branomojsej.sk
-
Piti
Expert
- Kontaktovať používateľa:
branomojsej.sk
Aky mate nazor na "trapnost" stranky www.branomojsej.sk ??
Je to pokus ci snaha Brana Mojseja sa este maximalne strapnit?! alebo? hm?
Re: branomojsej.sk
strata času, ten človek evidentne nemá všetko OK v palici.Piti napísal:Aky mate nazor na "trapnost" stranky www.branomojsej.sk ??
mám dôležitejšie veci ako sa zaoberať jeho osobou.
-
uNreal_saTch^
Professional
re
ja sa tam dobre nasmejem na tych jeho primitivnych komentaroch, ze mu to neni blbe vraviet hluposti ako ze jeho stranku sleduju v amerike a neviem kde na svete. ze mu tak nevie ta jeho morka nieco povedat
Re: re
ta je este sprostesia nez on takze asi tazko inak je to bezvyznamna stranka..Monako2 napísal:ja sa tam dobre nasmejem na tych jeho primitivnych komentaroch, ze mu to neni blbe vraviet hluposti ako ze jeho stranku sleduju v amerike a neviem kde na svete. ze mu tak nevie ta jeho morka nieco povedat
-
BranislavMojsej
Novice
A nac mu robis reklamu? Ten pacient je schopny nad navstevnostou svojej stranky onanovat a potom o tom basnit v mediach.Piti napísal:Aky mate nazor na "trapnost" stranky www.branomojsej.sk ??
-
Old Dirty Bastard
Guru
hej, chlapik je husty, minule v mediach kritizoval to, že ludia hovoria, že nevie spievať a pritom mu na stranke stiahnu denne aj 60krat pesničkuTomasito napísal:A nac mu robis reklamu? Ten pacient je schopny nad navstevnostou svojej stranky onanovat a potom o tom basnit v mediach.