Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Browsovanie v LAN
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
makaveli
Professional
Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 17.10.2005

PríspevokZaslal: 19 Jan 2007, 18:26    Predmet: Browsovanie v LAN Odpovedať s citátom  

Som na intraku a compy co su tu pripojene na net cez kolejni sit su vsetky v LANke... Existuje nejaky dobry soft, ktorym by som mohol pozerat ich obsah, co kto sharuje a potom tahat..? Lebo windowsovke my network places a network neigborhood v total commanderi mi nejako nesedi...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
hojko
Site Admin
Site Admin

Stav: Prihlásený
Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 20 Jan 2007, 1:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Chcelo by to Samba server Smile a dalsia vec je, ze tam kde si ty je predsa vyhladavac na lanke Wink A ak sa nemylim, tak vam tam ficia FTPcka a lokalny DC++ hub, tak kde je problem???
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
makaveli
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 20 Jan 2007, 10:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Chcelo by to Samba server Smile a dalsia vec je, ze tam kde si ty je predsa vyhladavac na lanke Wink A ak sa nemylim, tak vam tam ficia FTPcka a lokalny DC++ hub, tak kde je problem???
takze, ja som na komarove... ty asi podla vsetkeho myslis kounicovu... v tom by nebol problem, keby sme v ramci siete muni nemali zablokovane p2p, cize na kounicovej myslim maju DC++ hub aj vyhladavac na share, to viem, ale my sa tam z nasho intraku nepripojime (skusal som aj na vinarky a neslo to a pochybujem zeby som mal nieco zle nastavene...)... my sme tu mali tiez aj FTPcka (tych bolo malo lebo malo ludi o tom vedelo a niektore lamky si asi nevedeli nastavit) aj DC hub sme tu mali, lenze asi pred mesiacom odisiel zdroj a nejake veci na tom compe co sa na nom prevadzkoval server, a ako to vyzera, zatial sa nikto nema do toho aby to znova fungovalo... takze uz zostava len to zdielanie v LANke, ale je to dost na prd, pretoze vyhladavac tu my ziadny nemame, zdiela tu dost malo ludi (ale niektori, zas dokonca aj systemovu particiu s plnym pristupom Wink ), takze ak nieco chcem musim si otvarat kazdy comp v sieti a hladat v kazdej zlozke ci tam nahodou neni to, co hladam... preto hladam nieco lepsie, co by mi dokazalo v LANke aj vyhladavat atd...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
igynko
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 20 Jan 2007, 11:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

To co chces sa vola Lan search pro. Hladaj na lamkach....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kesoman
Medium Star
Medium Star

Založený: 26.06.2005

PríspevokZaslal: 21 Jan 2007, 11:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

igynko napísal:
To co chces sa vola Lan search pro. Hladaj na lamkach....

Srry ale to je hnusny program nemam s nim dobre skusenosti najlepsi je NetScan http://www.softperfect.com/download/netscan.exe umoznuje pekne browsovat celu lanku staci nastavit iba rozsah ip-cok.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
makaveli
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 21 Jan 2007, 17:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Keso napísal:
Srry ale to je hnusny program nemam s nim dobre skusenosti najlepsi je NetScan http://www.softperfect.com/download/netscan.exe umoznuje pekne browsovat celu lanku staci nastavit iba rozsah ip-cok.
toto nie je to co som hladal... toto mi preskenuje rozsah IPciek, zisti mac adressu, ake maju povolene porty atd, to som ja nepotreboval... ten lan search pro je to co som hladal...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc
Strana 1 z 1

Prejdi na: