Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Brutalne hadky s fotrovcami
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional

Stav: Odhlásený
Založený: 21.09.2005

PríspevokZaslal: 23 Jún 2006, 21:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

neznasam ludi ktory sa vyjadria o niecom co vie ze sa mne pacit nebude a odide prec bez toho aby vypocul moj nazor
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
ppt
Professional
Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 27.05.2006

PríspevokZaslal: 23 Jún 2006, 22:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

O kom teraz konkretne hovoris? Lebo toto je forum, nie chat. Napr. aj ja tu nemusim byt dlho. A ako si si mohol vsimnut, tak tu s tebou komunikujem trosku dlhsie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Janky
Star
Star

Založený: 29.08.2005

PríspevokZaslal: 23 Jún 2006, 22:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mno tak ja som brutalnu hadku este nezazil pretoze sa spravam ku rodicom strategicky.Ak do mna nieco hucia pocuvnem si to,ale potom si aj tak pravim po svojom.Ak ma nieco poslu zrobit zrobim to.Ak mi dohovaraju a maju pravdu tak im to uznam,tak nemaju oponujem im ale nehadam sa pretozne natolko veria mujmu usudku,ze uznaju moju pravdu.Nenadavam pred nimi,jedine co pred nimi neskryjem su dievcata. Smile
PS>ale nidky by som si rodicom nedovolil povedat ty kkt alebo podobne,ani ty hlupak by som nepovedal.Neviem preco jednoducho to mam v sebe tak vstiepene a vazim si ich a mam ich rad nez na to,aby som im to povedal..... Wink
Návrat hore
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Založený: 27.02.2006

PríspevokZaslal: 24 Jún 2006, 5:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja ked sa aj malo zacnem hadat s fotrom , tak si musim zabalit veci a ist dpce ... vetsinou ma kontaktuje mama ( 10 - 96 hodin), aby som sa vratil ...
Návrat hore
magnum
Light Star
Light Star

Založený: 08.10.2005

PríspevokZaslal: 24 Jún 2006, 7:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

teras sa už ani tak nehadame pretože foter je v irsku Very Happy a s mamou sa skorej daju riešit problemi pretože foter si večšinou furt tvrdi svoje a musi mat vždy pravdu asi najvac sme sa pohadali minuly rok pre totalnu ko*ot otec spal po nočnej a vstal okolo 18 00 a ja som prave odchadzal do kina mal zlu naladu a začal do mna pi...vat že som cely den doma a že som nebol ani v obchode tak mam ist ja som povedal len že nemam čas lebo sa ponahlam že čo by sa stalo keby išiel on a už do mna začal ziapat že ak nepojdem tak nejdem nikde ja som mu povedal že idem tak mi začal nadavat a ziapali sme po sebe ako drbnuty skončilo to tak že som drbol dverami na byte a vybehol za mnou ešte aj na chodbu ale mna už nebolo tak len vyblakoval a ked som prišiel domou tak sme sa zase hadali ešte viac ale skočila do toho mama Very Happy od vtedy je klud
Návrat hore
ROKI49
Light Professional
Light Professional

Založený: 03.01.2005

PríspevokZaslal: 24 Jún 2006, 8:42    Predmet: Re: Brutalne hadky s fotrovcami Odpovedať s citátom  

^Nevermind napísal:
ja mu na to drzo "ty vis p*cu" o chvilku na to som povedal "ty si ko*ot".
Kebyze toto poviem otcovi tak mi taku je*ne ze tyzden grcam z toho a ani by som sa mu nedivil, vsak od vlastneho decka si nechat nadavat to je moc silna kava. K rodicom treba mat uctu a respekt. Toto by som si nedovolil nech som akokolvek nasraty.
Návrat hore
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 24 Jún 2006, 15:39    Predmet: Re: Brutalne hadky s fotrovcami Odpovedať s citátom  

ROKI49 napísal:
Kebyze toto poviem otcovi tak mi taku je*ne ze tyzden grcam z toho a ani by som sa mu nedivil, vsak od vlastneho decka si nechat nadavat to je moc silna kava. K rodicom treba mat uctu a respekt. Toto by som si nedovolil nech som akokolvek nasraty.
uplne sa s tebou stotoznujem. Aj keby som bol nadrogovany, opity, nasraty tak nikdy by som si nedovolil povedat nieco take a este k tomu 17 rocny chalan. To si dost brutalne prehnal, tvoj otec inak musi byt mierny clovek ked si nieco take nechal...
Návrat hore
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 24 Jún 2006, 16:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nikdy sa s rodicmi nehadam, mame fantasticky vztah a rozumieme si vyborne. A po vsetkom, co pre mna v zivote spravili by som im do oci nepovedal, nech idu do "p." a pod., na to ja si ich moc vazim.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 24 Jún 2006, 17:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

prosex - vie ze spravil chybu aj on a nechcel pokracovat lebo by si to este viac posral ..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Kosh
King
King

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 24 Jún 2006, 17:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

by si to posral a u koho akože? u svojho 17 ročného syna? no, musím sa zasmiať.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 24 Jún 2006, 17:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

artabanes napísal:
by si to posral a u koho akože? u svojho 17 ročného syna? no, musím sa zasmiať.
u vas doma asi neplati pravidlo respektovania navzajom, ze? ked niekto nieco robi s vedomim ze to neznasam so vsetkeho najviac a on to zacne robit .. proste cloveka to nasere Smile
Návrat hore
Kosh
King
King

PríspevokZaslal: 24 Jún 2006, 17:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

rešpektujeme sa navzájom, a keď niekto začne robiť niečo, čo niekto druhý neznáša zo všetkého najviac - tak sa zoberiem a odídem do svojej izby - alebo sa zasmejem a nevšímam si ho/ju
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 24 Jún 2006, 17:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak to potom nieje vzajomny respekt ked si toto takto nechas :S ... dost si protirecis
Návrat hore
Kosh
King
King

PríspevokZaslal: 24 Jún 2006, 18:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

ty to asi nechápeš - ak sa ma niekto snaží naschvál vyprovokovať (hlavne staršia sestra) - tak ja jej mám spraviť tú radosť a nahnevať sa? radšej sa pousmejem a nechám ju, nech sa snaží
Návrat hore
Step256
Medium Star
Medium Star

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 24 Jún 2006, 18:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ale tu nejde o tom ci som z toho vyrastol alebo nieee..ide tu o to kolkoo mas rokov a ako ta vimaju rodiciaaa
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: