Boxerske vrece

O športe...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

To si boxoval bez rukavíc, čo??? :D
Ale určite by si si to mal nechať zahojiť a až potom začať znova "búšiť" do vreca...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

JJ bez rukavic :oops: je vidno ?no ale už si čoskoro nejake zaobstaram .A aké su lepšie koženné alebo koženkové ? Bez prstov alebo tie také "guľe" :P :roll:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Joxxo napísal:JJ bez rukavic :oops: je vidno ?no ale už si čoskoro nejake zaobstaram .A aké su lepšie koženné alebo koženkové ? Bez prstov alebo tie také "guľe" :P :roll:
Tak určite sú lepšie kožené...a podľa mňa to máš jedno, či si kúpiš rukavice, do ktorých si vopcháš aj prsty alebo nevopcháš - na obyčajné boxovanie do vreca by v pohode mali stačiť aj nejaké rukavice, ktoré sa používajú v iných bojových športoch(takže ak nejaké máš, už by som ďalšie nekupoval)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Nemusis si kupovat rukavice, jedinu vec Ti poradim nebi do toho pytla jak blazen, pytel neni nato aby si si zmeral silu ale na cvicenie techniky, a ked chces silu kup si 5kg cinky a mlat s nimi do vaku..
pecooo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pecooo »

tak si planujem kupit aj ja vrece :) ...
tak hovorite ze mi budu stacit tie bandaze??? ze nepotrebujem rukavice alebo je lepsie predsa len aj s tymi rukavicami???
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ako som už napísal, podľa mňa ti na také to "domáce boxovanie" v pohode stačia hocijaké rukavice...
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Plánujem kúpiť vrece,ale pretože bývam v paneláku,tak nemám moc priestoru.Aj keby v mojej izbe sa to zmestilo,ale neviem či sa to po určitom čase nevytrhlo zo steny a nechcel by som vidieť susedov nadomnou.Ked niekto s tým má nejaké skúsenosti,tak by ste mi moc pomohli.dík
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

toto som mal v garazi ktora je postavene z mrtne vela piesku to robil urcite neaky komunista ktory setril.. a ta garaz je pevna ale ma stenu dost jemnu.. tam sme takuto konzolu dali no sice po domacky robenu styri srobi..a udrzalo to mojho fotra/95kg/ + mech 20kg takze asi to je dost pevne.. nemyslis ?
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

jmm

Príspevok od používateľa chrobakos »

Na mech ti vpohode stacia aj bandaze...mne osobne rukavice(ci boxerske alebo aj tie free kde mas volne prsty) vadia lebo su velke atd..bandaze ti spevnia ruku a neznicis si hanky:) akurat to viazanie a potom sulanie kus lezie na nervy:)
a ked uz kupujes vrece tak nech mas aj dost miesta(minimalne meter z kazdej strany) ze ked to toho kopnes or je*** tak nech sa ti to neodbija(..nehovorim co sa stane ked mate sadrokartonove steny :lol: )
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

tz woe to je take zaujimave citanie este dobre ze som si tuto temu otvoril asi sa do toho tiez pustim :D priestor nato mam uz iba sa dohodnut s bratom :? fakt dobra tema :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

niekto tu pisal ze nevystierat ruku uplne, nieje to nahodou blbost? nieje prave to dopnutie a vystretie ruky samozrejme s pracou bokov principom riadnej pecky?

// hej mna len to pomylilo lebo v karate sa ruky vystieraju uplne
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

peckaaa:)

Príspevok od používateľa chrobakos »

ruka sa nikdy nevystiera uplne pri boxovani.. moze sa ti prelomit laket a celkovo je to proste take hlupe..anui sa to nikde takto neuci..
princip poradnej pecky je praca bokov, ramien, to ze ruky mas volne a az v case uderu ich naplno spevnis..a samozrejme ze mieris takych zopar cm za ciel

// ani pri karate..
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

potrebujem od vas radu ktory ten drziak si mam kupit na vrece 90x30 ale nie nejaky za 800 a co znamena to R pri tom vreci??pls za odpovede dakujem :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pri karate sa ruka vystiera uplne so zapestim musi predlaktie tvorit "rovnu" ciaru inak mozes prist k fajn urazu
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

to R znamené,že záves vreca je reťaz,kde neni R,tak popruhy.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

a aky zavesny mechanizmus mi odporucite zeby som neobjednal nejaku blbost nebude stacit toto ?

Kód: Vybrať všetko

http://katsudo.sk/katalog/treningove_nacinie_naradie/box_vrecia_uderove_aparaty/zavesne_mechanizmy/krizovy_zaves.html
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Emkej napísal:a aky zavesny mechanizmus mi odporucite zeby som neobjednal nejaku blbost nebude stacit toto ?

Kód: Vybrať všetko

http://katsudo.sk/katalog/treningove_nacinie_naradie/box_vrecia_uderove_aparaty/zavesne_mechanizmy/krizovy_zaves.html
No podla toho do akej steny to chceš pripevniť.....a na tvojom mieste,ked nechceš do toho vela investovať,tak ani nemusíš nič kupovať,stačí si to aj vyrobiť.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no tych 120,- SK nieje az tak vela :) a chcem to zavesit na plafon :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Emkej napísal:no tych 120,- SK nieje az tak vela :) a chcem to zavesit na plafon :)
No ved práve,to za 120 by podla mňa dlho nevydržalo a po čase sa by ti to vytrhlo zo steny(plafónu)...a preto som napísal,že ked nechceš kúpiť drahšie,tak si vyrob.....a z čoho máete steny???
Napísať odpoveď