Brigáda na Chmeli

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
scorupa
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scorupa »

P41NK1LL3R napísal:Do Ročova chodili z našej školy... dokonca paralelne s našou Liběšickou skupinou...
Nezávidím hlavne latríny, normálne wc je dosť dôležité...
Inak sa moc nesťažovali...
Keď tam ale bola 3 roky dozadu sestra, tak si príliš veľa dobrých zážitkov nepriniesla...
no kuwa to tam njesu normalne WC??? :-D faka tu... :-D co uz... :-) no nic rano frcime, drzte palce cawaaa :-)
eaten
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eaten »

21.5 odchadzam :-D nvime este kde, ale dufam ze na tie rastlinky uz nebudem potrebovat rebrik

//autoeditácia príspevku ( 31 May 2008, 14:24 )
Tak jsem spatky :)...boli sme v "dedine" Třeboc asi 13 km od Rakovnika. "Dedina" preto lebo v celom tomto zhluku domov nebola jedina krcma. Bol tam obchod kde sme si nic nemohli kupit (alkohol) lebo ucitelky vopred upozornili predavacku.. este ze sme mali daco zo slovenska :) potrebu sme vykonavali na latrinach a spali v prerobenom kravine, nebolo lepsie kao minuly rok ale dalo sa, pocasie: najrpv zamracene nakoenc horucavy nenormalne, som sa aj opalil :).jedlo v pohode, pridavam par foto :)
Prílohy
kravin
kravin
latrinky
latrinky
...toto
...toto
Z tohto som mal urobit ......
Z tohto som mal urobit ......
Zajacik v krikoch :)
Zajacik v krikoch :)
Chovix :D
Chovix :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tak našiel som zopár fotiek z chmeĺu.
K+ pre toho, kto ma nájde :D

//po uhádnutí hádanky pridám tie zvyšné fotky
//aiden trafil :)
Prílohy
chmel.jpg
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

asi maaaam :D...pockaj zakruzkujem a upnem :lol:

///trafil som? :?:

// dakujem, dakujem :aasmile3: :aasmile3:
Prílohy
chmel.jpg
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

podla mna to bude chytak a on tu fotku fotil :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nie, vážne som na tej fotke a ten kúsok nešťastia ktorý aiden zakrúžkoval som naozaj ja. Inak je to fotené v Stekníckej hospode. Obec Stekník, Lounsko, počet obyvateľov - 8 :D
Chlapec na fotke chmel3.jpg v modrej košeli tam bol môj najlepší kamoš. Dva mesiace po návrate domov ho na košickej stanici zabil vlak. :?
Prílohy
chmel4.jpg
chmel3.jpg
chmel2.jpg
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Erytro aj ja som bol v okrese Lounsko ale boli sme v Rocove tak tam boli az 2 hospody :D , ale brigada imho na <> , o 7:00 - 17:00 makas , strava zabezpecena jest sa to nedalo . . . blivajz jak rit , no ale zazitky tak no to nikdy nezabudem, hlavne na ten prerobeny kravin v ktorom nas ubytovali :D to bol dedinsky Hilton
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Kesoman, my sme bývali takisto v prerobených maštaliach, stravu som už v tejto téme popísal. Robili sme tak, že 8čka ráno, nasledujúci deň 8čka poobede a tak dookola. Ranná bola od 5:00do 13:00 a poobedná od 13:00 do 21:00. Posledný týždeň sme robili 16tky. T.j. od 5:00 do 21:00. Ale tých zážitkov, tých je na tony.
juraj++
Medium Expert
Medium Expert

s

Príspevok od používateľa juraj++ »

na chmel sa oplati sit len kvoli srande nie kvoli peniazom, lebo ta robota je strasne sprosta. len omotavat, omotavat stale ta buzeruju ze zle robis ked jej povies ze to mas v pi.. rozreva sa dozorkyna. inac platene nic moc nato kolko si na poli zarobis dost ,alo ti to vyde nejak 60SK na hodinu ak robis normalnym tempom a nejdes sa roztrhnut. ak sa nesnazis budes aj doplacat kamos co mal priemer 40 rastlin denne doplacal nejaku 20 KC

//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2008, 15:23 )
este som zabudol ze strava bola tazko jedla vsetci sme tam schudli ale ta sranda stala zato
Napísať odpoveď