|
| Autor |
Správa |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 01 Feb 2008, 0:25 Predmet: |
|
|
| to R znamené,že záves vreca je reťaz,kde neni R,tak popruhy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Emkej Medium Star

Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 345
Zaslal: 01 Feb 2008, 10:31 Predmet: |
|
|
a aky zavesny mechanizmus mi odporucite zeby som neobjednal nejaku blbost nebude stacit toto ?
| Kód: |
| http://katsudo.sk/katalog/treningove_nacinie_naradie/box_vrecia_uderove_aparaty/zavesne_mechanizmy/krizovy_zaves.html |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Zaslal: 01 Feb 2008, 17:52 Predmet: |
|
|
| Emkej napísal: |
a aky zavesny mechanizmus mi odporucite zeby som neobjednal nejaku blbost nebude stacit toto ?
| http://katsudo.sk/katalog/treningove_nacinie_naradie/box_vrecia_uderove_aparaty/zavesne_mechanizmy/krizovy_zaves.html |
|
No podla toho do akej steny to chceš pripevniť.....a na tvojom mieste,ked nechceš do toho vela investovať,tak ani nemusíš nič kupovať,stačí si to aj vyrobiť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Emkej Medium Star

Zaslal: 01 Feb 2008, 17:57 Predmet: |
|
|
no tych 120,- SK nieje az tak vela a chcem to zavesit na plafon  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Zaslal: 01 Feb 2008, 18:12 Predmet: |
|
|
no tych 120,- SK nieje az tak vela a chcem to zavesit na plafon  |
No ved práve,to za 120 by podla mňa dlho nevydržalo a po čase sa by ti to vytrhlo zo steny(plafónu)...a preto som napísal,že ked nechceš kúpiť drahšie,tak si vyrob.....a z čoho máete steny??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Emkej Medium Star

Zaslal: 01 Feb 2008, 19:29 Predmet: |
|
|
no neviem co to je fakt nemam sajnu ale vyzera to byt pevne a vyrobit hmmm niesom taky typ co by si nieco sam vyrobil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1765 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 01 Feb 2008, 19:37 Predmet: |
|
|
no neviem co to je fakt nemam sajnu ale vyzera to byt pevne a vyrobit hmmm niesom taky typ co by si nieco sam vyrobil  |
To je jasne ze vyrobit si sam je problem kto ma dnes doma na to pomocky a cas, staci len skocit o zeleziarstva, ked sme davali do pivnice na stropu mech tak sme pouzili taku platnu zeleznu mala asi 15x15cm po rohoch miesto nasruby a v strede hak na zavesenie. Fakt skus ist do nejakeho zeleziarstva, tam to budes mat v rukach a sam prehonotis situaciu...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Emkej Medium Star

Zaslal: 01 Feb 2008, 19:47 Predmet: |
|
|
nj snad to nebude taky problem ved dedo a otec sa do toho vyznaju a dedo mi to urcite bude ochotny urobit a myslim ze ma nato aj material a kebyze nie tak skocim do toho zeleziarstva diky za rady |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrobakos Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 220 Bydlisko: čo ?špiritus ? Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2008, 23:07 Predmet: |
|
|
| SRneC napísal: |
| pri karate sa ruka vystiera uplne so zapestim musi predlaktie tvorit "rovnu" ciaru inak mozes prist k fajn urazu |
nevem kde ta to tak ucili..premna zamna cekni aj nejaku knizku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2811 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2008, 15:55 Predmet: |
|
|
V. L. Levsky >> Zaklady karate strana 11
imaginárna priama čiara má smerovat od stredu predlaktia k bodu medzi hankami ukazovaka a prostrednika.
podla toho ako si to vezmes laket vypinat nemusis ..asi sme sa nepochopili  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joxxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1427 Bydlisko: C:/Slovensko/Vychod/.../ Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2008, 0:56 Predmet: |
|
|
Po dnesknej skusnosti --> boxujem a zrazu sa mi otrhlo vrece (letelo dost daleko) <-- dbajte na jeho bezpecne upevnenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Emkej Medium Star

Zaslal: 07 Feb 2008, 15:53 Predmet: |
|
|
no a ktomu zavesnemu mechanizmu mam ho z shopu zatial som to neskusal pripevnit ale vyzera to stabilne a dost pevne takze snad to aj vydrzi a predavac v shope vravel ze by to malo vydrzat dost dlho tak snad to nespadne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrobakos Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 220 Bydlisko: čo ?špiritus ? Karma: 
|
Zaslal: 11 Feb 2008, 16:39 Predmet: |
|
|
"boxujem a zrazu sa mi utrhlo vrece.." ..kamo teba stretnut na ulici ..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Zaslal: 11 Feb 2008, 17:51 Predmet: |
|
|
Nevie mi niekto poskytnúť video,kde by som videl ako sa dávajú na ruku bandáže...a kde by som sa mohol naučiť nejakú techniku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joxxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1427 Bydlisko: C:/Slovensko/Vychod/.../ Karma: 
|
Zaslal: 11 Feb 2008, 19:40 Predmet: |
|
|
| spike97 napísal: |
Nevie mi niekto poskytnúť video,kde by som videl ako sa dávajú na ruku bandáže...a kde by som sa mohol naučiť nejakú techniku  |
| Ujo Marky napísal: |
Pre box a kopanie odporucam vrece 30kg 90cm Katsudo, nie kozene, lebo kozene Ti bude strasne smrdiet ak sa ho dotknes niakou spotenou castou tela.
Na ruky si daj len bandaze a nebuchaj do toho urcite silou ale si cvic techniku jednoduche zaklady su:
1.Nikdy nevystriet ruku maximalne (lebo stracas sekundy ked ju stiahnes spat)
2. Udieraj vzdy hankami nie prstami!!
3. Do uderu davaj vzdy boky, a cele telo, nie len ruku.
4. Na zaciatok si davaj len bandaze vid:
| http://youtube.com/watch?v=dVMLwP5wzyQ |
Tuto je par tutorialov na youtube pre muay thai:
Kop -
| http://youtube.com/watch?v=4YpCcJ2SnDs |
Direkt -
| http://youtube.com/watch?v=J26WycOEgdA |
|
A tam sa ti ukazu videa podobne tymto tak len hladaj  |