|
|
|
| Autor |
Správa |
Cavour Medium Expert

Stav:  Založený: 02.12.2006 Príspevky: 92
Zaslal: 01 Máj 2008, 12:35 Predmet: robota v londyne |
|
|
| caute. 2.7 odlietam do londyna, ubytovanie mam zabezpecene v jednej stvrti v londyne a tak sa vas chcem spytat ci myslite ze ci bude problem si tam najst niejaku schopnu brigadku? idem tam na 2 mesiace...dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 841 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2008, 12:37 Predmet: |
|
|
my sme planovali s kamosmiist do irska,ale pojdeme nakonec az ked skoncime gympel. a teraz si hladam pracu v peugeote  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3056 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2008, 12:40 Predmet: Re: robota v londyne |
|
|
| Cavour napísal: |
| caute. 2.7 odlietam do londyna, ubytovanie mam zabezpecene v jednej stvrti v londyne a tak sa vas chcem spytat ci myslite ze ci bude problem si tam najst niejaku schopnu brigadku? idem tam na 2 mesiace...dik |
Ak vies dobre anglicky a nevyzeras ako keby si vysiel z koncentraku.. mozno, ak nevies anglicky tak jedine ist za mensie prachy ako poliaci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1884 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 25 Máj 2008, 11:53 Predmet: |
|
|
Ja už mám tiež istú brigádu- aupair v Írsku. Odlietam 23.júna do 2.sept, tak sa už teším. Jediným výdavkom bola letenka - spiatočná ma vyšla necelých 80 euro. Predpokladám, že s tým budú spojené ešte nejaké náklady, ale snáď už žiadne extra vysoké... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3056 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 25 Máj 2008, 14:40 Predmet: |
|
|
| bolek napísal: |
Ja už mám tiež istú brigádu- aupair v Írsku. Odlietam 23.júna do 2.sept, tak sa už teším. Jediným výdavkom bola letenka - spiatočná ma vyšla necelých 80 euro. Predpokladám, že s tým budú spojené ešte nejaké náklady, ale snáď už žiadne extra vysoké... |
A ktore mesto? Dame hojko meeting?
//skoda Dublin |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1884 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 25 Máj 2008, 15:01 Predmet: |
|
|
mi-chau: Aj ty sa chystáš? Ktoré mesto? Ja idem do Castlebar.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 1530 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 25 Máj 2008, 19:36 Predmet: |
|
|
Ja už to mám tiež isté. 25.6. odlietam do New Yorku na dva mesiace. Síce tam bolo dosť poplatkov do začiatku (víza, letenka, poistenie), ale črtá sa celkom príjemná práca, navyše u známeho takže žiadny strach o podvody. Ale celkovo hladký priebeh vybavovania. Víza bez problémov, konzuly to už brali len ako formalitu, letenku sme kúpili s kamošom za skvelú cenu, známy vybaví nejaké low-cost ubytovanie. Ešte cez táždeň zmaturovať a môžem sa plnohodnotne tešiť na leto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomasso Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2005 Príspevky: 989 Bydlisko: Smižany(SNV) Karma: 
|
Zaslal: 02 Júl 2008, 16:49 Predmet: |
|
|
| brigadoval uz niekto v prahe v tescu? ma s tym niekto skusenosti, lebo by som tam mal ist robit, ale neviem ci sa mi zda, alebo do naozaj tolko volnych miest tam maju, mame ist tade asi 10ti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kufor Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2005 Príspevky: 327 Bydlisko: Čadca... Karma: 
|
Zaslal: 02 Júl 2008, 17:18 Predmet: |
|
|
kamos tam siel, do TESCO skladu, neviem ale cez aku firmu.. vsetci sme sa mu cudovali naco tam ide, za 70kc/hod a mal robit len 8hodin 5dni v tyzdni --> ziadny zarobok.. nakoniec sa prihlasil, siel tam sam, ale ked prisiel tak jaksi zistil ze uz je plno tak tam tyzden ostal na nejakej stavbe s fotrikom a potom sa vratil domov.. ma stastie ze to bolo v cesku, keby siel napr. do irska a stalo by sa mu cosi podobne, to by uz bola vacsia sranda..
takze tak, netvrdim ze vy by ste dopadli rovnako |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|