Brigáda na Chmeli

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
G!ta
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa G!ta »

Heh toto vsetko co ste napisali som mal, krem pred a po opalovani, hrncek. okuliare, hudbu, atd. My sme tiez chhodili do krcmy, nebolo moc casu sa nudit ;), ale k tym cizmam taka mila prihoda. posledny den sme sli na nejake ine pole, ineho vlastnika, namiesto drotov mal silony noo a to uz bolo dost npc. Ale posledny den zacalo aj prsat, ale ked sme vzdialeny 300metrov a zacne liat, tak kym pridete po cizmy ku vaku ktory ostal na zaciatku, tak nemate ani chuti uz menit pretoze mate 5kg blata na topankach... hh Ale mna skor zaujimali nejake zlepsovaky, na tRhanie, alebo zobrat stolicku atd ... ale asi nic sa take neda :D
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Edo Shinoda napísal:jaaj a to ste boli so skolou ci nie? ze si si tak bezne zapalil :) hehe....ale u nas sa chodilo do krcmy vzdy, aky unaveny sme boli.prsote taky tyzden nezazijes casto :) ale neberem ti ked si taky ranostaj :-D
Nebol som tam so školou, ale normálne som tam bol mesiac a pol zamestanec. Túto robotu mi ponúkla študentská agentúra, oco mi porozprával o čo ide, a tak som šiel.
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

erytrocyt napísal:Nebol som tam so školou, ale normálne som tam bol mesiac a pol zamestanec. Túto robotu mi ponúkla študentská agentúra, oco mi porozprával o čo ide, a tak som šiel.
aha tak to je potom o inom :) inak nevies, ci sa take nieco neda vybavit? neviem napr. cez leto
scorupa
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scorupa »

juuuj chmel...uz asi len tyzden a pol a ideme znova :-D zjadne zlepsovaky nam netreba...vyzijeme z piva :-D bude dobreeeee :-D mnam :-P tak drzim prsty vsetkym co iduuu a inak lidi ako je to v tych inych dedinach ako libesice ... :-D moz zle ?? :-) :-D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Edo Shinoda napísal:aha tak to je potom o inom :) inak nevies, ci sa take nieco neda vybavit? neviem napr. cez leto
:)
eaten
Light Professional
Light Professional

erytrocyt napísal::)
hehe a vedel by si? :) PM
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Chlapci tí co ste boli pichat droty co je najlepsie nejake taktiky..??Ideme na Srbcin pozna to niekto?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Edo, vy čo chcete ísť na chmeľ v lete, kontaktujte Študentské centrum, Szakkayho ul.č.1, v Košiciach, je to pri Technickej univerzite Košice.
Tel. číslo 055/625 36 64 , 0911 313 686. Vôbec nevadí, že nie ste košičania, zatelefonujte tam, a informujte sa. Chmeľové brigády robilo toto centrum po minulé roky. Ak sa nič nezmenilo, bude organizovať aj tento rok.
eaten
Light Professional
Light Professional

Erytrocyt a cez leto sa tam co robi? tiez zavadzanie na dorty? to sa nerobi uz v maji?
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Edo Shinoda napísal:Erytrocyt a cez leto sa tam co robi? tiez zavadzanie na dorty? to sa nerobi uz v maji?
Cez leto sa urcite nezavadzaju droty my ideme zavazdat v piatok tam ideme na tyzden...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Edo: cez leto tam ideš na strhávanie, alebo na sušičku, alebo na balenie.
eaten
Light Professional
Light Professional

je to tazsia robota ako to povodne? lepsie platena?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Je to ťažšia, ale krajšia robota, s kopou srandy. Tí čo idú robiť oridžo na pole do chmeľnice si to užijú najviac. A poviem ti, raňajky v chmeľnici o šiestej ráno pri východe slnka majú obrovské čaro.
eaten
Light Professional
Light Professional

noo, a da sa zarobit viac ci zhurba rovnako ako na zavadzaniach? a v tom centre nemusis mat 18? bo my mame len 17 seci
tatou
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tatou »

Na tuto istu Brigadu idem aj ja presne 29.4 Cize o par dni nasa skola tam chodi pravidelne kazdy rok a vsetci to pochvaluju....Mozes tam ist na dva dvovody: 1. kazdy den sa ozierat nieco spravit cez den a zarobis si okolo 500sk
2.Chces si normalne zarobis pracujes donesies domov aj 6000sk minulorocny rekord nasej skoly vyse 10 000 ale ten musel makat
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Edo, neviem koľko si zarobil na zavádzaniach, ale dá sa zarobiť tých 13k KČ. Tam sa nechodí kvôli zárobku, ale kvôli zážitkom. A tých som tam mal. Veľmi rád na chmeľ spomínam.
eaten
Light Professional
Light Professional

tak to je celkom dobre, za 2 tyzdne ci mesiac? ...ja viem ale najelspei to spojit , men le ntak staci aby osm stadial nerpsiel s 2 000 .....a ten vek ako? musime mat 18?
tatou
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tatou »

18 nemusite mat staci mat 16 aspon u nas je to tak....a ceny som mal niekde na zmluve napisane sa mi zda ze ak urobis nad 9600 kolikov tak dostanes za kazdy 0,46 KC ci kolko :)
eaten
Light Professional
Light Professional

tiez z tej sitej agentury? lebo by sme naozaj radi sli :-D
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Takze uz teraz odchadzam o taku hodinku...Dufam ze tam bude fajn a nieco aj zarobim...Tak lovu zdar ludia a ked pridem dam vediet ako bolo.. 8)
Napísať odpoveď