Brigada na leto - zahranicie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Cavour
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

robota v londyne

Príspevok od používateľa Cavour »

caute. 2.7 odlietam do londyna, ubytovanie mam zabezpecene v jednej stvrti v londyne a tak sa vas chcem spytat ci myslite ze ci bude problem si tam najst niejaku schopnu brigadku? idem tam na 2 mesiace...dik
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

my sme planovali s kamosmiist do irska,ale pojdeme nakonec az ked skoncime gympel. a teraz si hladam pracu v peugeote :)
mi-chau
Darca
Darca

Re: robota v londyne

Príspevok od používateľa mi-chau »

Cavour napísal:caute. 2.7 odlietam do londyna, ubytovanie mam zabezpecene v jednej stvrti v londyne a tak sa vas chcem spytat ci myslite ze ci bude problem si tam najst niejaku schopnu brigadku? idem tam na 2 mesiace...dik
Ak vies dobre anglicky a nevyzeras ako keby si vysiel z koncentraku.. mozno, ak nevies anglicky tak jedine ist za mensie prachy ako poliaci.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja už mám tiež istú brigádu- aupair v Írsku. Odlietam 23.júna do 2.sept, tak sa už teším. :) Jediným výdavkom bola letenka - spiatočná ma vyšla necelých 80 euro. Predpokladám, že s tým budú spojené ešte nejaké náklady, ale snáď už žiadne extra vysoké...
mi-chau
Darca
Darca

bolek napísal:Ja už mám tiež istú brigádu- aupair v Írsku. Odlietam 23.júna do 2.sept, tak sa už teším. :) Jediným výdavkom bola letenka - spiatočná ma vyšla necelých 80 euro. Predpokladám, že s tým budú spojené ešte nejaké náklady, ale snáď už žiadne extra vysoké...
A ktore mesto? Dame hojko meeting? :)
//skoda :? Dublin
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

mi-chau: Aj ty sa chystáš? Ktoré mesto? Ja idem do Castlebar. :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ja už to mám tiež isté. 25.6. odlietam do New Yorku na dva mesiace. Síce tam bolo dosť poplatkov do začiatku (víza, letenka, poistenie), ale črtá sa celkom príjemná práca, navyše u známeho takže žiadny strach o podvody. Ale celkovo hladký priebeh vybavovania. Víza bez problémov, konzuly to už brali len ako formalitu, letenku sme kúpili s kamošom za skvelú cenu, známy vybaví nejaké low-cost ubytovanie. Ešte cez táždeň zmaturovať a môžem sa plnohodnotne tešiť na leto :)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

brigadoval uz niekto v prahe v tescu? ma s tym niekto skusenosti, lebo by som tam mal ist robit, ale neviem ci sa mi zda, alebo do naozaj tolko volnych miest tam maju, mame ist tade asi 10ti.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

kamos tam siel, do TESCO skladu, neviem ale cez aku firmu.. vsetci sme sa mu cudovali naco tam ide, za 70kc/hod a mal robit len 8hodin 5dni v tyzdni --> ziadny zarobok.. nakoniec sa prihlasil, siel tam sam, ale ked prisiel tak jaksi zistil ze uz je plno :) tak tam tyzden ostal na nejakej stavbe s fotrikom a potom sa vratil domov.. ma stastie ze to bolo v cesku, keby siel napr. do irska a stalo by sa mu cosi podobne, to by uz bola vacsia sranda..

takze tak, netvrdim ze vy by ste dopadli rovnako
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Keďže zatvorili tému ktorú som ja spravil,tak sa presuniem tuto a bol by som rád,keby niekto pomohol.Pre istotu prekopírujem tu čo som napísal tam.

"Už som tu dlhšiu dobu nebol,tak neviem že či je tu nejaká takáto téma a narýchlo som nič ani nenašiel,takže ju zakladám.Ale k téme...
Toto leto mám záujem o brigádu v zahraničí a chcel by som sa spýtať,že či má stým niekto nejaké skúsenosti.Ako ste sa dostali do zahraničia,či cez nejakú agentúru,alebo len tak sám od sebe,alebo cez nejakého známeho.
Keby niekto vedel nejak poradiť o nejakej agentúre,ktorej sa dá veriť a poprípade s ňou už aj bol vonku.A taktiež aj o takých agentúrach,ktoré o****ávajú,aby som sa nestal ďalšou obeťou.
Za odpovede vopred dík."

Friseur: presné predstavy nemám a keďže z jazykom nie som na profesionálnej úrovni,tak som myslel na nejakú prácu v sklade,alebo niečo také kde jazyk nie je najdôležitejším činiteľom.Tak v hodinách do 12 hodín denne..ale iste nie menej ako 8.

Zaxman: môžem vedieť že prečo nie???
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

tak to asi bude najlepsie ked sa budes chodit pytat po nejakych obchodoch(hypermarketoch), alebo firmach co maju nejake sklady... jedina rada... mozno keby dakto vedel jedine o dacom z akeho mesta si? by mozno pomohlo. Alebo sa uz teraz opytaj dakoho znameho ci na stavbu, za chvilu sa budu zacinat cinit ak by si tam chcel robit
mi-chau
Darca
Darca

wolodo napísal:tak to asi bude najlepsie ked sa budes chodit pytat po nejakych obchodoch(hypermarketoch), alebo firmach co maju nejake sklady...
No zalezi na tom do ktoreho statu by siel, tymto systemom totiz pracu napriklad v takom Irsku nezozenie, a ak aj, tak nejaky part-time za almuznu.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

wolodo: to akože tuto na Slovensku sa mám vypytovať v obchodoch,či nevedia o práci v zahraničí?to si nemyslím,žeby mi vedeli pomôcť.A som z Rožňavy a nepoznám nikoho kto by mi vedel pomôcť,to by som sa potom asi tu nepýtal.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

a Kurna prehliadol som slovko v zahraniciii... sorry...
viem ze v irsku to bezi vsetko cez JOBCENTRUM... tak je to trochu ako sa vravi na blink...
inak mozno by trebalo skusit daku agenturu mno
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

wolodo : no nič :) ..ved práve preto som sa tu pýtal,že či niekto nepozná nejakú spoľahlivú agentúru,lebo nechcem niekde odletieť a potom sa môžem hneď vracať domov bez všetkého.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ja pravdepodobne pojdem 3 tyzdne pred prazdninami do USA, k maminemu bratovi, budem robit u nich vo firme : )
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

mimochodom ako je to s pracou v Nemecku...totiz mam tam pribuznych a neviem ci by tam nebol nejaky problem - papierovacky a spol. ...resp. ci treba este pred odchodom na Slovensku este nejake dokumenty vybavovat alebo je to uz nejako osetrene celoeuropsky :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

violator napísal:mimochodom ako je to s pracou v Nemecku...totiz mam tam pribuznych a neviem ci by tam nebol nejaky problem - papierovacky a spol. ...resp. ci treba este pred odchodom na Slovensku este nejake dokumenty vybavovat alebo je to uz nejako osetrene celoeuropsky :)
Tu mas nejake info

Kód: Vybrať všetko

http://www.eures.sk/zamestnavanie-v nemecku-po-1-januari-2009-496-1.html
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

ja mám, ideme s priateľom trhať hrušky na ostrov v púšti Sahara... a že vraj nám dajú aj jednu palmu grátis
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

vzdy si riesim brigadu nedaleko v cechach... pretoze aj ked tu niesu nejake prevratne cash nieje to daleko a nieje problem s komunikaciou a pod... brigada sa da riesit aj sposobom zamestnat sa vo firme ako staly zamestnanec... pricom zmluva sa dava so skusobnou dobou 3 mesiace a do tejto lehoty mozte kedykolvek odist z prace
Napísať odpoveď