|
| Autor |
Správa |
fuCKYou Medium Professional

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 1194 Bydlisko: Homeless Karma: 
|
Zaslal: 23 Jún 2006, 21:58 Predmet: |
|
|
| neznasam ludi ktory sa vyjadria o niecom co vie ze sa mne pacit nebude a odide prec bez toho aby vypocul moj nazor |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1552
Zaslal: 23 Jún 2006, 22:00 Predmet: |
|
|
| O kom teraz konkretne hovoris? Lebo toto je forum, nie chat. Napr. aj ja tu nemusim byt dlho. A ako si si mohol vsimnut, tak tu s tebou komunikujem trosku dlhsie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Janky Star

Stav:  Založený: 29.08.2005 Príspevky: 508 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 23 Jún 2006, 22:34 Predmet: |
|
|
Mno tak ja som brutalnu hadku este nezazil pretoze sa spravam ku rodicom strategicky.Ak do mna nieco hucia pocuvnem si to,ale potom si aj tak pravim po svojom.Ak ma nieco poslu zrobit zrobim to.Ak mi dohovaraju a maju pravdu tak im to uznam,tak nemaju oponujem im ale nehadam sa pretozne natolko veria mujmu usudku,ze uznaju moju pravdu.Nenadavam pred nimi,jedine co pred nimi neskryjem su dievcata.
PS>ale nidky by som si rodicom nedovolil povedat ty kkt alebo podobne,ani ty hlupak by som nepovedal.Neviem preco jednoducho to mam v sebe tak vstiepene a vazim si ich a mam ich rad nez na to,aby som im to povedal.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Colortraincleaner Medium Star

Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 404 Bydlisko: Atlantida Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2006, 5:00 Predmet: |
|
|
| ja ked sa aj malo zacnem hadat s fotrom , tak si musim zabalit veci a ist dpce ... vetsinou ma kontaktuje mama ( 10 - 96 hodin), aby som sa vratil ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 24 Jún 2006, 7:04 Predmet: |
|
|
teras sa už ani tak nehadame pretože foter je v irsku a s mamou sa skorej daju riešit problemi pretože foter si večšinou furt tvrdi svoje a musi mat vždy pravdu asi najvac sme sa pohadali minuly rok pre totalnu ko*ot otec spal po nočnej a vstal okolo 18 00 a ja som prave odchadzal do kina mal zlu naladu a začal do mna pi...vat že som cely den doma a že som nebol ani v obchode tak mam ist ja som povedal len že nemam čas lebo sa ponahlam že čo by sa stalo keby išiel on a už do mna začal ziapat že ak nepojdem tak nejdem nikde ja som mu povedal že idem tak mi začal nadavat a ziapali sme po sebe ako drbnuty skončilo to tak že som drbol dverami na byte a vybehol za mnou ešte aj na chodbu ale mna už nebolo tak len vyblakoval a ked som prišiel domou tak sme sa zase hadali ešte viac ale skočila do toho mama od vtedy je klud |
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 947 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2006, 8:42 Predmet: Re: Brutalne hadky s fotrovcami |
|
|
| ^Nevermind napísal: |
| ja mu na to drzo "ty vis p*cu" o chvilku na to som povedal "ty si ko*ot". |
Kebyze toto poviem otcovi tak mi taku je*ne ze tyzden grcam z toho a ani by som sa mu nedivil, vsak od vlastneho decka si nechat nadavat to je moc silna kava. K rodicom treba mat uctu a respekt. Toto by som si nedovolil nech som akokolvek nasraty. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1807 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2006, 15:39 Predmet: Re: Brutalne hadky s fotrovcami |
|
|
| ROKI49 napísal: |
| Kebyze toto poviem otcovi tak mi taku je*ne ze tyzden grcam z toho a ani by som sa mu nedivil, vsak od vlastneho decka si nechat nadavat to je moc silna kava. K rodicom treba mat uctu a respekt. Toto by som si nedovolil nech som akokolvek nasraty. |
uplne sa s tebou stotoznujem. Aj keby som bol nadrogovany, opity, nasraty tak nikdy by som si nedovolil povedat nieco take a este k tomu 17 rocny chalan. To si dost brutalne prehnal, tvoj otec inak musi byt mierny clovek ked si nieco take nechal... |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6662 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2006, 16:00 Predmet: |
|
|
| Nikdy sa s rodicmi nehadam, mame fantasticky vztah a rozumieme si vyborne. A po vsetkom, co pre mna v zivote spravili by som im do oci nepovedal, nech idu do "p." a pod., na to ja si ich moc vazim. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 24 Jún 2006, 17:23 Predmet: |
|
|
| prosex - vie ze spravil chybu aj on a nechcel pokracovat lebo by si to este viac posral .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1804 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2006, 17:26 Predmet: |
|
|
| by si to posral a u koho akože? u svojho 17 ročného syna? no, musím sa zasmiať. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 24 Jún 2006, 17:29 Predmet: |
|
|
| artabanes napísal: |
| by si to posral a u koho akože? u svojho 17 ročného syna? no, musím sa zasmiať. |
u vas doma asi neplati pravidlo respektovania navzajom, ze? ked niekto nieco robi s vedomim ze to neznasam so vsetkeho najviac a on to zacne robit .. proste cloveka to nasere  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

|
Zaslal: 24 Jún 2006, 17:37 Predmet: |
|
|
| rešpektujeme sa navzájom, a keď niekto začne robiť niečo, čo niekto druhý neznáša zo všetkého najviac - tak sa zoberiem a odídem do svojej izby - alebo sa zasmejem a nevšímam si ho/ju |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 24 Jún 2006, 17:48 Predmet: |
|
|
| tak to potom nieje vzajomny respekt ked si toto takto nechas :S ... dost si protirecis |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

|
Zaslal: 24 Jún 2006, 18:24 Predmet: |
|
|
| ty to asi nechápeš - ak sa ma niekto snaží naschvál vyprovokovať (hlavne staršia sestra) - tak ja jej mám spraviť tú radosť a nahnevať sa? radšej sa pousmejem a nechám ju, nech sa snaží |
|
| Návrat hore |
|
 |
Step256 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 444 Bydlisko: Zlaté Moravce Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2006, 18:28 Predmet: |
|
|
| no ale tu nejde o tom ci som z toho vyrastol alebo nieee..ide tu o to kolkoo mas rokov a ako ta vimaju rodiciaaa |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|