Ale určite by si si to mal nechať zahojiť a až potom začať znova "búšiť" do vreca...
Boxerske vrece
Tak určite sú lepšie kožené...a podľa mňa to máš jedno, či si kúpiš rukavice, do ktorých si vopcháš aj prsty alebo nevopcháš - na obyčajné boxovanie do vreca by v pohode mali stačiť aj nejaké rukavice, ktoré sa používajú v iných bojových športoch(takže ak nejaké máš, už by som ďalšie nekupoval)Joxxo napísal:JJ bez rukavicje vidno ?no ale už si čoskoro nejake zaobstaram .A aké su lepšie koženné alebo koženkové ? Bez prstov alebo tie také "guľe"
![]()
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://www.katsudo.sk/katalog/treningov ... echanizmy/ ked ti toto povoli tak neviem.... 
toto som mal v garazi ktora je postavene z mrtne vela piesku to robil urcite neaky komunista ktory setril.. a ta garaz je pevna ale ma stenu dost jemnu.. tam sme takuto konzolu dali no sice po domacky robenu styri srobi..a udrzalo to mojho fotra/95kg/ + mech 20kg takze asi to je dost pevne.. nemyslis ?
-
chrobakos
Light Star
jmm
Na mech ti vpohode stacia aj bandaze...mne osobne rukavice(ci boxerske alebo aj tie free kde mas volne prsty) vadia lebo su velke atd..bandaze ti spevnia ruku a neznicis si hanky:) akurat to viazanie a potom sulanie kus lezie na nervy:)
a ked uz kupujes vrece tak nech mas aj dost miesta(minimalne meter z kazdej strany) ze ked to toho kopnes or je*** tak nech sa ti to neodbija(..nehovorim co sa stane ked mate sadrokartonove steny
)
a ked uz kupujes vrece tak nech mas aj dost miesta(minimalne meter z kazdej strany) ze ked to toho kopnes or je*** tak nech sa ti to neodbija(..nehovorim co sa stane ked mate sadrokartonove steny
-
chrobakos
Light Star
peckaaa:)
ruka sa nikdy nevystiera uplne pri boxovani.. moze sa ti prelomit laket a celkovo je to proste take hlupe..anui sa to nikde takto neuci..
princip poradnej pecky je praca bokov, ramien, to ze ruky mas volne a az v case uderu ich naplno spevnis..a samozrejme ze mieris takych zopar cm za ciel
// ani pri karate..
princip poradnej pecky je praca bokov, ramien, to ze ruky mas volne a az v case uderu ich naplno spevnis..a samozrejme ze mieris takych zopar cm za ciel
// ani pri karate..
-
Emkej
Light Professional
a aky zavesny mechanizmus mi odporucite zeby som neobjednal nejaku blbost nebude stacit toto ?
Kód: Vybrať všetko
http://katsudo.sk/katalog/treningove_nacinie_naradie/box_vrecia_uderove_aparaty/zavesne_mechanizmy/krizovy_zaves.htmlNo podla toho do akej steny to chceš pripevniť.....a na tvojom mieste,ked nechceš do toho vela investovať,tak ani nemusíš nič kupovať,stačí si to aj vyrobiť.Emkej napísal:a aky zavesny mechanizmus mi odporucite zeby som neobjednal nejaku blbost nebude stacit toto ?Kód: Vybrať všetko
http://katsudo.sk/katalog/treningove_nacinie_naradie/box_vrecia_uderove_aparaty/zavesne_mechanizmy/krizovy_zaves.html