he no neboj sa tie pokroky uvidis hlavne na sile i ked trosicku aj na sebe..no ruky si iba na to musia zvyknut..vacsinou ja pouzivam neaku chladivu mast.. pomaha to na druhy den mozes opat veselo boxovat..Ricardo napísal:nooo tak to uz hej MurphY ta to som nevedel ze písem s dalsím Abramovicomuz sa to zacína zlepsovat tie ramena...ale ked mam napr. 2 dni prestavku tak ma dost bolia ruky...resp myslím tu cast dlane kde mas malícek...tak cele to az po zapastie.....to vobec neviem preco....
Boxerske vrece
noooo tak som vcera zazil to co som nezazil ani ked som zacal do toho buuchat.....kedze som maturoval..tak som nerobil dva tyzdne ziadnu fyzicku namahu ani cvicit.....(bo cvicím doma kliky, s cinkou a taak...) no a vcera som aj zacvicil a pobuchal...no a to bolo fakt hrozne..co som aj vcera vecer zazíval...som nevedel zaspat...vsetko ma bolí.....takze hustota...teraz uz zacínam na plno...he he...... 
no ja uz som to pisal.. je to na prvej strane ale zopakujem..dajme tomu ze mam treningRicardo napísal:waw...nooo tak do steny...som to neskuuusal...moze to byt haluz ale tak radsej nejdem riskovat....inak ale mal by som taku otazku....kolko tak buchate do vreca.....v hrubom case?
rozvicka a potom 5 x 1,5 min potom 4x 1min 4x30 sec a 4x 10sec.. ked to zvladnes tak potom mozes byt rad ked si umyjes vlasy.. ale stale fullauto do toho buchat..
-
El Bastardo
Light Star
mam doma boxersky mech v garazi, myslim´ze kasudo alebo tak nejak sa vola. zatial vydrzal vsetky moje vypady...aj ked treba povedat ze som zaciatocnik v bojovych umeniach.Raz vsak , ked som prisiel zo skoly tak som mal neuveritelnu zlost na cosi, tak sa mo ho podarilo vytrhnut zo steny, na mieste kde bolo zavesene...
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja plánujem tiez kupit mech... mozte mi prosim napisat hlavne to ci potrebujem aj rukavice ked mam bandaze ,lebo moj nazor na to je ze ked budem bez rukavic tak ma potom bude menej boliet ruka ked bude busit do cloveka
a ci po pocitujete nejaky rozdiel ked vas napriklad niekto napadne na diskotekach ( ako to na vecsine chodi pri spitich deckach) ci ste sa vedeli ubranit atd....dik 
no rukavice urcite potrebujes.. k tomu tie bandaze.. no tvoj nazor neni moc dobry..do cloveka asi pat-desat minut donho nebudes davat tak ako do mecha cize ked mu das jednu supu tak asi mozno aj lahne a nebude sa chcet dalej bit.. a ta bolest neni taka velka to sa da prezit..Joxxo napísal:Ja plánujem tiez kupit mech... mozte mi prosim napisat hlavne to ci potrebujem aj rukavice ked mam bandaze ,lebo moj nazor na to je ze ked budem bez rukavic tak ma potom bude menej boliet ruka ked bude busit do clovekaa ci po pocitujete nejaky rozdiel ked vas napriklad niekto napadne na diskotekach ( ako to na vecsine chodi pri spitich deckach) ci ste sa vedeli ubranit atd....dik
-
blitzkrieg
Professional
-
P3Bo
Guru wannabe
zlepsis ramena chrbat reflexy a hlavne kondicku a silu uderucompleX napísal:nechcehm zakladat novu temu ale chcem sa len informovat, co dosiahnem tym ze budem napr 1 rok buchat do vreca ?? v com sa zlepsim ?? logicky (aspon podla mna) mi z toho vypliva ze si zlepsim postavu v hornej casti v okoli ramien a zapestia alebo sa mylim ??diky za odpovede
-
blitzkrieg
Professional
-
P3Bo
Guru wannabe
zalezi od toho ako dlho robis ja osobne sa boxu nevenujem ale schudnes rychlo je to velmi namahave ovela viac ako si sam myslis ak si das spravnu zivotospravu ze obmedzis vecerne surfovanie v chladnicke tak schudnes po mesiaci by si mal citit zmenucompleX napísal:da sa pri tom dobre schudnut ?? po kolkych mesiacoch, rokoch su vidiet prve zmeny ,?
-
blitzkrieg
Professional
ok diky, uz viem co poviem matke nech mi kupia na vianoceP3Bo napísal:zalezi od toho ako dlho robis ja osobne sa boxu nevenujem ale schudnes rychlo je to velmi namahave ovela viac ako si sam myslis ak si das spravnu zivotospravu ze obmedzis vecerne surfovanie v chladnicke tak schudnes po mesiaci by si mal citit zmenu
-
RoQa
Darca
Takze ak potrebujem rukavice ake by si mi odporúčil ? našiel som sparingove a vrecove na http://www.katsudo.sk aky je v nich rozdiel ?dikMurphY napísal:no rukavice urcite potrebujes.. k tomu tie bandaze.. no tvoj nazor neni moc dobry..do cloveka asi pat-desat minut donho nebudes davat tak ako do mecha cize ked mu das jednu supu tak asi mozno aj lahne a nebude sa chcet dalej bit.. a ta bolest neni taka velka to sa da prezit..