|
| Autor |
Správa |
Ricardo Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.11.2005 Príspevky: 110 Bydlisko: Stredozem Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2007, 21:55 Predmet: Boxerske vrece |
|
|
Hello.... Pani chcel by som vas velmi poziadat o pomoc...chcel by som si kuupit boxerske vrece...no vobec niesom informovany....ake je dobre...alebo ci sa to nejak rozlisuje...nemohol by mi tu niekto spravit taku malicku prednasku...a poradit mi??? veeelmi pekne dakujem vsetkym  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2238 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2007, 22:49 Predmet: |
|
|
no v podstate su dva materialy z akych sa to robi kozene a nejaka kozenka alebo co to je,..
tie kozene su cca 2-2,5x drahsie,... a je to v podstate zbytocny luxus,.. sice hovoria ze to dlhsie vydrzi, ma to nejake lepsie vlastnosti, ale v praxi to je zanedbatelne,.. za tie peniaze to proste vobec nestoji,...
no a pak zalezi ci chces vrece cisto na boxovanie, alebo aj na kopy, pak su rozne tvrde, podla toho ci buchas v rukaviciach, popr ked kopes tak pre zaciatocnikov nie su dobre tvrde vrecia bo nemas otuzene holene,... preto je dobry trening na viac vreciach, na makkom natrenujes svih, rychlost, silu a na tvrdsom zas postupnym treningom otuzis holene,...
cize moja rada: zober si kozenkove (okolo 2000sk sa da kupit 140*35cm)...
a ta tvrdost,.. no neviem, osobne vrecia len pouzivam, nekupujem ich, takze neviem ze jak je to stym v obchodoch, ale najlepsie bude ak sa spytas priamo v obchode,... no a teda pokial chces na ruky tak radsej zober kratsie vrece (co ja vim 100cm)... ale zas do toho si nekopnes (moc vysoko, nedaju sa trenovat low-kicki a bude ti hrozne "lietat"..) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ricardo Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.11.2005 Príspevky: 110 Bydlisko: Stredozem Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2007, 13:16 Predmet: |
|
|
DAKUJEM VELMI PEKNE ZA ODPOVED...No tak chcel by som spomenuut ze som v tomto totalny zaciatocník....cítal som aj ze sa da objednat to vrece bez vyplne a ze si ho potom mozem ja naplnit...tu sa mi vsak vríva otazka ze cím je take vrece plnene??? alebo ci sa to vobec oplatí??...tam sa dalo objednat vrece z nejakej plachtoviny...alebo co... Dalej otazka ci je to velky rozdiel mat vrece cisto len na boxovanie alebo aj na kopy....je tam nejaky velky rozdiel okrem velkosti toho vreca???Co by si mi odporucil?
noo a s tou tvrdostou..ja v tomto chcem len zacat...ale zase nechcel by som za nejakych par mesiacov investovat do dalsieho vreca...aby bolo tvrdsie...to by mi nevydalo penazne vobec.... Nooo a podla coho si vybrat velkost vreca? dík |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1298 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2007, 19:01 Predmet: |
|
|
pozri sa.....raz som vbehol s tatkom do metra a zbadal som to največie vreco. stálo cca1000sk na akciu....v meste ho maju za 2000...
boxujem doňho rukavicami a aj kopem a nesťažujem si....keď chceš aj kopať tak ber to velké ako ja... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1168
Zaslal: 27 Apr 2007, 19:33 Predmet: Re: Boxerske vrece |
|
|
| Ricardo napísal: |
Hello.... Pani chcel by som vas velmi poziadat o pomoc...chcel by som si kuupit boxerske vrece...no vobec niesom informovany....ake je dobre...alebo ci sa to nejak rozlisuje...nemohol by mi tu niekto spravit taku malicku prednasku...a poradit mi??? veeelmi pekne dakujem vsetkym  |
no.. pocuvaj.. mechy sa delia podla velkosti a vahy.. su 25 kg potom 10 a su aj 5kg tie 5kg su hrusky to mas na rychlost.. 25kg mas na kopanie a na boxovanie rukami.. a tu 10 mas teoreticky iba na boxovanie.. tak ti radim kupit 10kg to stoji okolo litra staci ti obycajne.. zlozenie je semis a koza.. semis mas vnutri tu haluz.. ale vacsinou sa ti stane ze ti ten semis zleze doole a hore to mas maksie je to preto lebo mech mas zaveseni kolmo.. kebyze mas nekoho znamosti co uz boxoval a chce ho predat taki ti odporucam kupit..lebo hore kde boxujes tak tam to mas mensie a to je pre zaciatocnika vyhodne.. ja som zacinal na 25kg a tazke to boli zaciatky.. len nezabudni na bandaze a kvalitne rukavice.. bandaze si naisto kup je to najdolezitejsia vec drzi ti celu dlan pokope a chrani ti to hanky.. stoji to iba 100 korun takze neni problem a rukavice neake kvalitenjsie ja osobne mam everlast spokojny som ich kupil za 8 kil od znameho ale kupuj si treningove rukavice.. ked neco chces spytaj sa ma neni problem.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ricardo Medium Expert

|
Zaslal: 28 Apr 2007, 15:38 Predmet: |
|
|
Dakujem za pomoc....este by som mal otazku ci je nutne si kupovat tie rukavice...lebo ja som planoval len tie bandaze....ak tomu dobre rozumiem.....nooo a otazka predpokladam ze asi ked zacnem tak ma budu zo zaciatku dost boliet ruky...ako ste si to vy rozdelili na zaciatku...casovo....a ako casto ste do toho trieskali tak aby ste sa postupne do toho dostali.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1298 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2007, 8:41 Predmet: |
|
|
to uvidíš ako ti to pojde....ale zo začiatku to bude bolieť a aj tie rany budú slabšie jednak preto lebo nemáš rukavice ale aj preto le len začínaš....rukavice sa fakt zídu keď chceš z vrecom zo začiatku aj pohnuť...keď sa do toho dostaneš tak možeš aj bez rukavic...a kup si tie začiatočnicke také za 200-300sk...to stačí  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 29 Apr 2007, 11:04 Predmet: |
|
|
| Ricardo napísal: |
Dakujem za pomoc....este by som mal otazku ci je nutne si kupovat tie rukavice...lebo ja som planoval len tie bandaze....ak tomu dobre rozumiem.....nooo a otazka predpokladam ze asi ked zacnem tak ma budu zo zaciatku dost boliet ruky...ako ste si to vy rozdelili na zaciatku...casovo....a ako casto ste do toho trieskali tak aby ste sa postupne do toho dostali.....  |
no je nutne si tie rukavice kupovat, na techniku ani neni nutne to iba ked chces do toho tak slabulinko buchat a naucit sa pravy hak atd.. kup si radsej tie rukavice ale este raz ze staci ked si kupis treningove rukavice.. tie su lahsie mensie a chrania ti iba hanky a polovice prstov coz znamena ze nechty mas vonku aspon nemas potom spotene ruky.. no zo zaciatku ta mozno budu boliet.. ale tu bolest vydrzi nic to neni.. len ja vzdy ked sa "vybujacim" na mechu tak dojdem domov tak som traslavy jak nikdo este ruky sa mi strasu ale to po par minutach prejde..no ja som si to rozdelil nasledovne ked som dosiel zo skoly tak som par hodin odychoval potom som isel behat a po behe som si asi 2 hodinky odpocinul a isel som boxovat, potom som sa prihlasil na box a tam boli ine zaberacky..rozvicka a potom asi 5x 1,5 min potom 4x 1min 4x0,5 a 4x 10 ked tomu rozumies 4 su serie a to je samozrejme cas ktory si musel naplnit tym ze si stale do toho buchal a nakoniec najtazsie bol ten koniec ked si nevladal ani tych 10 sekund..ked ta trener videl ze odychujes tak si mal kliky.. a odporucam ti to kombinovat s posilkou.. hlavne cvicit ramena chrbat a brucho to vsetko zalezi od toho jaku das supu..a neviem co znamena pojem dostat sa do toho..to je individualne.. ale dajme tomu ze 3-5 mesiacov.. ked sa nebudes ulievat : ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1756 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2007, 11:06 Predmet: |
|
|
Bratu mam suseda co ma mech z tesca a je majster v kickboxe v eu a 2x na swk. Neviem ako sa presne vola jeho mechno myslim ze Katsudo tie mechy nie su az take zle, ma asi ten najvacsi a najtazsi... doma mu vysi uz druhym rokom a vobec mu nespadol, stale sa celkom drzim ak ked uz dole je pochopitelne kusok tvrdsi!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2238 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2007, 11:09 Predmet: |
|
|
| Retne napísal: |
Bratu mam suseda co ma mech z tesca a je majster v kickboxe v eu a 2x na swk. Neviem ako sa presne vola jeho mechno myslim ze Katsudo tie mechy nie su az take zle, ma asi ten najvacsi a najtazsi... doma mu vysi uz druhym rokom a vobec mu nespadol, stale sa celkom drzim ak ked uz dole je pochopitelne kusok tvrdsi!!! |
sak jasne, katsudo su jedny z najznamejsich a zaroven aj z cenovo priatelnych kategorii,... aj kvalita je dobra,... on skor chcel poradit s vyberom, takze by si mohol skocit za susedom a spytat sa ho a potom to sem dat nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ricardo Medium Expert

|
Zaslal: 01 Máj 2007, 16:10 Predmet: |
|
|
No chalani dakujem vam velmi pekne.....myslím ze zatial nemam ziadne otaazocky....tak skuuusim sa popytat po tom Katsude..... este raz velmi dakujem....za rady....ak by som este nieco tak to sem hodím...  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 01 Máj 2007, 21:54 Predmet: |
|
|
| katsudo mech mam aj ja a som s nim moc spokojny.. samozrejme po everlaste je to druha najlepsia znacka.. takze odporucam.. a to je ze je tesca vobec nevadi.. si myslis ze ja ho mam odkial ? odkial mam vybavene zavazia z tesca.. tesco nahodou co sa tyka nakupu je dobry.. ale co sa tyka tesco kvality co maju vlastnu znacku to ne.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ricardo Medium Expert

|
Zaslal: 06 Máj 2007, 18:39 Predmet: |
|
|
No chalani dakujem este raz za rady....no bol som kuknut v tom TESCU a nemaju ziadne....chcem sa spytat ci mi nevie niekto poradit nejaku stranku kde by som si ho mohol aj cez net kupit.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mademan Light Star

Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 209
Zaslal: 06 Máj 2007, 22:35 Predmet: |
|
|
Ricardo>skus napriklad www.katsudo.sk  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ricardo Medium Expert

|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|