|
| Autor |
Správa |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1919 Bydlisko: ve štatlu, vole ! Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 14:32 Predmet: Brigada - leto - zahranicie |
|
|
no co mate nejaku zohnanu? .. mozete napisat aj co, kde za kolko, pripadne ak je volne miesto tak aj nejake info pre ostatnych, ktori nemali to stastie zatial ...
... aby som nebol len tym nemym questionairom, tak musim povedat, ze som vybavoval nejake anglicko, ale som cakal a agentura sa neozvala, nastastie ma to nic nestalo .. ale inak som nemal nejako stastie najst nieco poriadne .. pretozve väčšinou chceli uz aspon stredné vzdelanie s maturitou ( kde ho zozeniem v tretom rocniku ze ? ), alebo mali poziadavku byt tam aspon styri mesiace, co si kvoli skole nemozem dovolit ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
neo250 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2006 Príspevky: 379 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2007, 19:36 Predmet: |
|
|
no ja som si momentálne našiel v Martine cez leto od Jula do Augusta vo Firme SPstyling s.r.o. je to firma ktorá sa zaoberá tuningu športových ale aj klasických áut.... a mam 51.-/1hod tak sa mi to oplatí, potom idem do Anglicka na 2 týždne sa trochu poučiť jazyk!
Tu je tej firmy aj www adresa:
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2249 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2007, 7:59 Predmet: |
|
|
ja idem na dobrovolnicke prace do nemecka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7462 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2007, 16:48 Predmet: |
|
|
Idem do USA (od 13. júna do 20. septembra), vyšlo ma to niečo cez 50 000 všetko dokopy a budem robiť v hotely.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2419 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2007, 18:46 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
Idem do USA (od 13. júna do 20. septembra), vyšlo ma to niečo cez 50 000 všetko dokopy a budem robiť v hotely.  |
Trocha OT ale nebojis sa predsa USA ina mentalita ludi tam sa striela, behaju tam cierne gangy .... akoze premna by to bola velmi velka vyzva !
(ale zas zalezi ze kam ides ... ci do kludneho Jericha alebo Niekam do Las vegas , New York  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7462 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2007, 19:59 Predmet: |
|
|
| R1k1nko napísal: |
Trocha OT ale nebojis sa predsa USA ina mentalita ludi tam sa striela, behaju tam cierne gangy .... akoze premna by to bola velmi velka vyzva !
(ale zas zalezi ze kam ides ... ci do kludneho Jericha alebo Niekam do Las vegas , New York  |
do marylandu, do letoviska Ocean City (prílet je ale do washingtonu a z tade sa ide busom, odlet späť je z New Yorku)
a nie, nebojím.. naopak sa teším jak malý obelix. Bude nás tam viac zo slovenska, dokonca najlepší kamarát so sestrou a spolužiak tak pohoda.
foto |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2456 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2007, 20:03 Predmet: |
|
|
| nejdem ale chce by som do ceska lenze ako zohnat nejaku taku pracu aj s ubytovanim a stravou?pls poradte nejaku serioznu stranku na nieco taketo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baxxter99 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.08.2006 Príspevky: 379
Zaslal: 23 Apr 2007, 21:09 Predmet: |
|
|
Mám "vybavenú" brigádu v jednej nemeckej automobilke v MT.Budem tam cez júl,alebo august. Buď na dva týždne,alebo 4...podľa toho je aj výška platu..Za tú prvú možnosť mám takmer 5 000 Sk ,7 a pol hodín denne odrobených (platených)
Celkom sa mi to pozdáva.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1018 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2007, 23:21 Predmet: |
|
|
no ja budem brigadovat v Ostrave ... pracav lesenarskej firme, cize zvycajne podavanie matrrialu, pripadne odobreanie pri demontazi, znacenie trubiek a aj praca na leseni ... imho hore na leseni je to bezpecnejsie ako pod lesenim , volne miesta, asi tazko , do takej prace sa brigadnici beru len po znamostiach ... plat ... minuleho roku som bol spokojny 60Kc na hodinu ... pracovne podmienky boli dost tvrde, ale oplatilo sa (teda aspon mne ) Toho roku idem zas , chcel by som co najskor po prijmackach na vysku , aby som si zarobil kolko potrebujem a mal este august volny ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
doher Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.10.2005 Príspevky: 390 Bydlisko: Nebraska Karma: 
|
Zaslal: 30 Apr 2007, 21:42 Predmet: |
|
|
vyzera to na umyvanie riadu v Irsku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2841 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2007, 5:21 Predmet: |
|
|
| ak budem mat cas pripravit si vsetky formality tak mozno este stiham Grecko - pomocne prace v hotely/bare... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toxikoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 399 Bydlisko: red power :D Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2007, 9:45 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
ides cez agenturu alebo cez znameho ? kolko predpokladas ze zarobis za ten cas v USA ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

|
Zaslal: 01 Máj 2007, 9:58 Predmet: |
|
|
cez agentúru, a k nej som sa dostal cez kamarátku čo tam bola toto leto tak viem že je to seriozna agentúra. Inak by som sa do takého niečoho nepúšťal
Ona zarobila niečo cez 200 tisíc, lebo mala 2 roboty (čo vraj nie je problém nájsť si druhú prácu) a mala nižší nástupný plat ako mám na zmluve ja (ja mám 7.75USD na hodinu, po prvom mesiaci to zvyknú zvyšovať) |
|
| Návrat hore |
|
 |
slavo120 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.08.2006 Príspevky: 1046
Zaslal: 01 Máj 2007, 18:09 Predmet: |
|
|
Ja sa chcem spytat .....(mozno blba otazka ale ta skusim ) ze ako ste sa k tym brigadam vlastne dostali ??........cez znamych ?cez agentury ??ci ako vlastne ??.............bo ja nemam nic na leto zaatial a neviem ci daco splasim este ................. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3056 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2007, 19:19 Predmet: |
|
|
| but to pokladat podlahy v Dubline, elektrikar v Blave alebo fajcit travu v holandsku... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|