Brigáda na Chmeli
Heh toto vsetko co ste napisali som mal, krem pred a po opalovani, hrncek. okuliare, hudbu, atd. My sme tiez chhodili do krcmy, nebolo moc casu sa nudit
, ale k tym cizmam taka mila prihoda. posledny den sme sli na nejake ine pole, ineho vlastnika, namiesto drotov mal silony noo a to uz bolo dost npc. Ale posledny den zacalo aj prsat, ale ked sme vzdialeny 300metrov a zacne liat, tak kym pridete po cizmy ku vaku ktory ostal na zaciatku, tak nemate ani chuti uz menit pretoze mate 5kg blata na topankach... hh Ale mna skor zaujimali nejake zlepsovaky, na tRhanie, alebo zobrat stolicku atd ... ale asi nic sa take neda 
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nebol som tam so školou, ale normálne som tam bol mesiac a pol zamestanec. Túto robotu mi ponúkla študentská agentúra, oco mi porozprával o čo ide, a tak som šiel.Edo Shinoda napísal:jaaj a to ste boli so skolou ci nie? ze si si tak bezne zapalilhehe....ale u nas sa chodilo do krcmy vzdy, aky unaveny sme boli.prsote taky tyzden nezazijes casto
ale neberem ti ked si taky ranostaj
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Edo, vy čo chcete ísť na chmeľ v lete, kontaktujte Študentské centrum, Szakkayho ul.č.1, v Košiciach, je to pri Technickej univerzite Košice.
Tel. číslo 055/625 36 64 , 0911 313 686. Vôbec nevadí, že nie ste košičania, zatelefonujte tam, a informujte sa. Chmeľové brigády robilo toto centrum po minulé roky. Ak sa nič nezmenilo, bude organizovať aj tento rok.
Tel. číslo 055/625 36 64 , 0911 313 686. Vôbec nevadí, že nie ste košičania, zatelefonujte tam, a informujte sa. Chmeľové brigády robilo toto centrum po minulé roky. Ak sa nič nezmenilo, bude organizovať aj tento rok.
Na tuto istu Brigadu idem aj ja presne 29.4 Cize o par dni nasa skola tam chodi pravidelne kazdy rok a vsetci to pochvaluju....Mozes tam ist na dva dvovody: 1. kazdy den sa ozierat nieco spravit cez den a zarobis si okolo 500sk
2.Chces si normalne zarobis pracujes donesies domov aj 6000sk minulorocny rekord nasej skoly vyse 10 000 ale ten musel makat
2.Chces si normalne zarobis pracujes donesies domov aj 6000sk minulorocny rekord nasej skoly vyse 10 000 ale ten musel makat