Boxerske vrece

O športe...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Ricardo napísal:nooo tak to uz hej MurphY ta to som nevedel ze písem s dalsím Abramovicom :D uz sa to zacína zlepsovat tie ramena...ale ked mam napr. 2 dni prestavku tak ma dost bolia ruky...resp myslím tu cast dlane kde mas malícek...tak cele to az po zapastie.....to vobec neviem preco....
he no neboj sa tie pokroky uvidis hlavne na sile i ked trosicku aj na sebe..no ruky si iba na to musia zvyknut..vacsinou ja pouzivam neaku chladivu mast.. pomaha to na druhy den mozes opat veselo boxovat..
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ricardo »

noooo tak som vcera zazil to co som nezazil ani ked som zacal do toho buuchat.....kedze som maturoval..tak som nerobil dva tyzdne ziadnu fyzicku namahu ani cvicit.....(bo cvicím doma kliky, s cinkou a taak...) no a vcera som aj zacvicil a pobuchal...no a to bolo fakt hrozne..co som aj vcera vecer zazíval...som nevedel zaspat...vsetko ma bolí.....takze hustota...teraz uz zacínam na plno...he he...... :D
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

ja obcas udieram do steny, je to dobre na nicenie klbov ale aj otuzovanie... fest boli ruka potom ale to prejde...
MurphY
Professional
Professional

do steny ? to som jedine urobil kvoli jednej babenke.. hanka odpalena asi tak na mesiac
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

MurphY napísal:do steny ? to som jedine urobil kvoli jednej babenke.. hanka odpalena asi tak na mesiac
ja to mam v pohodke za hodku funkcne... uz som zvyknuty
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

waw...nooo tak do steny...som to neskuuusal...moze to byt haluz ale tak radsej nejdem riskovat.... :? inak ale mal by som taku otazku....kolko tak buchate do vreca.....v hrubom case?
MurphY
Professional
Professional

Ricardo napísal:waw...nooo tak do steny...som to neskuuusal...moze to byt haluz ale tak radsej nejdem riskovat.... :? inak ale mal by som taku otazku....kolko tak buchate do vreca.....v hrubom case?
no ja uz som to pisal.. je to na prvej strane ale zopakujem..dajme tomu ze mam trening
rozvicka a potom 5 x 1,5 min potom 4x 1min 4x30 sec a 4x 10sec.. ked to zvladnes tak potom mozes byt rad ked si umyjes vlasy.. ale stale fullauto do toho buchat..
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

jasne dakujem.....som na to uplne zabudol :D
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

naco ti je vrece??............nemas brata?? :D
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

mam doma boxersky mech v garazi, myslim´ze kasudo alebo tak nejak sa vola. zatial vydrzal vsetky moje vypady...aj ked treba povedat ze som zaciatocnik v bojovych umeniach.Raz vsak , ked som prisiel zo skoly tak som mal neuveritelnu zlost na cosi, tak sa mo ho podarilo vytrhnut zo steny, na mieste kde bolo zavesene...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Ja plánujem tiez kupit mech... mozte mi prosim napisat hlavne to ci potrebujem aj rukavice ked mam bandaze ,lebo moj nazor na to je ze ked budem bez rukavic tak ma potom bude menej boliet ruka ked bude busit do cloveka :lol: a ci po pocitujete nejaky rozdiel ked vas napriklad niekto napadne na diskotekach ( ako to na vecsine chodi pri spitich deckach) ci ste sa vedeli ubranit atd....dik :)
MurphY
Professional
Professional

Joxxo napísal:Ja plánujem tiez kupit mech... mozte mi prosim napisat hlavne to ci potrebujem aj rukavice ked mam bandaze ,lebo moj nazor na to je ze ked budem bez rukavic tak ma potom bude menej boliet ruka ked bude busit do cloveka :lol: a ci po pocitujete nejaky rozdiel ked vas napriklad niekto napadne na diskotekach ( ako to na vecsine chodi pri spitich deckach) ci ste sa vedeli ubranit atd....dik :)
no rukavice urcite potrebujes.. k tomu tie bandaze.. no tvoj nazor neni moc dobry..do cloveka asi pat-desat minut donho nebudes davat tak ako do mecha cize ked mu das jednu supu tak asi mozno aj lahne a nebude sa chcet dalej bit.. a ta bolest neni taka velka to sa da prezit..
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

MurphY napísal:do cloveka asi pat-desat minut donho nebudes davat tak ako do mecha .
bože tá predstava :smt044
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

nechcehm zakladat novu temu ale chcem sa len informovat, co dosiahnem tym ze budem napr 1 rok buchat do vreca ?? v com sa zlepsim ?? logicky (aspon podla mna) mi z toho vypliva ze si zlepsim postavu v hornej casti v okoli ramien a zapestia alebo sa mylim ??diky za odpovede
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

compleX napísal:nechcehm zakladat novu temu ale chcem sa len informovat, co dosiahnem tym ze budem napr 1 rok buchat do vreca ?? v com sa zlepsim ?? logicky (aspon podla mna) mi z toho vypliva ze si zlepsim postavu v hornej casti v okoli ramien a zapestia alebo sa mylim ??diky za odpovede
zlepsis ramena chrbat reflexy a hlavne kondicku a silu uderu
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:zlepsis ramena chrbat reflexy a hlavne kondicku a silu uderu
da sa pri tom dobre schudnut ?? po kolkych mesiacoch, rokoch su vidiet prve zmeny ,?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

compleX napísal:da sa pri tom dobre schudnut ?? po kolkych mesiacoch, rokoch su vidiet prve zmeny ,?
zalezi od toho ako dlho robis ja osobne sa boxu nevenujem ale schudnes rychlo je to velmi namahave ovela viac ako si sam myslis ak si das spravnu zivotospravu ze obmedzis vecerne surfovanie v chladnicke tak schudnes po mesiaci by si mal citit zmenu
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:zalezi od toho ako dlho robis ja osobne sa boxu nevenujem ale schudnes rychlo je to velmi namahave ovela viac ako si sam myslis ak si das spravnu zivotospravu ze obmedzis vecerne surfovanie v chladnicke tak schudnes po mesiaci by si mal citit zmenu
ok diky, uz viem co poviem matke nech mi kupia na vianoce :lol:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

compleX napísal:ok diky, uz viem co poviem matke nech mi kupia na vianoce :lol:
mas priestory ? alebo dost penazi ..?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

MurphY napísal:no rukavice urcite potrebujes.. k tomu tie bandaze.. no tvoj nazor neni moc dobry..do cloveka asi pat-desat minut donho nebudes davat tak ako do mecha cize ked mu das jednu supu tak asi mozno aj lahne a nebude sa chcet dalej bit.. a ta bolest neni taka velka to sa da prezit..
Takze ak potrebujem rukavice ake by si mi odporúčil ? našiel som sparingove a vrecove na http://www.katsudo.sk aky je v nich rozdiel ?dik
Napísať odpoveď