|
|
|
| Autor |
Správa |
makaveli Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1361 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 19 Jan 2007, 18:26 Predmet: Browsovanie v LAN |
|
|
| Som na intraku a compy co su tu pripojene na net cez kolejni sit su vsetky v LANke... Existuje nejaky dobry soft, ktorym by som mohol pozerat ich obsah, co kto sharuje a potom tahat..? Lebo windowsovke my network places a network neigborhood v total commanderi mi nejako nesedi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15343 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2007, 1:54 Predmet: |
|
|
Chcelo by to Samba server a dalsia vec je, ze tam kde si ty je predsa vyhladavac na lanke A ak sa nemylim, tak vam tam ficia FTPcka a lokalny DC++ hub, tak kde je problem??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1361 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2007, 10:57 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
Chcelo by to Samba server a dalsia vec je, ze tam kde si ty je predsa vyhladavac na lanke A ak sa nemylim, tak vam tam ficia FTPcka a lokalny DC++ hub, tak kde je problem??? |
takze, ja som na komarove... ty asi podla vsetkeho myslis kounicovu... v tom by nebol problem, keby sme v ramci siete muni nemali zablokovane p2p, cize na kounicovej myslim maju DC++ hub aj vyhladavac na share, to viem, ale my sa tam z nasho intraku nepripojime (skusal som aj na vinarky a neslo to a pochybujem zeby som mal nieco zle nastavene...)... my sme tu mali tiez aj FTPcka (tych bolo malo lebo malo ludi o tom vedelo a niektore lamky si asi nevedeli nastavit) aj DC hub sme tu mali, lenze asi pred mesiacom odisiel zdroj a nejake veci na tom compe co sa na nom prevadzkoval server, a ako to vyzera, zatial sa nikto nema do toho aby to znova fungovalo... takze uz zostava len to zdielanie v LANke, ale je to dost na prd, pretoze vyhladavac tu my ziadny nemame, zdiela tu dost malo ludi (ale niektori, zas dokonca aj systemovu particiu s plnym pristupom ), takze ak nieco chcem musim si otvarat kazdy comp v sieti a hladat v kazdej zlozke ci tam nahodou neni to, co hladam... preto hladam nieco lepsie, co by mi dokazalo v LANke aj vyhladavat atd... |
|
| Návrat hore |
|
 |
igynko Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 98 Bydlisko: ::1 Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2007, 11:40 Predmet: |
|
|
| To co chces sa vola Lan search pro. Hladaj na lamkach.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kesoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.06.2005 Príspevky: 499 Bydlisko: Pandamonia Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2007, 11:56 Predmet: |
|
|
| igynko napísal: |
| To co chces sa vola Lan search pro. Hladaj na lamkach.... |
Srry ale to je hnusny program nemam s nim dobre skusenosti najlepsi je NetScan http://www.softperfect.com/download/netscan.exe umoznuje pekne browsovat celu lanku staci nastavit iba rozsah ip-cok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Professional

|
Zaslal: 21 Jan 2007, 17:12 Predmet: |
|
|
|
toto nie je to co som hladal... toto mi preskenuje rozsah IPciek, zisti mac adressu, ake maju povolene porty atd, to som ja nepotreboval... ten lan search pro je to co som hladal... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|