Brasnar - Zilina

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Brasnar - Zilina

Príspevok od používateľa Mek »

Mam ruksak s tromi priehradkami na zips. Kazdy zips ma dva jazdce, ktore sa zatvaraju oproti sebe. Problem je. ze sa mi podarilo urvat obidva jazdce z jedneho zipsu. Potreboval by som vyuzit sluzby brasnara, ktory by take dva jazdce mal (alebo zohnal) a nasadil na ten zips.
Nepodarilo sa mi nikoho cez net najst a ani nikoho takeho nepoznam v Ziline. Tak zo zufalstva pisem sem, snad motyka vystreli. Nepoznate niekto niekoho, kto taketo sluzby poskytuje?
pinco
Darca
Darca

Re: Brasnar - Zilina

Príspevok od používateľa pinco »

A neurobí to aj krajčírka? Lebo viem, že nedávno som u jednej bol a v jej cenníku som videl niečo také, že oprava zipsov.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Brasnar - Zilina

Príspevok od používateľa Mek »

Pravdupovediac tu som skusil ako prvu (mame jednu na sidlisku) a ta mi povedala, ze s tym nemoze nic robit, lebo nema na to potrebne nastroje a poslala ma k obuvnikovi, ktory je o par panelakov dalej. Tam som nepochodil tiez, lebo v tom case neprijimal objednavky. Ale povedal mi, ze by vedel len zobrat zips z inej priehradky a dat ho tam, kde chyba, ze nevie zohnat jazdec a ani ho nema. Odvtedy som tam nebol, lebo ma tak "uzasnu" pracovnu dobu, ze pracujuci clovek nema sancu...
Napísať odpoveď