie osoby, lebo doma sa naucite zlozvykom ktore potom v buducnosti bude problem odstranit! :wink:
MurphY
Professional
Professional

heh makke vrece sa da kupit original kupit ? som ani o tom nevedel..
xanielik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa xanielik »

MurphY napísal:heh makke vrece sa da kupit original kupit ? som ani o tom nevedel..
Tak uz vies... su aj makksie!
Dingo1942
Expert
Expert

re

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

kedze je tu tema o vreci tak dam tip ako som si vyrobil vrece ja ... ak ti nejde nejako extra o estetiku tak je to idealne, cele ma to vyslo ani nie na polhodinku roboty .... takze budes potrebovat 2 vrecia ... igelitove a klasicke pevne vreco trebars na zemiaky .... postup bude taky ze igelitove das do klasickeho a zacnes plnit drevenymi pilinami ... naplnis doplny a riadne to postlacas smerom dole ... a opakujes to az kym ho nemas naplnene na prasknutie a az kym nedosiahnes tvrdost ... ono ja som tam sem tam hodil aj kusok piesku , aby to bolo trosku pevnejsie miestami .... potom uz len hore zaviazes /odporucam drotom alebo niecim takym/ spravis slucku a vrece je na svete ... myslim ze ked prides za niekim znamim co ma dielnicku tak urcite ti za vreco pilin da a vynde ta to ozaj nanajvis pol hodky roboty .... a mne to ucel splna taky isty ako keby som mal vrece neviem trebars od katsuda objednane ... jedina nevihoda ktoru tomu mozno vycitat je to ze to nieje az take esteticke ale ak to budes mat v klubovni - garazi ci inej garzonke kde ti nikdo nechodi tak to mas zajedno ci mas znackove alebo hentake .... :) hadam som dakomu pomohol
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Dingo1942: Pomohol si tak akurat niekomu kto chce nieco take asi len z pasie! Ak niekto chce poradne trenovat tak neviem aky mech by si mal zohnat na zemiazy no nemyslim ze by mu to vydrzalo bohvie ako dlho! Dalej s tou vyplnou, piesok co ja viem dost skoro pada na spodok!
MurphY
Professional
Professional

xanielik napísal:Tak uz vies... su aj makksie!
maksie mechy su vtedy ked su casto pouzivane..takze original makky mech nekupis..

//dingo>toto som robil v 11 mame som ukradol pancuchu a naplnit to piesok a buchal som do toho a potom som raz do toho buchol a mal som cely piesok v ociach..
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

Koli tomu aby si s toho neprasil je tam to igelitove vreco, co tak zacat pouzivat to co mas v hlave a zacat pouzivat logiku? Retne: napisal som tam ze je to tip pre tych ktory to chcu pre srandu a obcasne odreagovanie sa a nie pre profesionalov. a namiesto toho piesku by sa mohla dat jemna hoblovka, dufam ze chapete co myslim, daco jako piesok len je to z dreva, a vznika to pri hoblovanim el.hoblikom ci pri smirglovani :lol:
MurphY
Professional
Professional

samozrejme v 11 som vystudoval skolu a navrhol boxerske vrecia plnene drevom a boli mega pevne.. mali totiz dve vrsty igelit a pancuchu..a predaval som to do 12 a v 16 som sa stal milionarom..
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

nooo tak to uz hej MurphY ta to som nevedel ze písem s dalsím Abramovicom :D uz sa to zacína zlepsovat tie ramena...ale ked mam napr. 2 dni prestavku tak ma dost bolia ruky...resp myslím tu cast dlane kde mas malícek...tak cele to az po zapastie.....to vobec neviem preco....
MurphY
Professional
Professional

Ricardo napísal:nooo tak to uz hej MurphY ta to som nevedel ze písem s dalsím Abramovicom :D uz sa to zacína zlepsovat tie ramena...ale ked mam napr. 2 dni prestavku tak ma dost bolia ruky...resp myslím tu cast dlane kde mas malícek...tak cele to az po zapastie.....to vobec neviem preco....
he no neboj sa tie pokroky uvidis hlavne na sile i ked trosicku aj na sebe..no ruky si iba na to musia zvyknut..vacsinou ja pouzivam neaku chladivu mast.. pomaha to na druhy den mozes opat veselo boxovat..
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

noooo tak som vcera zazil to co som nezazil ani ked som zacal do toho buuchat.....kedze som maturoval..tak som nerobil dva tyzdne ziadnu fyzicku namahu ani cvicit.....(bo cvicím doma kliky, s cinkou a taak...) no a vcera som aj zacvicil a pobuchal...no a to bolo fakt hrozne..co som aj vcera vecer zazíval...som nevedel zaspat...vsetko ma bolí.....takze hustota...teraz uz zacínam na plno...he he...... :D
JumperAL
Medium Star
Medium Star

ja obcas udieram do steny, je to dobre na nicenie klbov ale aj otuzovanie... fest boli ruka potom ale to prejde...
MurphY
Professional
Professional

do steny ? to som jedine urobil kvoli jednej babenke.. hanka odpalena asi tak na mesiac
JumperAL
Medium Star
Medium Star

MurphY napísal:do steny ? to som jedine urobil kvoli jednej babenke.. hanka odpalena asi tak na mesiac
ja to mam v pohodke za hodku funkcne... uz som zvyknuty
Napísať odpoveď